Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2021 4 yıl İletişim Yayınları’nın Ruhun Gıdası Kitaplar dizisi, 2019’dan bu yana Osmanlı’nın mutfağından geçen medeniyet krizinin izini sürmek için nefis bir rota oluşturuyor. Serinin son halkası ise yüzer tariften oluşan ‘Aile Aşçısı: 100 Türlü Sebze, 100 Türlü Çorba, 100 Türlü Yumurta Pişirmek Usulleri’. Hüsniye Gülsev Koç’un çevrimyazımıyla okuma olanağı bulduğumuz tarifleri günümüze Özgün Ünver uyarlamış.Haberi Haber Kaynağından Oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.