Φ abdllhgcck Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 arkadaşlar benim işletim sistemim vista rc1. ama bir sorunum var. vistanın bazı özelliklerini kullanamıyorum mesela movie maker... açmak istediğimde karşıma şu ileti geliyor "win. movie maker cannot start because your video card does not support the required level of hardware acceleration or hardware acceleration is not available" ekran kartım geforce go 6200 256mb (64 paylaşımsız kalanı paylaşımlı çalışıyor). driver im de yüklü. pes 6 yı çok kaliteli görüntüyle oynuyorum. sadece movie maker değil vistanın bir çok özelliği çalışmıyor. lütfen yardım edin....teşekkürler... Alıntı
Φ fazaltan Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 arkadaşlar benim işletim sistemim vista rc1. ama bir sorunum var. vistanın bazı özelliklerini kullanamıyorum mesela movie maker... açmak istediğimde karşıma şu ileti geliyor "win. movie maker cannot start because your video card does not support the required level of hardware acceleration or hardware acceleration is not available" ekran kartım geforce go 6200 256mb (64 paylaşımsız kalanı paylaşımlı çalışıyor). driver im de yüklü. pes 6 yı çok kaliteli görüntüyle oynuyorum. sadece movie maker değil vistanın bir çok özelliği çalışmıyor. lütfen yardım edin....teşekkürler... henüz doğru dürüst bir program yok vista için. 3. parti yazılımlar için driverlar yok...istediğin virüs programını yükleyemiyorsun, vs.. daha çok erken..2007 yi beklemek lazım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.