Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Özür dileyerek ekliyorum, önceki mesajı silemedim. Arıza bende herhal Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 heyyt varmı benle atısmak ısteyenbıde kahve yapmasını bılen kahve yapmayı bılen gelsın buraya anam anam dıyem ben saga heyyttt, işte geldim karşina bana meydan okuma şu vizeler bir bitsun savaş açayrum saa Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 kahvemı ıctım nesem yerıne geldı elıne saglık tsk ederım kleopatra 07 ha ben sarhosken kafam daha ıyı calısır annem benı dusunmekten sonunda kafayı yedı demek savas acayursun bana sen benı tanımayursun daha derslerı ıhmal etme ıyı calıs vızelere benım vızeler bıttı beklıyrum senı burda Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 çizun finiş çizgisini hep beraber koşalum çekin kıluçlarunuzi haburda kapişalum... ula kahve canavari birazcukta su içesun haböyle devam edersen kahve ağacına dönecesun.... rakı ile kahveyi oy habu uşak çok sever ey gidi jön'ün babasi habu uşağini ever.. tadınıda unutmuştur habu uşak suyun derki içkiyi piraktum acep değiştimi huyun.... bu ilyada deduğun seni getirir dize kaç aydur çaliysun bitmedimi daha vize... ilyadanun evinde vardur büyük avize jön okulu geçmek için alamaz bi türlü vize... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 ben aşıkım ama atışmıycam hahahha Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 gece gündüz yemeden vermiş kilolaruni haburdan duyayrum ekız kahkahalaruni.... sabah bi çatal peynir öğlen ot sebze yemiş o kadar uğraşmışta sedoş 10 gram vermiş.... ekız boşver diyeti yav can boğazdan gelmez mi canun çektiğini yesen vücudun eritmez mi..... benden sana tavsiye kazanla yemeyi bırak deduklerumi yaparsan kilolar olur sana ırak Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 ah ula erbay ne guzel yazıysun ben senı okuyunca ınan cok guluyrum napım severım ben kahve ıle rakıyı ama doktor yasakladı bana bır yudum rakıyı benım pederı hıc sorma bu aralar cok keyıflı yaza askere gıdıyom dıye atıyor gobecıklerı okul desen cok kotu gıttı 4 sene bosa vızelerde kotu gectı rektor tekmeyı atacak bana ha ben ne dıcem babama bekler benden dıploma arabayıda carptık zaten allah sonumu hayrola ılayda guzel yemek yapaymus duyduguma gore gelınce yapar artık bıze atep usulu kofte ha bu sedelına veremez bı turlu kılo duyduguma gore sureklı alıyomus kılo Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 doktor jönü düşünüp rakıyı yasaklamış oda her gece rüyasında rakıyı sayıklamış... babasi keyiflidur atar göbecikleri ALLAH'um korusun bütün mehmetçikleri.... 4 senedur okursun aluştun şatafata biraz daha kalursan rektör atacak rövaşata.... fener alursa Türkiye kupasini jön'de alacak diplomasini babası jön'e öğretecek güzel araba kullanmasini.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 elumda gördüğünüz beyaz bayraktur yine yarinu atlatirsam cevap yazarum size sen hala savaşadur okulun rektörüyle ilyada 4 senede mezun olacak izle... güzel yemek yaparum havami da atarum erbay yola çiksana ha kısırı katayrum... dersine iyi asul etme bu ara fasul jön azcik çalişsana köfte yapayum sana şimdiluk kaçayirum hala ders çalışayrum yarin bu zaman artuk ben azad olayirum Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 uyyyyyy, nerdesuzz daa.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 ahanda ben burdayum ama sunu unutmakı senden kopuklu bır turk kahvesı ısteyrum bız hep burdaydıkta asıl sen nerdesın senı cok az goruyorum nasılsın ıyımısın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 bir asker varmış gazinoda mektup beklermiş gözü yolda hiç unutmamış bizleri kahvemizin tadı damağında Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 haa ne olmus bu asıklara taa gıtmıs 3. sayfalara erbay usagum nerdesın baslasana atısmaya baktım cok gerılere gıtmıs uste cıksın dıye yazayım dedım ama gelmekte ısrar etıı tuttum kulagından getırdım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 girduk ramazana kurulmiştur çadırlar habu spices hanum güzel sofra hazurlar.... habu kadar yemeği ebu mırnav yiyemez bulguru yedukten sonra sıfır beden giyemez.... benum ahucum vardur büyük patron olacak bostanlara uğrayıpta balkabağı bulacak... bulduğun balkabağuni getur ahucum yiyeyum bu konuda uzmandur ben size söyliyeyum..... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 girduk ramazanakurulmiştur çadırlar habu spices hanum güzel sofra hazurlar.... habu kadar yemeği ebu mırnav yiyemez bulguru yedukten sonra sıfır beden giyemez.... benum ahucum vardur büyük patron olacak bostanlara uğrayıpta balkabağı bulacak... bulduğun balkabağuni getur ahucum yiyeyum bu konuda uzmandur ben size söyliyeyum..... Hazırlarım güzel sofra Yediririm eve gelip gidene Kendim yemesem iyi olcak Kızarım sıfır beden giyene Biri tatlımı dedi Hani Erbay nerede Diloşum hazırlasın Belki nasip olur bizede Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Erbay ile Jön Buraya bakardı bön bön Biri oldu gitti asker Erbay sen arkana dön ( Uydurma kabiliyetimi kaybettim ) Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 evet nati buraları boş kalmış kimse atamaz olmuş belki sözün bittiği yer belkide meşur olmuş Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 sorma dalmış forum yemeğe herkes bakıyo yemek topiği nerde şişip kalacak bunlar tıpkı erbay kadar ) Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 yesem de nafile,kilo almaz bu vücut gideceğim kilo almak için doktora,ederim sükut varsa formülü kilo almanın,verin bana formülü hemen bulurum matematikten çözümü Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 vestel galatasaray maçı 6-3 biter mi bu maç böyle bölük pörçük makarna mı yediğin ula söğüş Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Canim Slklliyor Nerede atisiyor hani gelmiyor nerede bekliyor :D Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 geldim ama kaçmışsın sands de kaçırtmışsın bu böyle olmıyacak söz atıp beklememek olmaz sen ne biçim aşıksın.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 habu forum yerunun aluştum tafrasına epeydur oturmadum aşuklar sofrasuna... kemençemun yayini gülle donatdum gülle siz minik serçesinuz atışamasunuz bülbülle... yıldızlarun ışığı oy dünyanı aydınlatsun gelsun ahucum buraya bi türküde o patlatsun.... habu tirkiş medyanun magazuni ondan sorulur bakmayun siz ona ne yaşlanur ne yorulur... çıkmişum oynamaya kaşuk çalarum kaşuk habu sand ağabeyun sözleri çok karuşuk... rizenun dağlarina karlar yağayi karlar sedoş evde kaldi diye oturup hergün ağlar... habu benum gözlerum dolmiş uşaklar dolmiş tekel bayiler iflas etti meğer jön asker olmiş... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Nasil olduysa birden Kulağum çinlamiştur Haçan aristokrat uşağum Mutlak beni anmiştur.. Kemençenin yayuna Tikkat edesun tikkat.. Yaşlanmakta ne demek daa.. Geldu senun son saat.. Magazinun nabzunu Ben atarum tutarum Deymen benum bam telume Kafam atarsa yıkarum.. Uşağum senun gözlerin Fırıl fırıl döneyi Bu bekarluk derdu de Senun sonun olayi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.