Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 ben hala yazar olmak istiyorum ama polisiye yazmaya karar verdim.....kitabımın adıda <beğenmediği kitapları basmayan yayımcının hazin sonu>olucak Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Ben yazar olmak isterdim ........ saçmalıklarımı size okutmak için.... ben karar değiştirdim, savcı olacam. bir romanda geçen hazin sonun gerçekleştirilmesini sonuna kadar sorgulayacağım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 sen savcı ol, ben de hakim..kararları ben vereyim...... arasıra senide mahkeme salonundan dışarı atma zevkine erişirim..belki.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 sen savcı ol, ben de hakim..kararları ben vereyim...... arasıra senide mahkeme salonundan dışarı atma zevkine erişirim..belki.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 o kadar özür dileyen biri yargılayamaz..... bak bana hatamı bilem kimse kabul ettiremes Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 o kadar özür dilen biri yargılayamaz..... bak bana hatamı bilem kimse kabul ettiremes ya akşam akşam kafam durmuş galiba cümleni defalaraca okudum ne demek istediğini anlayamadım.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 yargılayabilecek kadar katı değilsin....demek istedim... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 yargılayabilecek kadar katı değilsin....demek istedim... sen öyle san, karşımdaki eğer suçsuz bir yayıncı katiliyse öyle bir yargılarım ki sorma.. tüm salon kahkahaya boğulur.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 ne dimek istiyon..bu kez sen açıkla bakim.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 ne dimek istiyon..bu kez sen açıkla bakim.. yani sen bir yazar olarak suçsuz bir yayımcıyı öldürecem diyorsun. ben de savcı olarak buna göz yumamam ben adil olacağıma yemin etmiş bir savcıyım.. ne kafarda özürdileyen yufka ve kırlgan biri olsamda o yayımcının öldürülmesine sesis kalamam. salonun kahkahaya boğulması yargılama esnasında ortaya atacağım iddialardan kaynaklanır.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 ya işte bende o iddiaları soruyom.... şimdiden gülmenin bi zararı olmaz.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 ya işte bende o iddiaları soruyom.... şimdiden gülmenin bi zararı olmaz.. hımm seni uyanık seni şimdiden iddialarımı öğrenip savumma mı hazırlayacan. yemezler Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Arkeolog olmak isterdim... gecmisi simdi yasıyabilmek icin, gecmisi anlamak icin.... Alıntı
Φ HEYy_KEL Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 HEYy_KEL olmak isterdim...Öldükten sonra hatırlanmak için... Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 siyah beyaz bir fotoğraf olmak isterdim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.