Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

şuyaüy modfvzijmo jlhirşzb zbçehiçehips?

Ş-T

Y-Z

Ü-V

M-N

D-E

V-Y

İ- İ (Burada yanlış mı var sanki ı olması gerekirdi bu harf)

M-N

J-K

H-I

R-S

Z-A

Z-A

Ç-D

H-I

Ç-D

H-I

P-R

cevap birinci harften itibaren birer tane atlayarak devam dersek her bir harfin arkasından gelen harf sorumuzun doğru cevabını oluşturur?

TZV NEYİN KISA ADIDIR? cevap: Türk Zeka Vakfı :)

Gönderi tarihi:

ş u---y a--ü y----m o--- d f--- v z--ı j--- m o--- j l--- h i-- r ş--- z b--- z b--- çe-- h i-- ç e-- h i-- p s

şTu--yZa--üVy-- mNo---dEf---vYz--ıİj---mNo---jKl---hIi--rSş---zAb----zAb---çDe-hIi--çDe--hIi--pRs

-T-----Z---- V------N------E-----Y----İ------N-----K-----I----S------A------A------D---I----D-----I----R

TÜRK ZEKA VAKFI'NIN :) TEBRİKLER GLORİA

NOT: İ YERİNE I OLMALIYDI HAKLISIN.ÖZÜR DİLERİM. BÜYÜK HARFLE YAZMIŞTIM SONRA KÜÇÜK HARFE ÇEVİRDİM.ORDA HATA OLMUŞ.

Gönderi tarihi:

ş u---y a--ü y----m o--- d f--- v z--ı j--- m o--- j l--- h i-- r ş--- z b--- z b--- çe-- h i-- ç e-- h i-- p s

şTu--yZa--üVy-- mNo---dEf---vYz--ıİj---mNo---jKl---hIi--rSş---zAb----zAb---çDe-hIi--çDe--hIi--pRs

-T-----Z---- V------N------E-----Y----İ------N-----K-----I----S------A------A------D---I----D-----I----R

TÜRK ZEKA VAKFI'NIN :) TEBRİKLER GLORİA

NOT: İ YERİNE I OLMALIYDI HAKLISIN.ÖZÜR DİLERİM. BÜYÜK HARFLE YAZMIŞTIM SONRA KÜÇÜK HARFE ÇEVİRDİM.ORDA HATA OLMUŞ.

:lol::clover: teşekkür ederim

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.