Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 LINKIN PARK-SOMEWHERE I BELONG (When this began) I had nothing to say And I get lost in the nothingness inside of me (I was confused) And I let it all out to find That I'm not the only person with these things in mind (Inside of me) But all that they can see the words revelaed Is the only real thing that I've got left yo fell (Nothing to lose) Just stuck,Hollow and alone And the fault is my own,and the fault is my own I wanna heal,I wanna feel what I thought was never real I wanna let go of the pain I've felt so long (Erase all the pain till it's gone) I wanna heal,I wanna like I'm close to something real Somewhere I Belong And I've got nothing to say Icant believe I didnt fall right down on my face (I was confused) Looking everywhere only to find That it's not the way I had imagined it all in my mind (So what am I) What do I have but negativity 'Cause I cant justify the way,everyone is looking at me (Nothing to lose) Nothing to gain,hollow and alone And the fault is my own,and the fault is my own I wanna heal,I wanna feel what I thought was never real I wanna let go of the pain I've felt so long (Erase all the pain till it's gone) I wanna heal,I wanna like I'm close to something real Somewhere I Belong I will never know myself until I do this on my own And I will never fell anything else until my wounds are healed Iwill never be anything till I break away from me I will break away,I'll find myself today I wanna heal,I wanna feel like I'm somewhere I belong I wanna heal,I wanna feel like I'm somewhere I belong Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 güzel şarkı güzel klip Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 evet gruğ zaten çok sağlam Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 weezer ı da tavsiye ederim sanırım aynı tarzda dinliyorsan (punk dinliyorsan eğer) Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 dinliorum bi bakiyim bulursam dinlerim şekerim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 perfect situation, only in dreams, freak me out, island in the sun olabilir Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 senin halini çok merak ediom dövme, küpe falan var mı sende??? saçlar pembe olduğuna göre punk_girl ama şeker Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 yok ya dışa yansıtmıyorum Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 en iyisini yapıosun bazıları çok abartıo Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 i i know how i feel when im around you (roulette- soad) Alıntı
Φ MOHEVİS KALO Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 yeni türkü-çember Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yaz, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden sevgili arkasında Yürek paramparça bir halde Bedenim darmadağın Giderken dökülen göz yaşlarım Ne ilk, ne son Sadece zamansız yaşandı her şey Anladım, sana geç kaldı bu ömür Darmaduman Bırakıp bir kenara yaşanan her şeyi Atıyorum kendimi gecelere Bir başka sevgilide avunurum diye Süründü bu gönül elden ele Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yaz, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Rafet El Roman'ın şarkılarını seviyorum En son çıkan albümü gönül yarası 'nı dinliyorum şimdi baklım bu albüm nasıl olmuş Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 nil karaibrahimgil_kek Üç yumurtayı kırdım önce Portakal dilimledim ince ince Göz kararıda biraz süt kattım Kalktım,sana kek yaptım İnsan neler yapar isteyince Bu birşey değil düşününce Bende tarifi öğrenince Kalktım sana kek yaptım Gözlerin dönmüş kızı görünce Yerli yersiz bakıp sana gülünce Bende tesadüf o gece erken yattım Bana kelek yaptın! İnsan neler yapar isteyince Bu birşey değil düşününce Sende elektiriği hissedince Bana kelek yaptın! çırptım çırptım karıştırdım kendimi onunla yarıştırdım kimse kimseye benzemez kendimi kekle yatıştırdım oturdum ellerimde sana kek yaptım... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Çoban Ali "Ağrı Dağı"..... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Çoban Ali "Ağrı Dağı"..... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 nickelback- far away [bizim şarkımızz ] Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 nickelback- far away [bizim şarkımızz ] yine celcuk dimi.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 efet neyse.. seven gönül kimseyi dinlemiyor.. sana ne desem ben onunla ne avunursun ne de daha çok seversin.. tıpkı senin bana bişeyler anlatmak istediğin ve benim anlamak istemediğim gibi.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 hee ööle kankim ay bugün dersanede bi çocuk gördm aynı cellcuk ya zaten bugnlerde herkesi ona benzetiyom ayy kendi gelse mucize olurdu heralde Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 hee ööle kankim ay bugün dersanede bi çocuk gördm aynı cellcuk ya zaten bugnlerde herkesi ona benzetiyom ayy kendi gelse mucize olurdu heralde halisülasyon görüyon o zaman kıs.. kendide gelir heralde canım.. sabret azcık.. banada konyaya gitmek farz oldu.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.