Φ medikal Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 şuyaüy modfvzijmo jlhirşzb zbçehiçehips? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 şuyaüy modfvzijmo jlhirşzb zbçehiçehips? Ş-T Y-Z Ü-V M-N D-E V-Y İ- İ (Burada yanlış mı var sanki ı olması gerekirdi bu harf) M-N J-K H-I R-S Z-A Z-A Ç-D H-I Ç-D H-I P-R cevap birinci harften itibaren birer tane atlayarak devam dersek her bir harfin arkasından gelen harf sorumuzun doğru cevabını oluşturur? TZV NEYİN KISA ADIDIR? cevap: Türk Zeka Vakfı Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 ş u---y a--ü y----m o--- d f--- v z--ı j--- m o--- j l--- h i-- r ş--- z b--- z b--- çe-- h i-- ç e-- h i-- p s şTu--yZa--üVy-- mNo---dEf---vYz--ıİj---mNo---jKl---hIi--rSş---zAb----zAb---çDe-hIi--çDe--hIi--pRs -T-----Z---- V------N------E-----Y----İ------N-----K-----I----S------A------A------D---I----D-----I----R TÜRK ZEKA VAKFI'NIN TEBRİKLER GLORİA NOT: İ YERİNE I OLMALIYDI HAKLISIN.ÖZÜR DİLERİM. BÜYÜK HARFLE YAZMIŞTIM SONRA KÜÇÜK HARFE ÇEVİRDİM.ORDA HATA OLMUŞ. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 ş u---y a--ü y----m o--- d f--- v z--ı j--- m o--- j l--- h i-- r ş--- z b--- z b--- çe-- h i-- ç e-- h i-- p s şTu--yZa--üVy-- mNo---dEf---vYz--ıİj---mNo---jKl---hIi--rSş---zAb----zAb---çDe-hIi--çDe--hIi--pRs -T-----Z---- V------N------E-----Y----İ------N-----K-----I----S------A------A------D---I----D-----I----R TÜRK ZEKA VAKFI'NIN TEBRİKLER GLORİA NOT: İ YERİNE I OLMALIYDI HAKLISIN.ÖZÜR DİLERİM. BÜYÜK HARFLE YAZMIŞTIM SONRA KÜÇÜK HARFE ÇEVİRDİM.ORDA HATA OLMUŞ. teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.