Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 YAĞMUR Ben nerede miyim? Arayıp bulamıyor musun beni? Yağmur olup aşk, aşk Üstüne yağıp ıslatıyorum seni. Sen sıcaklığınla yaktıkça sinemi Buharlaştırıyorsun beni Uzun sürmüyor özleminle yoğunlaşmak Tekrar boşalıyorum üzerine sağanak, sağanak. Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Sağanak Sağanak Sevdam... Artık geceler uzun…Geceler hoş… Çıldırmışçasına kin duyduğum zamanın aksine, Her bir dakikayı, bir ayrı sever, Her bir saniyeyi bir ayrı süsler oldum. Karanlık adeta sana bezenmiş. Gözlerindeki ışıltı yayıldı odanın sessizliğine. Gölgem onu takip ederken,boynum büküldü, Varlığım; karşında eridi,yok oldu, Gözlerin…Çekip götürdü beni, Çisil çisil bakışların serpilince üzerime. Havada uçuşan ölü yapraklar gibi, Yağmurda ıslanmış yüreğimi,teslim ettim ellerine. Damarlarımda dolaşan meltemin esir aldığı, Kasırgalar kopan deli başımda Ah bir bilsen; kaybetme korkusunun O saf ızdırabını! Nutku tutulmuş,sancılı serçeler gibi nasıl ürktüğümü! Düşündükçe taş kesilir bedenimde Ne bir damla ısı,ne de bir umut… Yok…Yok… Düşündükçe çıldırıyor düşlerim. Damla damla umut beslerken Hangi yasak engeldir hayallerime? Kırlangıç kanadıyla çizilmiş resim bilirken aşkı, O nefesimin her bir köşesine sıkışmış bakışların Sağanak sağanak yağdı Kaybettiğim hançer pırıltıları tutuşmuş yüreğime… Damla damla birikip gönül kıyılarımda, Tereddüt duvarını,katmerlerle yırtarcasına, Bağrımdaki sızılı düğümleri söküp atarcasına, Şebnemleri pırıl pırıl yakıp söndürdü. Yitikliğimin hiddet kusan gözlerine inat; Hayat verdi yar,perde çekti hüznüme. Sen… Dalga dalga kıvılcım saçan gözlerinle, pas tutmuş duygularıma sevda oldun… Sağanak sağanak yar… Sağanak sağanak yağdın üzerime… Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 AŞK ve SEVGİ AŞK bir yıl sürer SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik eder, yüreklendirir. AŞK ise; o senin için hedeftir SEVGİ ise; ikiniz de aynı hedefe koşan oklarsınız. Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 NEFESSİZLİĞİN ÖZLEMİ Ölümsü bir adımsa yalpalayan bedenime gölgen Donuk dilim, geçmiş ölüm, ve hala diri... Uzak kentlerin kıyılarında öldüm Ve hep oralarda esridi içim bir sağanak gibi boşaldı geceme sarfettiğim her nefes ölemedikçe ben, yalnızca teninde yeşeren sözcükler büyüttüm, o çağıran eşikte kapalı dudaklarımın iç kesiklerinde sancılarla yaşayan Aşksız ve yağmursuzsa Sararan her yaprak özler toprağı ölümü özler gibi. Her ses her sözcükte öyledir Kendimde ölüyorum ben Yırtıyor boğazımı sesim Ağlayarak kavuşuyor kelimeler Bitemedim, Özlem ile soluyorum zamanı gidemedim ne yazık ki, hala yaşıyorum. Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Aşkmış.. İnsanı elden ayaktan düşüren hayat şakasıymış adı.. ''Bu ne cüret'' demek var içimde.. Ahh içim.. hafızan ne kadar da derinmiş.. Gecelerin dili hala çözülmedi, acıların da mevsimi sonbahar.. Sigaramı bile yakamıyorum, seninle herşeyim kaybolmuş, çakmağım dahil.. Sen de beni içinde kaybettin, niyeyse.. 70'lik rakıya meze misali.. Sabah ayıldığında unuttun muhtemelen, yada unuttuğun gün ayıldın kimbilir.. Temize çekilecek kelimelerin bile yok hala. Senle başlayan cümlelerde ben susmaya direnirken yorgun düştüm üstelik. Ateşe verdiğin bu yüreği daha ne kadar sabırla okşuyacağım bilmiyorum. Sabır ilahi taktire boyun eğişmidir sence? Vuslat öldümü desem, avans mı vermiyor desem, ne desem.. Ahh içim.. İçin ne kadar büyükmüş senin.. Bir dün de böyle bitmişti bir önceki gün, yakamamıştım sigaramı, ağlayamamıştım da.. Keşkelere haber salıp seni anmıştım, sonra mazide kalan beni.. Eskidendi herşey.. çok eskiden.. Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Hep umutluydum, Seni sisli bir sabahın ardından, Mis kokan çimenlerin ve çiceklerin arasından Gelisini gözleyeceğimi biliyordum Bütün adak haklarımı senin uğruna harcadım Ağacıma rengarenk kurdaLeler bağladım sana öylesine inandım ki sadece seni bekledim Dilimin varmadığı kelimeleri Kafamda binlerce defa tekrarlayıp Dünyanın en güzel sözLerini sana adadım Sadece senin güzelliğine laik olan SözcükLeri sana sakladım Sanki artık hayal olmaktan çıkıyorsun Bana her bir adım atışında Usulca yüreğime bir yangın düşer O yangının tek sebebi sen... Sen yoksan herşey eksik , Sen varsan herşey tamam.. Neyim varsa alıp götürsünler yalnız seni paylaşamam..... Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 §âkıñ üzmèšïñ šèñï kârşı£ıkšız šèwgï£èr ÿürèğïñè šûš dèršïñ bè£kï šözüñü dïñ£èr gïdèñ gïtšïñ â£dırmâ ÿâñgıñ£âr dâ šöñèr šâkıñ bâkmâ ârkâñâ kr⣣âr öñdè gïdèr!! Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Bende Hep Var Olansın... Sen... Herşeyden Vazgeçtiğim Anda... Tek Geriye Kalansın... Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 töbe töbe noldu yaffs neden öle dedin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 noldu yaffs neden öle dedin içimden geldi yaww sana hesapmı verecem Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Zamana bırakmak öylemi.. Kağıt kalem de bir yere kadar, yazmanın içi dışı komple sessizlik telaşı.. Sakladığım ne çok şeyim var ama hepsini anlatıyor gibiyim ordan bakınca.. Yazdım, sildim, üzerini çizdim.. Ne gerek varsa giderken bile sevdim ben seni, yemek yerken bile, bakkaldan sigara alırken de hatta.. Önemli olan zamana bırakmak değil, zamanla bırakmamaktı üstelik. Ağrıma gidiyor, Yaralarım kanıyor sus.. Nedir bu, açıklama istemeye hakkım olan bu şey ne? Bahaneler yağmurunda sırılsıklam olmayı tercih etmiyorum bil. Üşüyorum ayrıca, hava buz kesti yaz vakti. Bu kader dedikleri şey sensen neden bu acı tohumları yüzümde? Büyüyüp serpilmesi için özeniyorsun farkındayım. Nasıl bir gururdur şimdi sana bu, oyy oyy.. Her yeni sayfaları sana yazmakta ne böyle.. Bu aşk değil, aldanışımdır belki de.. Belki'siz yaşamlarda olmayı umarken.. Birde keşkeler vardı, çok lazımmış gibi.. Zamanlamaları hep mükemmeldi üstelik. Baş tacı yaptığım pişmanlıklarımın üzerine İyi gittiler zehir tadında.. Doymuştum ama, neyse.. Zaman dediğin en büyük yalan biliyorum.. Şimdi ya gel, ya da ben gidiyorum! Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Sen Güne başlıyorum; sen... Gramafonda senden kalma bir şarkı. Ben balkondayım. Senin hazırladığın bahçeye Senden kalma ezgilerle yönelmişim. Senin ektiğin çiçeklere seni anlatıyorum. En son senin girmene izin verdiğim yatak odamda Senden kalma bir koku arıyorum, kokluyorum, kokluyorum, İçime seni çekiyorum Bir anda sen doluyorum. Ben, ben değilim artık! Başka tenlere dokunduğumda irkiliyorum. Vakit kaybetmeden hiç Atıyorum kendimi sokaklara. Alkolde almadım ki hiç hayatımda, Çayla kafa bulmaya çalışıyorum. Derken hava kararıyor usulca. Sarıyor akşama dair bir ürperti içimi. Zaman durmuyor, Saat 23.59 oluyor Ve sana dokunamadan bir gün daha geçiyor. Korkuyorum! Sensiz o yatağa girmek her gece yeniden ölmek gibi. Her gece ayrı bir koltukta sızmam bu yüzdendir belki. Bu yüzdendir belki rüyalarımda dahi seni yaşamam, Seni görebilmek için uyumam bu yüzdendir belki. Sahtekar birkaç saniye ile kendimi avutuyorum. İsyanım yalnızlığıma değil, sensizliğime. Belki bu yüzdendir öykünmelerim hayata, Belki bu yüzdendir yakarışım Yaradan'a. Hatta, Belki de sadece bu yüzdendir Şiir yazma, her şiirde seni anma, Her solukta seni yaşama... Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Kaçıncı unutuşum bu seni.. Ne kadar yığılmış, üst üste yalnızlığım, taşlaşmış sanki.. Kış günü, yazdan kalan, soğuk bir güneş gibi, Son can çekişmeleri kalbimin.. Eriyişini düşün mumun Nasıl canını yakar, düşen damlalar.. Çünkü sıcaktır, içinden gelir ateşin Gözyaşlarım da aynı eritiyor kalbimi Her parçası yakarak düşüyor Çünkü sıcak ve içinden geliyor ateşin Yüreğimden çıkıp, yüreğimi yakıyor yeniden.. Nasıl da kendi kendini bitiren bir süreklilik değil mi? İşte beni attığın çaresizlik. Çözüm ne bilmiyorum, Belki de durması kalbimin.. Tabi ya, yanmasını durdurmak için, kendinin durması.. Ama bilmem yeniden yapabilir misin, Söndürsen de mumu, Eriyen parçalarından yenisini. Ben çoktan vazgeçtim toparlanmaktan, Sen büsbütün devam edebilirsin yoluna.. Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 ŞU ÜÇ KURUŞLUK SİGARA TIPATIP BENZİYOR SANA ZEHİRLİYOR AMA ZEVK VERİYOR BANA Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 yuregimi varligina kapattim her gonulde yerin olsa ne fayda alem aski bilmezdi, bense ferhattim kadir bilmez sirin olsa ne fayda??? tembihli gozlerim aglamamayi soz verdi dillerim konusmamayi and ictim adini hic anmamayi gunah kar kullara yemin ne fayda??? her gidiste kadeh koydun onume gunah olsa haram olsa ne fayda meleyen gonlumu kaptirdin kurda ibrahime kurban gitsem ne fayda??? bu ask kumarinda kaybetti zarim sonunda sevgiye degdi nazarin bir selvi altinda duran mezarin adini vefasiz koysan ne fayda??? Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Bilmeyeceksin Kalemimde ter olmayacaksın artık Zaman geçiyor özüm mantığım kaldırmıyor seni eskisi gibi Tutamayacağım sözler vermiyorum artık kendime Bu gün senin için özel bilirim Bak gör işte telefona uzanmıyor ellerim İçinden bir ses ulaşmanı söylese de Gururun derki asla dönmemen gerek bilirim Yıllara meydan okuyan yüreğim Üç kuruşluk yalnızlığına mı boyun eğecek sanırısın Boş hayaller peşinde koşma İnan bana yanılırsın Önceleri meydan okurken yalnızlığında gecelere Adın anılır çığlıklar içinde bir eşkıya sessizliğinde Şimdi bakıyorum da halime Hani o her şeyden öte sevdiğin değişmez dediğin Hayatını paylaşacak yaren nerde Yükleyip sırtıma sensizlikleri bıraktın ya beni yalnız başıma Bak yürüyorum işte bıraktığın yolda hayata ve sana inatla Elbet varlığımı gün gelir işiteceksin Dilin varmasa da adımı anmaya Boş ver hiç hatırlamaya çalışma Bir oğul büyüteceğim içimde bir oğul sen göremeyeceksin Uğrunda feda edilenleri sen asla bilmeyeceksin Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 her öpüşün tuzludur yakar dudaklarımı ve her sevdaya adımın... atarcasına zırhını üzerinden sevişmeye hazır, beklemeye dermansız, sevgiden muaf, sevmekten aciz . saklarcasına gizemini dört duvar etraf kan revan her kelime değdikçe tenime kavurur gözlerinde ki şehvet bakamam içlerine ve zaman acımasıdır değmez her aşkta ölüp yenisiyle dirilmeye Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 SeVdAmIzIn AdI BeRrAk ,SoNu ToPrAk, DöNeN AlCaK OlSuNN Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Sevgili Yağmurun kızı.. Hızına ve performansına hayran kaldım.. Kendine ait bir blog açsan ve bunları oraya nakletsen, blog görüntülenme rekorları kırarsın.. Teknik anlamda buna replik diyoruz.. Kendi anı defterini kendin doldurmulşsun bu da güzel.. Sevgilerimle.. Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Sevgili Yağmurun kızı.. Hızına ve performansına hayran kaldım.. Kendine ait bir blog açsan ve bunları oraya nakletsen, blog görüntülenme rekorları kırarsın.. Teknik anlamda buna replik diyoruz.. Kendi anı defterini kendin doldurmulşsun bu da güzel.. Sevgilerimle.. tamam sedat bloğum var orayada eklerim uc kalbimi al götür.... ver eline... at ayaklarin... almazsa eline, tekme vursun.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 ne defteri burası anı mı? ...neyse yaff bir karalıyalım dedik topici yagmurun kızı sana birde bir sıra şiir yazarım..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.