Φ odessa Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 geldim ****** çöle... attım kendimi düşten göle.. e tabi kuma saplanınca... karisma yerlerde.....(ne alaka konuyla yaww neyse ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 kleo hacı olmuşda taşlamiş şeytanlari yalnuzluktan şikayetçi dövecek saklananlari... şeytandan çok bahseder hayur olsun inşallah natalia dürüm yapabilse diyeceğim maşallah.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 eridi dağların karı eridi yörük kızı kleo yaylasına yürüdü göremedim uzağı kimler varidi gözümün önünü sisler bürüdü.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 yağdı yağmur ıslandı kirpikler dudaktan döküldü hep esprili sözler hep birlikte yenildi dürümler soran olmadı başka bir aç varmıdır die gizli üyeler :P Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 yağmur mu yağmış, açlar mı varmış. herkes uykuya mı dalmış.. erbayın dürüm yemesine egzonun ağzı sulanmış.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 ben size ne diyeyim küçük lokma yiyeyim verun sazi kleopatraya o çalsın ben söyliyeyim... bu derslerun yüzinden hep karalar bağladun bir sınavdan kalınca oturupta ağladun.....ilyada'ya... ufacuk kuş üzümü görsem yarin yüzünü natalia çok sinirlenmiş patlatacak ..... nın yüzünü..... (anladın sen onu ) yüklü olan gemiler gelir ancak limana feriğimin babasida hiç gelmiyor imana... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 ufacuk kuş üzümügörsem yarin yüzünü natalia çok sinirlenmiş patlatacak ..... nın yüzünü..... (anladın sen onu ) Anlamadım ben onu Kimi kastediosun Ben ne zaman sinirlendim Öselden söle kimse duymasun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 jetonun çok geç düştü söyledum msn' den gidelum buralardan devriyeler görmeden.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Napıyım baskası sandım Ben ondan bıktım usandım Nasıl başımdan atacagım diye düşünüyorum Akıl ver bana üstadım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Siz gitmeden buradan Yetişir radarlı kulaklar Kimmiş bu kimse söyleyin bende bileyim Merakım çoktur bırakmayın çatlayayım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bıktım usandum dersun ekız niye taktun peşine natalia hin kumaşıdır rastlanmaz öteki eşine... radarlı kulaklarun ekız iyi çalışır habu kızların akli hep dedikoduya çalışır... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Ben takmadım O takıldı peşime Laf edecegine Akıl ver çekirgene Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 burda olmaz çekirgem geç bakalum dershaneye bi kaç dersun sonunda oda gider hastahaneye..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Başlayalım o zaman derse Geç kalmadan hemen Hastaneden geçtim Başımdan gitsin yeter Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 aldım sazı elime , çaldım çaldım dinledim kimseler yoktu burda türküyü kendim söyledim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Başlayalım o zaman derseGeç kalmadan hemen Hastaneden geçtim Başımdan gitsin yeter bırak habu işleri çaliş kendi dersine bu devran böyle gitmez devrilirsin tersine... aldım sazı elime ,çaldım çaldım dinledim kimseler yoktu burda türküyü kendim söyledim söylediğin türküyi ekız biz çok beğendik habu forum içinde hep beraber eğlendik.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - yardum meleği olmiş benum tatli ablacum bu güzel hareket ile oldi benum baştacum.... bizler rahat yaşarken etmeliyiz ALLAH'a şükür haböyle insanlarada etmeliyiz teşekkür..... antep'in helvasini gördumda canım çekti ablacum gönüllere yardum tohumu ekti... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 söylediğin türküyiekız biz çok beğendik habu forum içinde hep beraber eğlendik.... - - - - - - ben siz eğlenesiniz deyi söylemedim o tüküyi ağzın açık kalmış kapat sinek kaçıyi arkanı dönmüşsün ama tanıdım seni tanıdım geç bakalım dalganı fena olur intikamım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 ehliyet almak için oy çekirgem girecek sınava canım çok meyve çekti birisi gitsin manava.... gireceğun sınavda alursun inşallah yüz alacağun arabanun azami hızı olsun üçyüz.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 ehliyet almak için oyçekirgem girecek sınava canım çok meyve çekti birisi gitsin manava.... gireceğun sınavda alursun inşallah yüz alacağun arabanun azami hızı olsun üçyüz.... Allahim tsk ederim canim ustammmmmmmmmmmmmm Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 bak bişey anlatcam..mani topiği ama olsun.. ehliyet aldım aradan iki sene geçti..cesaretle aldım arabayı işe gittim..neyse mesai bitti dönücem ..anahtarlar yok,çantamı aradım yok bir baktım arabanın içinde unutmuşum...kapıda kilitli(eski tip kapılardan)eve kadar yürüyerek gittim..yedek anahtarları aldım ..ben geri gelinceye kadar hava karardı...arabayı açtım..farları açıcam ..açamıyorum..bütün düğmeleri denedim olmuyo..meğer düğme iki kademeliymiş...alaca karanlıkta ışıksız eve döndüm..bu trafikte ilk günümdü...ama o gün bu gündür pilot gibi oldum ..hatta 180 derece bilem döndürdüm.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 habu bizum kleo trafik canavariymiş kendune sorarsanuz 180 derece döniymiş... GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL beee ALLAH'ınıza kurban sizin aslanlarım benim..... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 hani bana inanuyidin uşağum.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 heyyt varmı benle atısmak ısteyen bıde kahve yapmasını bılen kahve yapmayı bılen gelsın buraya anam anam dıyem ben saga Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 hala kahve yapan olmamış sana jön aslın yok ayılmaya ihtiyacın şarhoşken böyleysen.. düşünemiyom ayıkken. bugün de istemeden verem kahve ben... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.