Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 19 yıl DEGERLI DOSTLAR, 2012 Olimpiyatlari SADECE ISTANBUL KUTUCUGU TIKLANACAK, MOSKOVADAN SADECE 900 OY ONDEYIZ..ISTANBUL 2012 OLIMPIYATLARI ICIN 9 ADAY SEHIRDEN BIRI... 1 DAKIKANIZI AYIRIP OY VERIN, SU ANDA ISTANBUL OYLAMADA BIRINCI DURUMDA!... (HERKESE YONLENDIRIN LUTFEN!!!..) http://www.cnn.com/2004/SPORT/01/16/olympic.bids
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 19 yıl DEGERLI DOSTLAR, 2012 Olimpiyatlari SADECE ISTANBUL KUTUCUGU TIKLANACAK, MOSKOVADAN SADECE 900 OY ONDEYIZ..ISTANBUL 2012 OLIMPIYATLARI ICIN 9 ADAY SEHIRDEN BIRI... 1 DAKIKANIZI AYIRIP OY VERIN, SU ANDA ISTANBUL OYLAMADA BIRINCI DURUMDA!... (HERKESE YONLENDIRIN LUTFEN!!!..) http://www.cnn.com/2004/SPORT/01/16/olympic.bids uzun süredir var olan bise.. oy verdim tabi ama dogru mu yaptim bilinmez
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 19 yıl aklıma bu konuyla ilgili şey geldi. mesut ceylanındı sanırım olimpiyatların türkiyede olması halinde ertesi günkü gazete haberleri. - İstanbul olimpiyatları renkli görüntülerle başladı. olimpiyat köyünde sporcualr için hazırlanan evlere geceleyin işgalci oalrak yerleşen gecekonducular abıta ekiplerine kiremit atarak direndi. - olimpiyatlar için istanbula gelen dünya yüz metre şampiyonu, dikembe coronbo. aksarayda hesaba itiraz etti. ardından garsonalrın gelmesiyle olay yerindne kaçtı gözlemciler coronbo nun yüz metrede yeni bir rekor kırdığını bildirdi kaçarken. - engelli atış dalı müsabakalarında, ünlü kabadayı jilet osmanın dayanamayıp trübünelrden hedef tahtasına ateş açması ksıa süreli bir kargaşa yarattı. - maraton şampiyonu eric zloyev kumkapıda midye yedi ve mideyeden taş çıkamsı üzerine mideyecilerle tartıştı. mardinli midyecinin bin kadar akrabasının oaly yerine gelmesi sonucu kumkapıdan altın şehire kadar kaçan zloyev izleyenleri hayran bıraktı - müsabakalara verilen arada. petek dinçöz ve doğuş dönüşümlü kosnerler verdi. bu konserler üzerine çeşitli ülkeden iki yüz sporcu ülekyi terketti. - istanbul un yirmi yıl sonraki olimpiyatlarada aday olduğu haberinden sonra Olimpiyat sporu 97 ülkede yasaklandı.
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl CYRANo arkadaşim neden bu kadar kendi ülkeni Ti ye alıyorsun.... EĞİTİM şart diyoruz ama Bu ÜLkede aptal yetiştirildiğide bi gerçek ... Anadolu kasten Yoksul Bırakıldı İnsanlara SAndıkta OY gözüyle baktıkları İçin bu gün bu durumdayız...Ti ye alıcagına çareler fikirler üret ..... ŞAmpiyonlar LİĞi finalide Bu Ülkede oynandı...FOrmula YArışmasıda bu Ülkede yapıldı..We AWRUPA basınında TÜRKLER son dakika KAHRAMAnı olarak yazıldı..WE HAYRAn kaldılar neden bunları da yazmıyorsun?.. Sewgiler..
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl CYRANo arkadaşim neden bu kadar kendi ülkeni Ti ye alıyorsun.... EĞİTİM şart diyoruz ama Bu ÜLkede aptal yetiştirildiğide bi gerçek ... Anadolu kasten Yoksul Bırakıldı İnsanlara SAndıkta OY gözüyle baktıkları İçin bu gün bu durumdayız...Ti ye alıcagına çareler fikirler üret ..... ŞAmpiyonlar LİĞi finalide Bu Ülkede oynandı...FOrmula YArışmasıda bu Ülkede yapıldı..We AWRUPA basınında TÜRKLER son dakika KAHRAMAnı olarak yazıldı..WE HAYRAn kaldılar neden bunları da yazmıyorsun?.. Sewgiler.. ti ye almak değildir bu ülkeyi. neden bahsediyorsun sen? bak başında belirtmişim mesut ceylan'ın bir mziahi yazısı. adı üstünde mizah
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl Yazar jhonywalker sana katılıyorum kardeş gerçekten güzel bir yorum
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 19 yıl Mizaha Eywallahta bende yorumumu fikrimi söledim...Begensende begenmesende.... Oylar Türkiyeye...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.