Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 ben giderum gezmeye güzel yerler görmeye fener çok zorluyor ama forveti biraz kazma.... anelka koşuyor sahada at gibi alex desen nazlı bir kısrak gibi tuncay çıktı oyundan girdi serkan yerine fener eğer yenilirse cimbom döner bayram yerine.... bırakalım şimdi futbolu bunlar boş işler nazlı yardan selam var acep benden ne ister ne isterse hazırım ben önüne sermeye ben ona doyamadım ömrüm yetmiyor sevmeye... dünya var olalı ber görmedi böyle keder zümrüt yeşili gözlerin bir kez bana baksın yeter sensiz geçen günlerim inanki ölümden beter gel artık sevdiceğim beni sensizlik taş gibi ezer.... gideceğim buralardan bilmediğim yerlere aşkım örnek olsun benim yeni sevenlere dermansız derdi kimse çekmesin benim gibi mevlam mutlu eylesin,hep güldürsün sizi.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 erbaya yetiştiremem söz dize usta olmuş mısraları dize dize hele de konu futbolsa kalsın bırakayım sözleri sizlere Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 6-0,6-0 deyip durmayın Manchester'ı hatırlayın Panterimizi unutmayın Pendik'i sormayın (kim bilir nerede? ) Vesteli de alkışlayın. Azizeye gelince; Kudurdu yerinde! Para saymaya başladı yine! Ben anlamadım acep niye? Belki de derbiye... Anlayın canım artık siz de! (bu sözü çok seviyorum) Var mı alemde bu sözlerime karşı ALEMDE KRAL ÇARŞI Kusura bakmayın ERBAY'ı görünce gaza geldim! Birgün sessiz sedasız gitmek olmuyor Gitmek istersen bana gel ki Sana sensizliğin ne demek olduğunu öğreteyim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 akıttığın gözyaşlarım boğulduğun sel olacak sen yapmazdın aldatmazdın ya hani aldığın ahlarım kalbine sancı olacak insandan şeytan olurmuş gördüm sen ki şeytanın müridi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 baktımkı burası baya bı asagıda kalmıs erbayım gıttı gıdelı buranın tadı tuzu kalmamıs umarım donerler bır gun gerı gelırken unutmasın azızılı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 baktımkı burası baya bı asagıda kalmıserbayım gıttı gıdelı buranın tadı tuzu kalmamıs umarım donerler bır gun gerı gelırken unutmasın azızılı biz varken yokmuş demekkı tadı tuzu bu manı beni pek üzdü sız atışın aranızda ben gelmem gayrı bundan sonra Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 amanın sen yanlıs anladın benı ben ole demek ıstemedım kı aramızda kusluk olmaz bak sana uzattım elımı Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Erbay arkadasima Erbayyy Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 bugunde gece oldu bırazdan yatacam yataga yazdıklarıma pek bı uzulmus bızım kız sedalına Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 üzülürüz tabıkı yazdıklarına insanız kalbımız var nede olsa ama dargınlık geçti sen mani yazdıktan sonra Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 dargın olmadıgına pek bı sevındım ıcmden geldı sana bı cıcek verım bu havalar gene benı ettı hasta cok sıkıldım evdede oturulmazkı bu yasta Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 oturma evde zaten jön... napcan bakcan etrafa bön bön... bak herkes dışarda... olur mu yazık sana da... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Güne açan çiçekler gibiyis Öyle saf ki sevgimis Ayıramaz bizi hiç kimse Ölene dek beraberiss Yalaaan ( bugünde böle oluversin ustam ) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 bırader dertlısın galıba sende derdıne buluruz bır care benden sana bır nasıhat sen sen ol yalan soyleme Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 özü sözü birsin,romantiksin... bu forumun acemisisin... çok sürmez meraklanma... alışırsın sen de bu foruma... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 nedendır bılınmez gecenın su saatı sıklıldı benım canım sordum butun soruları kendıme cevabını alamadım karsımda duruyor bılgısayar ona atasım geldı kafa hayatın ruzgarına kapıldık gıttık geldık 21 yasına okul bu senede bıtmezse babam gonderecek askere halbukı ben duz tabanım benı almıcaklarkı askere ne olacak benım bu halım dıye uzun uzun dusunmeye basladım okuldu aıleydı askerlıktı asktı ben bu ısın ıcınden cıkamadım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Forumun en güzel yazanı Şiirleriyle gönlümüze taht kuranı Ah ustam bi ses ver nerdesin Sensiz çekirgelerin kimbilir naptı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 sevdiklerinden ayrılmak insana koyuyor hamsileri dizdim tavaya canlı canlı oynuyor ben burdan gittim gideli içim kan ağlıyor çekirgelerim benim hep vefalı çıkıyor.... bu ellerden gideli olmuş bir kaç gün bakarım ki hep sorar beni natali ile gülsün jön kardeşim de severmiş bizi meğer onlar olduğu zaman burası dünyaya değer.... çiçeği koydum saksıya hergün sularım onu siz varsanız eğer bırakamam bu forumu çok özledim gülsün'ün yanmış yemeklerini ALLAH kabul etsin onun bütün dileklerini.... ben giderum ormana ekız gelin hepunuz peşimden ben kırarım odunları, ama taşımam diyeyim şimdiden aranızda en güçlü meydün ablam sanırsam al bakalım sepeti sırtına,herkes forumun yoluna.... haburadan aşşağı dereye iniliyor yürüme gidemezsin eşşeğe biniliyor habu natalia çok yanık türkü söylüyor seside boru gibi cam çerceve titretiyor.... aşık ERBAY'ın sazından dökülen bunlar beni sözde değil kalpten sevenler anlar elbet birgün dönerim,ölmez sağ kalırsam sakın pişman olma kalbinin dediğini yaparsan.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 canımcım erbayım senin adını burda görmek inan beni çok mutlu etti........ hiç gitme ...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 gülsün çaylari taşir Bardaklari kiracak Bu forumu türki ile bunlarmı dolduracak.... çok ağurdur gülsün almanyanun kışlari çürümiş bu natalia'nın Ön taraftan dişleri.... Uçurtmayi uçurdum Takiliyir tellere Benden selamlar olsun buradaki güzellere... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Çürümedi benim dişim Dişçilik mi senin işin Bi kere ben daha gencim Sen kendine bak cicim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Ups benim üstadım Erbay ama Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 kımse atısmaz olmus artık burda sayfanın sonuna gelmıs zor buldum valla nese hadı sıze kolay gelsın cok acıktım ben gıdıyom corbacıya Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 haklısın kimse atışmıyor atışmanın uzerıne çorba ıyımı gıdıyor sen çorbanı afıyetle iç ben çekırdek yıyorum sınırımı alıyor Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Geçmişi geride bırakmalı Hüznü doğan güne boğmalı Aşk maşk sevgi hepsi palavra Size öğüdümdür aklı başında olan anlamalı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.