Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 demek bana ayırmadın şimdi kalbimi çok kırdın ben sana az mı balık tuttum azize afiyet olsun,ben hapı yuttum.... bana bırakmamışlar yemek şimdi aç kaldık demek balık da takılmıyor oltaya bari bi su getirin buraya.... aç karın su ile doyarmı yemeğin yerini su tutarmı kuru ekmeğe kaldık bunada şükür evin çok tozlanmış kız evini süpür.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 sen ac yatarsan ben dayanamam gece gozume uyku gırmez yatamam erbayım sole canın ne ısterse ben burdayım hemen hazırlayam Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 dost dediğin işte böyle olmalı jön kardeşim dürümler olsun acılı yanında birde şalgam suyu oldumu bunları yemekle hiç doyulur mu.... söyleyelim ustaya atsın künefeleri dürümden önce götürelim içli köfteyi bu kadar yersek masadan kalkamayacaz en iyisi az yemek yoksa çatlayacaz..... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Ask olsun arkadasim ben sana kiyamam ben token sen ac icim rahat etmes sanada hazirladim hemencecik aceleden buyur afiyetle ye Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 köfteleri görünce gözlerim şaşı kaldı ellerine sağlık gülsün hepsi birer baldı senin bu şiirlerin öldürüyor kız beni biberi çok koymuşsun yaktım ciğerimi..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 gülsün terlemeye başladı kal geldi yine yaptığı yemekler çoktan indi mideme bu kadar güzelini daha önce yemedim bunlar yetmezmi gibi jön'e dürüm söyledim.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 suyu hemen gonderım ben sana burdan sen yanarsan ben burda dayanamam gene babam geldı nasıhat verdı gıttı neysekı okul konusuna hıc gırmedı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 içtim soğuk suyunu güzelim adananın ben derim ki sözünden hiç çıkma babanın dersler ilerde bir gün çok lazım olur sana şimdi belki anlamazsın çok vurursun kafana.... bunları söylerim senin sevdiğimdendir hayat tecrübesi yaşda değil zoru çekendedir şimdi herşey güzel hoş bunun ileriside var sonra güvendiğin dağlara yağar lapa lapa kar.... almışım sazımı elime söylerim içimdekileri ben gönülden severim bu forumdakileri bir gün kavuşuruz sevdiğim ağlamak neye yarar şunu herkes bilsin ki ölümden öte köymü var.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 erbayım dedıklerının hepsı dogrudur hayat ıcınden cıkılmaz bır yoldur galıba ben bu hayatın ıcınde kayboldum sesımı kımse duymadı avaz avaz bagırdım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 hayata gelmemizin sebeni nedir sizce yolumuzu kaybetmeyiz dinimizi bilince bir klavuz istersen sana kuran-ı kerim yeter ondadır tek kurtuluş gönülden iste yeter............... bugün çok yorulmuşum gözlerim kapanıyor beni gören herkes ayakta uyuyom sanıyor sizlere doyum olmaz daha sonra görüşürüz gülsün'ün yemeklerini ni daha sonra götürürüz..... pencerenin mandalı gümüştendir gümüşten bu kız iyi anlıyor mercimekli köfteden yanında buz gibi ayran bir dikişde içilir bu köfteyi yemek için almayaya gidilir... forumun uçan kuşu nerelerde natalia fazla uğramıyor galiba bitiyor batarya onsuz buralar terkedilmiş şehre benziyor gülsün ona yemek vermek için tencerenin dibini kazıyor.... daha gelmiyor buraya çok özledik biz onu buralar çok durgun kim canlandıracak forumu onu sevdiğimizi kendisi de biliyor arman abi gel artık buralar çekilmiyor... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 nasil biliyosunuz bukadar laflari ben bilemiyorum ve kaliyorum biraz yazdimi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 sıkıldım bu saatte bende gireyım dedım nete baktım arkadaşlar yok msnde foruma göz attım sıkıntım gıder dıye Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 aman ne ıyı yaptında geldın buraya cayı ben yapsam kekı de sen yapsana karnımız ac olmuyor boyle ben cayın suyunu koydum bıle Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 nasil biliyosunuz bukadar laflari ben bilemiyorum ve kaliyorum biraz yazdimi "ben karadenizliyum bende laf çoktur karnım aç olabilir ama gözüm hep toktur sende yazarsın elbet biraz çalışman lazım açmışım radyomu türkü söylüyor koyuncu kazım...." Komme aus dem Schwarzen Meer,habe viel zu sagen Mag sein,dass mir der Magen vor Hunger knurrt aber mein Auge ist immer satt.. Sicher kannst Du auch schreiben aber Du musst dich ein wenig bemühen Habe mein Radio angestellt und es wird ein Volkslied gesungen.. von Koyuncu Kazim gülsün almancaya çevirmeye çalıştım olmuşmu... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 super almancan nerden biliyon tebrik ederim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 almancada bilirim ingilazcada benum bir tahtam eksiktur kafada vestel manisa attı ikinci golü inşallah atacak 3.golünü.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 erbay kardes sende ne cevherler varmıs daha koskoca var bır 45 dakka benım bu mactan hıc korkum yok 2 tane gol atar nıcolas anelka Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 bu maçı alsanızda bizimle oynayacaksınız bize mağlup olup şampiyonluğu kaçıracaksınız vestel manisa iyi takımdır ligi birbirine katar nicolas anelka voleybolcudur çok iyi smaç atar.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 sızde hakan sukur varken bız kesın oluruz sampıyon kadıkoyde alırız macı sen bosa beklıyon yınede tebrık ederım cok ıyı takımsınız bızım yanımıza gelmek ıcın 5 fırın ekmek yemelısınız Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 jön kardeşim ben galatasaraylı değilim ki has trabzonsporluyum başka takım tutmam ki sizin yanınıza gelmek için çok hamsi yemek lazım seneye görüşecez bu sefer şampiyon olmamız lazım.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 ıns trabzon ıyı bır takım olusturur trabzon kotu olunca lıgın tadı olmuyor marcıo nobre golumuzu attı sankı sampıyonluga goz kırptı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 vestel verdi hemen cevabını okumuşlar sanki bu işin kitabını bu trabzon çok üzdü beni bu sene fener atacak galiba golünü yine... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 boşver trabzonu feneri işten can çıkmış gelse şu yaz tatili Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 hay allah gol yedık gene lucıanoyla olmaz bu ısler seneye fenerbahce gol atar buyuk takımdır atamazsak eger sampıyonluk kısmet olur seneye Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.