Φ nobody Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Bazı bay adlarının arkasına ye/iye getirilerek bayan adları oluşturulmuş. Necmi necmiye Fahri fahriye Bahri bahriye Fikri fikriye vb.... Siz aynı şekilde bir ikili bulun ama ikisi de bayan adı olsun, yani bayan adına ye/iye ekleyip yine bayan adı yapın. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 daha önce gloria başalatmıştı bunu... bende M.ALİ MALİYE yazmıştımmmm.. :w00t: Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 benim arkadaşımın ablasının adı Yasine(ben ilk kez duydum,ilginç geldi) Yasin-Yasine Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 ama ikisi de kıs olcek dio yaff...kafam karıştı biraz benim... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 ama ikisi de kıs olcek dio yaff...kafam karıştı biraz benim... hıı ben o kısmı görmemişim Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 daha önce gloria başalatmıştı bunu... bende M.ALİ MALİYE yazmıştımmmm.. :w00t: Çok şaşırdım, bu soruyu ben buldum sanıyordum , gerçi bir kaç yıl önce bir grupta sormuştum ama ??? Maliye reddedildi tabi ama Lilacın cevabı kabul edilebilir. Biraz düşünrseniz çok daha tanıdık bir isim var. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Çok şaşırdım, bu soruyu ben buldum sanıyordum , gerçi bir kaç yıl önce bir grupta sormuştum ama ??? Maliye reddedildi tabi ama Lilacın cevabı kabul edilebilir. Biraz düşünrseniz çok daha tanıdık bir isim var. ama ikisi de bayan olcak demişsin benimki de yanlış galiba Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 ama ikisi de bayan olcak demişsin benimki de yanlış galiba haklısın ben de yanıldım Asya asiye deformasyon nedeniyle reddedildi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 ye olmasi sart degilse.. Saba-Sabahat....hatta Sabahattin Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 ye olmasi sart degilse.. Saba-Sabahat....hatta Sabahattin sizi mi kırıcam şartı kaldırırım hemen:) ama biraz daha düşününnnn Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 fikri / fikriye cem / cemiliye Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 fikri / fikriye cem / cemiliye anlatamamışım demek ki bayan adına ye-iye ekleyip bayan adı yapıcazzzz Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 anlatamamışım demek ki bayan adına ye-iye ekleyip bayan adı yapıcazzzz ya benimkisi topic e yardım...attım ama dutmamış maviş... Alıntı
Φ revani Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 revani-revaniye meri-meriye Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 revani-revaniye meri-meriye pişmaniye Alıntı
Φ revani Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 pişmaniye cezer-cezerye Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 pişmaniye sultan-sultaniye(bu üzümdü galiba) huri-huriye(buldum sonunda bi tane) Alıntı
Φ Lfert Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 ire koysak olmaz mı yaw? NAZ NAZİRE Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 sultan-sultaniye(bu üzümdü galiba) huri-huriye(buldum sonunda bi tane) benim düşündüğüm de huriydi başka da yok galiba uydurmasyonları saymıyorum tabi aferin bodrumlu terbrikler!!!! Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Bazı bay adlarının arkasına ye/iye getirilerek bayan adları oluşturulmuş. Necmi necmiye Fahri fahriye Bahri bahriye Fikri fikriye vb.... Siz aynı şekilde bir ikili bulun ama ikisi de bayan adı olsun, yani bayan adına ye/iye ekleyip yine bayan adı yapın. yaşar -yaşariye ( bu isimleri kullanan tanıdığım 2 bayan var ) gül- güllü nur- nuriye naz- nazan kibar -kibariye Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 sizi mi kırıcam şartı kaldırırım hemen:) ama biraz daha düşününnnn şartı kaldırmışken naz -nazik nur-nurten ayşe-ayşen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.