Φ efendy Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 isviçre yi tanımıyorum ama rahat geçeriz gibi geliyor letonyayı tanımıyorduk umduğum gibi olmadı tanıyan, takib eden var mı isviçreyi çarşamba günkü maça gelen var mııııııı cumartesi ne kadar burdaki iletiler kadar gol atarız inşalllah Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) schalke maçına yaptık bi tahmin, elimizde patladı...isviçreye bişey demeyim, sadece temennim umarım geçeriz... Tarih: 10 Kasım , 2005 Düzenleyen: DELETERİOUS Alıntı
Φ efendy Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 tromsö, anortosis,letonya aynı şekilde...... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 isvicre en az türkiye kadar istekli almanyaya gitmeye. Franz Beckenbauer de söyle dedi:" Türkiye ile Isvicre arasinda pek fark göremiyorum ikiside üzt düzeyde futbol oynayan iki takim, ve maclar cok cekismeli gececegine inaniyorum!" insallah biz yeneriz isvicrede....... Alıntı
Φ efendy Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 ne kadar çetin geçerse geçsin türkiyenin ordan galibiyetle geçeceğine inanıyorum danimarka gibi takımı deplasman berrabere ,şevki şenkosuz ukrayna galibiyeti goller bence emre yada tümer, nihat atar gibi geliyor 2-0 bak buraya yazıyorum aminnnnnn Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 şu anda türkiye ile isviçre hemen hemen eşit güçte bizim biraz tekniğimiz fazla gibi umarım geçeriz Alıntı
Φ Zaman egleme beni Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Bende Heyecanla maci bekliyorum. Sanirim yeneriz, Isvicre her ne kadar Almanyaya gelmek istiyorsa, türliyenin istegi daha cok. Umarim kazaniriz. Hepimiz dua edelim. Dünya sampiyonlugu Almanyada türkler yok, bunu düsünmek bile istemiyorum............. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 ruhsuz i.... , trilyonluk eşşekler. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 18 yaşaltı milileri çıakrsalar daha gayretli daha güzel oynarlardı. resmen gezdiler sahada. iki golde bedavadan seyretti bizimkiler. ki o maçın hakkıda valla bir altı sıfır falandı adamların kaçırdığı goller. döküldük resmen ya. başka bir şey değil. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 hakan harcı değol o pozisyon akşam onu ispatladı. ne zaman top ayağında olsa ikili mücadeleleri kaybetti. zaten sahada bir saldırgan mücadeleci isviçre birde yneilgiyi kafadan kabu letmiş veya hiçbir iddası olmayan bir türk milli takımı vardı. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 bu kadar hazımsız bir isviçre görmedik herhalde,bu kadar ******.. adam gibi oynarsak bizim yenemeyeceğimiz takım değil..Saraçoğlu'nu dar edelim... Alıntı
Φ efendy Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 skor tahmini doğru ama takım doğru değil. offfffff almanya,bekle geliceğiz. hemde 70.000.000 abartım........ Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 dualarla yeneceğiz.. ben gönülden inanıyorum,ist da biz kez daha tarih yazacağız.. Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 dualarla yeneceğiz.. ben gönülden inanıyorum,ist da biz kez daha tarih yazacağız.. agzindan bal akiyor Alıntı
Φ esperado Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 İSVİÇREYİ YENECEĞİZ ALMANYA YA GİDECEĞİZ.BUNU BAŞARACAK GÜÇTEYİZ. HADİ FATİHİN ARSLANLARI. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 hadi aslanlar. ALLAH Allah , vur pençe-i alideki şemşir aşkına. Hyadi küheylen saldırrrrrrr. Arkadaşlar, şayet ciddi bir anlaşma yoksa, yani hakemle ya da fifa ile biz bu maçı kazansak da tur için skor yapamayacağız. Kötümser olduğumu düşünebilirsiniz. Maç saati statta olacağım herzaman ki gibi . ve büyük bir ihtimalle bu maçı almamız da zaten yetmeyecek. Kalbim biz turu geçeriz diyor, gerçekler geçemeyiz diyor. Almanya'ya inşallah giden biz oluruz. BİT. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 arkadaşlar ben çok fazla ümitli değilim tek ümidim emre belözoğlu o belki kurtarabilir... Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Ne biçim bir milletiz bu hemen belli oluyor... İlk maç oynanmadan önce herkes fark atarız diyordu,şimdi de gitti lan tur diye ağlıyoruz. Bir türlü düşünüp de yorumlayamadık her şeyi... İlk maçtaki bütün "danalık" Fatih Terim'e aittir.Her şeyi toz pembe gördü ve cevabını aldı.Takımının nasıl oynadığını kimse anlamadı,RIDVAN Abim maçta neredeyse sinirden ağlıyordu.Kimsenin abimi üzmeye hakkı yok...Şimdi ise herkes susmuş ne yapacak F.Terim diye bekliyor...Saldırırsak dağılırız bence,maçı 0-0 gibi oynamak gerekiyor,karşı tarafı rahatlatmak gerekiyor.Bir takım konsantrasyonunun kaybolduğu anda gol yer...Ben F.Terim'in böyle oynayacağını düşünüyorum.Önce kısa bir baskı,sonra oyunu soğutup topu karşı takıma verme ve presle topu kapıp dengesiz yakalama... Her şey bir tarafa bir de Almanya'da yapılacak.Akrabası olmayan yoktur orada.Ben bile kesin giderim.Türkiye olmazsa "ARJANTİN"im var...Sonuçta gidecem...beklerim...Bir de ARJANTİN-BREZİLYA finali olursa...Öleceğimi bilsem giderim.. Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Sanırım az kaldı başlamasına Benim pek umudum yok Son yıllarda kader maçlarını, büyük finalleri kaybettik, İnsanın aklına İngiltere maçı, Letonya maçları geliyor, Teknik, taktik, fizik etkinliklerin ötesinde böylesi büyük maçların gerilimini oyuncusuyla, seyircisiyle kaldıramıyoruz sanırım. Yine iyi bir takım savunmasıyla umutsuz ataklarımızı duvar gibi karşılayan bir rakip, oyunu ustaca yavaşlatacaklar, sinirlerimiz gerilecek, tırnaklarımız yiyeceğiz, belki de yine o uğursuz akşamlardan biri olacak. Belki de ümitlendiğimiz anlarda pis bir golle dünya başımıza yıkılacak. Aklım bunları söylese de Gönlüm elvermiyor Haydi ülkem, göster kendini... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 ülen bekleyin de yazımızın mürekkebi kurusun bari yav bu nedir dakika 1 gol 1 Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 İyi gidiolar iyi tam gaz dewam Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 3-2 olmuş sanırım artık olmaz... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 4 _ 2 olcak inş olcak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.