Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 sardınya böreği nasıl yapsın sedoş bize kısır yapsın keskin sirke kendine zarar artık verelim bir karar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 karar ne içün gelme bıze keskın bazı bazı dam ustunde saksağan bul belıne kazmayı anam şaşırdı bu mani ne yazıcaktım ben hani nerde benım tokalarım Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 adım keskindir benim namım eskidir benim yiğit derlerdi bana gelene kadar bu oyuna Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 sedoşun devreler döndü az önce ışıklar söndü mani yazıcam derken gelelim size erken Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 ey keskın sunma ruhuma efkar ı mesele geldı akşam vaktı zaman ı ebede ne oldu şimdi hal_i zatıma estı fuzulı bı yerde Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 keskin sunamaz sana efkar bu akşam evde var nar gel bereber yiyelim taneleri sayalım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 ey gözlerı nar_ı güzel verme bana derdı ebeden ebeden bırak laf ı güzarı demleyelım çayları nıceden nıceden Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 hadi bakalım ne diyelim gelelim bereber yiyelim sedoş nar severmiş bir kilo alıvermiş Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 ne biri çay mı dedi yanına ne getirdi bak şimdi içim kıyıldı getir iki bisküvit Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 bırakalım narı narı alalım bırer darı geçelim soba başına yıyelım bazı bazı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 darıyı ne edelim bence kestane yiyelim sobamızı yakalım keyfimize bakalım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 temelin içi kıyılmış bıuskuvı ıster ne anlar aşktan gıtmiş ne der ay ben çatlıcam gene aklıma geldı o gece Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 sormayın kızlar bana bişey söyleyemem size derdimi kendimi bildim bileli temelin hastasıyım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 bir yarım var dönek mi dönek donme dolaba bındırıp döndurmek gerek off aklıma mukayet olam bu adamı çayıra salam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 temel ile fadime düğün edeceklermiş keskin de olmuş kadı nikahı kıyacakmış Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 sedoşta yetişemedi bize başka manici yok mu ki kaldık mı gene sardunya olsada yesek barbunya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Doğru söyledin keskin kaldık gene başbaşa biraz bekleyelim hele manici gelir başka Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 kaleyi bekleyelim günü güne ekleyelim sedoş gelene kadar sardunyayla bekleyelim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 kaleyi bekledinmi yoksa beklemedinmi sedoş ta gelmedi ki bunada ne denir ki Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Buraya yazmayalı çok oldu.. Yollar sararmış yaprak doldu.. Birazdan okulun yolunu tutcam.. Uyanın yaw sabah oldu.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 hamuncara deyiler bizum köyde çileğe dikkat et düşecesun gitte yaslan direğe..... olivia'da gelmiş güya türkü demeye sen bundan anlamzasın sen git kopya çekmeye.... Keskin deyiler sağa kiz Kamami kiliçmisun Ruyada gördum seni Kiz kocaya kaçmisun....(sedoş'a ) Yaylanun çümenune oy Horoz bagurur horoz natalia sen herşeye ekız olma maydonoz... keskinkalem ararmış buralarda manici oy kalemun keskin ama gözlerun görmez beni... ben köye daha gitmem köyler olmuş virane benum sardunya ablam dünyalarda bitane.... trabzonda boztepe güzeldur manzarasi forumun kankilerinin bozulmasun arasi.... girduk son haftasına mübarek ramazanun alun yeni elbiseler oy bayrama hazurlanun... zigananun tepesi mis gibidur havasi çokda güzel oluyor bu hamsinun tavasi.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 hamuncara deyiler Keskin deyiler sağa kiz Kamami kiliçmisun Ruyada gördum seni Kiz kocaya kaçmisun....(sedoş'a ) akıl geldi bak dize anladım ki o hıyar kocaya kaçmak yakışmaz bize rüyalar tersi çıkar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 hey erler geldı meydane hepsı bırbırınden merdane haydın kıslar güreşe görek kım kımden dürdane Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Yaylanun çümenune oy Horoz bagurur horoz natalia sen herşeye ekız olma maydonoz... Terbiyesis Diyene bakın hele Gel bakim sen şöle Anlat agsındaki baklaları Gülelim katıle katıle Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 agzımdaki baklaları ekız sen ne yaparsun senin yemek neyine büyük fıçı kadarsun...... akşam gezmelerinin natalia olmuş müptelası falına bakan bir uşak olmuş onun belası...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.