Φ arman Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Hepimiz çevremizde görmüş ya da belki bizde yapmışızdır.. Hani bazen sevgilinizle beraberken ipin ucunu kaçırırcasına sevgimizi ulu orta gösteririz ya.. Konu o işte. Mesela ben hiç unutmam ; Bir zamanlar tanıdığım bir çift vardı . Çocuk kıza Şirin bir oyuncak köpek kızda çocuğa oyuncak bir ayı hediye etmişti. Ve bu sevgililer ister inanın ister inanmayın ellerinde bu oyuncaklarla gezerdiler. Üstelik birbirlerinede '' ayıcığım'' ve '' kanişim'' diye hitap ederlerdi.. Onların yüzünden neredeyse aşk- meşkten soğuyacaktım Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 görmemişin sevgili olmuş anlatmaya doyamamış uzun yıllar sevgili olmamış insanlarda görülen bir sendrom diye düşünüyorum.yaptıkları veya yapmadıkları şeyleri dünya alem duysun diye anlatırlar, sevgiliyi ellerinden kaçrmamak için sanki çelik halatlarla bağlanırlar, saat başı arayıp arayıp yerini sorarlar, biblo gibi sürekli yanlarında dolaştırırlar bide fındığım fıstığım demezler mi birbirlerine bayarlar beni Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 evet ya sinir olurum bu tiplere......ilk üç kelimeden ikisi aşkım olsaydı..aşkımda böyle yapardı,ederdi,giyerdi.....vb diye gidiyor..benim bi oda arkadaşım vardı sağımız solumuz onun sevgilisi olmuştu........bebeeeeemm derdi ona. bebeklerden nefret ederim sırf bu yüzden............ Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 yaw bi de su forumda ulu orta birbilerine ilani ask yapanlar yok mu.... sankim hic asik görmedik Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 vay be alaturka senden korkulur sanki başka başlıklarda armana ilanı aşk eden sen değilmişsin gibi :) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 vay be alaturka senden korkulur sanki başka başlıklarda armana ilanı aşk eden sen değilmişsin gibi :) hani, nerde, ne zaman yaw abicim ben zaten kendimi tiye aliom ama olsun sen kork yinede Alıntı
Φ stockholmsyndrome Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 forumda ilanı aşk daha ilginç bence Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 annemin bir arkadaşı var kadın kocasına "hasta" oluyor. kocam öyle kocam böyle.. eşim de dalga geçiyor bazen onunla süper koca diye.ben daha süper kocalık yapçam bak gör diyor. ben de çok dikkat ediyorum devamlı kocam kocam dememeye,gıcık olurum öyle tiplere çünkü. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 bende kocacim kocacim die adami yaglayip tuzlayan, altindan girip üstünden cikan kadinlara uyuz oluyorum... o adamda adamim die gecinio... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 yaw ne kıskanıyonus milletin sevgisini kardeşim, onlar da öle gösteriyolar demekki topicin adı bile acaip...sevişgenler bu ne ya Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 yaw ne kıskanıyonus milletin sevgisini kardeşim, onlar da öle gösteriyolar demekki topicin adı bile acaip...sevişgenler bu ne ya E ne olacaktı delete .. Sen Armanın garip olmayan bi formunu gördünmü .. Forum demişken bi de böle ulu orta mesela forumda birbirlerin ilanı aşk eden tipler vardır.. Ya bunlarda bi acaiptir kardeşim gidin reelde paylaşın sevginizi dimi ama milleti özendirmeyin ( ne dedim ben lan ) Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Konu GüzeLde sız en ucundan almıssınız ben sımdık burdan en sonuna zıplıyacam Sevısgenlerr adı ustunde sevısebıldıklerını her ortamda gostermek ısteyenler ) Tren istasyonları - otobüs durakları - belediye otobuslerının arka kısımları yada orta bolmelerdekı cam kenarları ya tamam cafe felan park sınema okey dıyelımde neden yanı toplu tasıma aracları Hey gıdı Sevısgenler heyyy yanı gormemısım bı sevgılısı olmus desınlerde gerısı umrunda değil ,,, bide turk ahlak yapısı denen bı sey var hani nebıleyım bırıde senın bacına yapsa tarzından neyse buda baska bı konu galıba Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.