Φ Lfert Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 arkadaslar benim bir arkadasım var dı. adı TURAN, soyadı da TURGUT'tu. ama biz ona kısaca ya da uzunca TUR(AN+GUT) TUR parantezinde ANGUT diyoduk benim sizdenistediğm. acaba böle parenteze alınabilecek baska isimler de var mı? ben bulamadım. lütfen siz yardım edin Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 seninki gibi olmasa da şöyle diyebilirim... arkadaşlarımın isimleri:Ali GÜNAY ve Ali AYDIN... ben ikisini birleştirip Ali GÜN-AY-DIN diyodummm Alıntı
Φ akıllıuslu Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 bilindik bişey ama MEMET ALİ ( MALİ ) olabilirmi bide ALİ RIZA ( ARI ) aklıma geldi saygılar Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 bildiğim bir isim var ama paranteze alınca parantez dışına bir şey kalmıyo aynı zamanda hayatta duyduğum en tuhaf isim olduğu için yazıyım dedim inanacakmıyacaksınız biliyorum ama portakal portakal diye bi hastam vardı yani kızcağızın adı da soyadı da portakal paranteze alınca geriye bi şey kalmıyor haliyle neyse ki evlenince kurtulcak Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Benim de üniversiteden bir arkadaşım vardı. İsmi Yıldırım Özyıldırım. Ben de onu çarpanlarına ayırıp Yıldırım(1+Öz) diyordum. Alıntı
Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Benim aklıma gelen bir futbolcu İLHAN MANSIZ kısaca İMANSIZ Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 yine ali rıza diye bir arkadaşım vardı.. kimliğinde adı A.RIZA olarak (arıza diye okuyodukk)....yazılıydı... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 yine ali rıza diye bir arkadaşım vardı.. kimliğinde adı A.RIZA olarak (arıza diye okuyodukk)....yazılıydı... bunu ben yazacaktım ama yaaaaa bizim üniversitede vardı ali rıza diye bir arkadaş. biz kendisini hiç sevmezdik. biraz enteresan bir şahsiyetti kendisi oyle herşeye muhalif, saçma sapan konuşan, kavgacı bir karaktere sahipti, biz o yüzden ona ARIZA derdik. "Arıza geliyo kaçınnnn" derdik bi deee Benim aklıma gelen bir futbolcu İLHAN MANSIZ kısaca İMANSIZ buna da diyecek lafım var Dünya kupası oynanırken ilhan bir gol atmıştı da Hakan Ş. atamamıştı sonra ertesi gün gazeteler şöyle bir manşet atmıştı hatırlarsanız. Hatırlarsanız hatta sonrasında epey bi tartışma olmuştu : İMANLI ATAMADI İMANSIZ ATTI... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.