Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kapak_111655.jpg

Kurban Bayramı’nda sindirim problemlerinin arttığına dikkati çeken Prof. Dr. Esin Korkut, “Dinlenmiş et hem daha lezzetli olur, hem de sindirimi kolaylaşır. Et ile birlikte C vitamininden zengin salata tüketmek demir emilimini artırır. Etleri fırınlanmış, ızgara ve haşlama olarak tüketmek daha uygundur. Eğer mangal yapılacaksa etler kömürden 15 cm uzakta pişirilmelidir. Bol su içilmeli, gazlı içecek yerine soda, ayran ve bitki çayları tercih edilmelidir” dedi.

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.