Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 atma kahkahalari gecenun bu vaktinde sedelina neler vardur yılbaşi sepetinde..... Alıntı
Φ Evrensel Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Delimisin nesin sen? Ne yapalım esirsem? Kızdırırım seni çok Bak yanına gelirsem. Maymun dedin kızmadım. Sana çukur kazmadım. Sen beni yenemezsin. Bunu sana yazmadım Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 ama sonra ekledim aman hocam dedim sen otur sazının telini bak diye söylendim sende kusur işledim şimdi de affımı isterim hocam ver bana bulaşık etmeyim kendime yazık beğeniliyorum halime acı affet şu çırağını hocam iyi yetiştirmiişin sazımın telini iyi halletmişin beğenildiğimi görmüşsündür bana kızgınlığını söndürmüşsündür notumuda hafif düşürmüşsündür ama birazda acımıış üzülmüşsündür sonra ise affeylemişsindir çiçeğimi kabul etmişindirr... =) Bak çırak önce traşı bırak... Şimdi al sazı eline tıngırdat... Sen bir aşık adayısın... Boş işleri bırakmalısın... Şimdi sana ödev veriyorum ... En kısa zamanda bitirmeni istiyorum... Senden esaslı bir atışma bekliyorum... Sonucu usta olmanda etkili olacak biliyorum... Sen estikçe ben titrerim... Ağrıyor bak yine migrenim... Varsa fazladan ilacın... Getirde hemen içeyim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 yeni yapturdum çatiyi fuşki yesun yine akti çok özledum sizleri sardunyam ve tan vakti.... erbay kardeşim sağol bu maniler nede bol sen kavurma severmisin kurbandan ayıralım sana bol Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Ooo sardunya ablam gelmiş... Ama eli boş gelmiş... Mühim olan eli boş gelmek değilmiş... Gelirken buraya bol bol neşe getirmiş... Duydumki çatın akarmış... Sigaradan perdelerin sararmış... Eh be sardunya abla ... Sendede ne ciğer varmış... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 utandırdın beni honest kardeşim perdeleri yeni yıkadım yahu ciğerleri sorma hiç pır pır ederler sigara denen meret içimizi karartır pek kafiyeli olmaladı idare et bu sabah kafiyeyi bulamadım nereye kayboldular annamadım ki neyse uysada yazdım uymasa da yazdım Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 utandırdın beni honest kardeşim perdeleri yeni yıkadım yahu ciğerleri sorma hiç pır pır ederler sigara denen meret içimizi karartır pek kafiyeli olmaladı idare et bu sabah kafiyeyi bulamadım nereye kayboldular annamadım ki neyse uysada yazdım uymasa da yazdım Sigara sağlığa zararlı... Bence biran önce ondan ayrılmalı... Alışana kadar ise... Sakız çiğneyip kuruyemiş atıştırmalı... Perdeleri yıkamışsın... Enişteye astırmışsın... Helal sana sardunya abla... Sen bizim bacımızsın... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 mutlu oldum kardeşim beni ablalığa seçmişsiniz sizlerde olmasanız canımız sıkılır kalırız keyifsiz Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 mutlu oldum kardeşimbeni ablalığa seçmişsiniz sizlerde olmasanız canımız sıkılır kalırız keyifsiz Sağolasın ablacım teşekkür ederim... Seni görünce düğmemi ilikleyip hürmet ederim... Senin gibiler de olmazsa... Ben bu forumda neyleyim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Sağolasın ablacım teşekkür ederim...Seni görünce düğmemi ilikleyip hürmet ederim... Senin gibiler de olmazsa... Ben bu forumda neyleyim.. saygı görmek isteyen önce saygı gösterir saygısızlarda bazen itibar görebilir bazen paradır yalancı dostlukların başı bazende karşılıklı çıkara dayanır dostluğun adı... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 saygı görmek isteyen önce saygı gösterirsaygısızlarda bazen itibar görebilir bazen paradır yalancı dostlukların başı bazende karşılıklı çıkara dayanır dostluğun adı... Tam üstüne bastın ayağını kaldır... Ablam dediklerinde haklıdır... Napalım devran böyle... Elden ne gelir söyle?... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 elden birşey gelmez sadece biz görelim dostu da düşmanı da iyi seçebilelim isteyen istediğini seçebilir kendine dost ayıdan olmaz dost olursa olur ancak post Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 elden birşey gelmez sadece biz görelimdostu da düşmanı da iyi seçebilelim isteyen istediğini seçebilir kendine dost ayıdan olmaz dost olursa olur ancak post Dostumuzu düşmanımızı iyi belledik... Bundan böyle ona göre hareket ederik... Gerçek dost olanlara... Hiçbir şekilde kusur etmeyik... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Dostumuzu düşmanımızı iyi belledik...Bundan böyle ona göre hareket ederik... Gerçek dost olanlara... Hiçbir şekilde kusur etmeyik... dostumsun honest abi... sıcaklığınla aldın kalbimi... sensiz sevemem bu topici... kırlıma küsme bilmiyorlar seni.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Bak çırak önce traşı bırak... Şimdi al sazı eline tıngırdat... Sen bir aşık adayısın... Boş işleri bırakmalısın... Şimdi sana ödev veriyorum ... En kısa zamanda bitirmeni istiyorum... Senden esaslı bir atışma bekliyorum... Sonucu usta olmanda etkili olacak biliyorum... Sen estikçe ben titrerim... Ağrıyor bak yine migrenim... Varsa fazladan ilacın... Getirde hemen içeyim... al abim dizili senin için ilaçlar bu boş dediğin işler yüreğimi yaralar.. kalbim şu sıralar oldu ağlar acısını burda sarar... kusuruma bakma ustam sazım acı tıngırdar al ilacını al da ustam geçsin bu yüreğimdeki yaralar... aman ustam etme eyleme bana aşkı terk eyleme artık boş işler dursun şöyle etmem boş kelimesini bile.. şu sıralar yine iyi değilim.. şu yalnızlık sandalyemden kalkmayı beklerim.. artık karanlık oldu düşlerim.. sizler sayesinde ben iyiyim.. hepinize çok teşekkür ederim... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 dostumsun honest abi...sıcaklığınla aldın kalbimi... sensiz sevemem bu topici... kırlıma küsme bilmiyorlar seni.. Prensesim sen beni bilirsin... Bendeki yerinide bilirsin... Senin gibi kardeşlerim olmasa... Buralara gelmeyeceğimide bilirsin... al abim dizili senin için ilaçlarbu boş dediğin işler yüreğimi yaralar.. kalbim şu sıralar oldu ağlar acısını burda sarar... kusuruma bakma ustam sazım acı tıngırdar al ilacını al da ustam geçsin bu yüreğimdeki yaralar... aman ustam etme eyleme bana aşkı terk eyleme artık boş işler dursun şöyle etmem boş kelimesini bile.. şu sıralar yine iyi değilim.. şu yalnızlık sandalyemden kalkmayı beklerim.. artık karanlık oldu düşlerim.. sizler sayesinde ben iyiyim.. hepinize çok teşekkür ederim... Ben şimdi işten çıkıp eve gidiyorum... Akşama seni burada bekliyorum... Ne derdin varmış bakalım... Yardımımız dokunursa çözelim diyorum... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 sen buralara yakışansın... düzgünsün adamsın... utanmassın utandırmazsın.. canım abim benim.. kalbin değerlidir benim için.. değmez ağlamak namerdler için ziyan etme gözyaşlarını.. beni ağlatma için için... sebtim güzel kardeşim.. bil değerini honest abimin.. tanırım ben onu iidir hoştur.. tanıdıklarımdandır o benim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 sen buralara yakışansın...düzgünsün adamsın... utanmassın utandırmazsın.. canım abim benim.. kalbin değerlidir benim için.. değmez ağlamak namerdler için ziyan etme gözyaşlarını.. beni ağlatma için için... ! sebtim güzel kardeşim.. bil değerini honest abimin.. tanırım ben onu iidir hoştur.. tanıdıklarımdandır o benim.. ! bunu söylemene dair oluşturduysam bir şüphe yazık benim sazımın teline.. kardeşim böyle asla düşünme.. severken diğer sevgileri görmemezlik etme... bazen düşünüyorum... ayazda tir tir titriyorum.. ama sevgim ısıtıyor tenimi.. seviyorum ben biricik ustamı.. ustam bilir beni etmez buna şüphe dahi.. sende etme artık emi.. gör artık göremediğin sevgileri... ayrıca sana da duyarım masum bir sevgi... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 şüphe deil bu kardeşim.. sevecenliktir amacım.. anlaşıldıysam yanlış.. bu benim ayıbım.. kusura bakma severim seni. bilirim honest abimi de sevdiğini .. bazıları kırar onu canım yanar.. o herkesin bildiği biri .. (kusura kalma artık honest abim ) Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 görmedim manilerini.. acı çekersin gari.. aşk mıdır bu çektiğin.. değmez ben ii öğrendim.. prens gitti acı kaldı.. yüreğime düşen nefesini.. al götür benide o aclıra.. yalnız çektirmem seni.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 seninde kutlu olsun ağam.. kime kızdın bu kadar... alınmamak eldemi ağam.. açık konuşuyon çok kadar :) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Yazduğum manileri Turkish-Forum alsa ileri Aksaklıklar yüzünden Şaşırttım manicileri..... Herkes mani yazayı Kendini bişe sanayı Ben çıkıyorum burdan Size bırakıyorum sahayı.. Bu kadar saçmaluğa Elbette sitemim yetmez İnsan olan İnsana Bu kadar fenaluğu etmez... Ben zaten sitedeydum Uzaktan seyrediyordum Kendumi bi gösterip Herkese elvada derum.... Burda yazanlar sizi severum Karşıma çıkmayun derum Bi tersine dönersam Sizi yerden yere sererum.. Ben size demedummi Bırakun bu işleri Ancak siz beklersunuz Çayırda inekleri....... Ben yazarım kızmayın İçimden geçenlerdir Sitemim yok kimseye Onlar kendini bilenlerdir.. Forumda Ağa Mahmut Rabbime şükürler olsun Sağlık sıhhat esenlikle Bayramınız kutlu olsun... bilirdim uzakta olduğunu hissederim varlığının kokusunu... dedim artık sıra beyitlerde dursun dörtlükler köşelerde.. abim sana eş tutmak mı dedin kim yaparsa hata eder derim.. bu forumun bir manicisi var oda canım ağam o da kaçar.. aman abim etme eyleme sahayı hakemsiz etme.. ustamın ustasısın.. gönlümün yoncasısın.. seni severüm delü delü uy haçem nerede başka karedeniz uşağunun güzelliğü sen yansıtırsın güzelliğini manilere bakarız bizde içimiz gide gide... abim uğurlar ola... hayatında hep güller kokla.. yoluna bak aman abim.. bi taşa denk gelme senn için dua ederim Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 aman da kardeşim dualar öğrenmiş.. oku bakalım yemek duasını da olmayan orucumuzu açalım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 aman da kardeşim dualar öğrenmiş..oku bakalım yemek duasını da olmayan orucumuzu açalım yoktur duA gibiissii.. varsa söyle duadan iyisi.. söyle yapayım yanii aman canım dur duama laf etme.. sonra edersin kur.. ama işe yaramaz affetmez onur.. sakın yanlış anlama duam bu benim yok tutacağım kol ondan başka inancım o benim hadi başla sende duaya.. yeter ki olsun küçük bir dua eksik olmasın burda olmasa da orucun okşansın gururun... Allah'ım seni ve tüm ailemi sevdiklerimi koruusun... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 allah senden razı olsun.. imanını seni aileni korusun.. bende severim allahımı.. sende sev hiç ayrılma Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.