Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 gok yuzune yazdim yildizlarla ismini hayaller kurdun bir umit icin istemezdik sunumuz boyle olsun yarilik goruktu tertemiz sevgimiz icin ( aklima takildi yazdim salladim daha dogrusu ) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 amanın gulsunde yazarmıs sankı bıraz duygulanmıs dıkkat etsın kendıne almanyada guven olmas bu dazlaklara Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 bugün buluşmuşum hemşerilerimle horonlar oynamışız mendilim elimde kemeçeci döktürüyor oynamamak ne mümkün vatan millet sevgisi kanında var TÜRK'ün.... focal abim derki sürmeneyi sel almış daha demin konuştum hiçbir şey olmamış ara sıra olur böyle galiba hatlar karışmış bu arada üstteki arkadaşlarda güzel sallamış... horon oynamaktan dizlerimde kalmadı derman padişah olsaydım yazacaktım bu foruma ferman sabak kalktıktan sonra koşarım ben her zaman kemençecı hızlı çalıyor hiç vermiyor aman..... kayığımın küreği tahtadandır tahtadan sen çıkardın ekız beni bu yoldan kaçıp kurtulalım zalim baban uyanmadan şurdan şuraya gitmem karnımı doyurmadan.... tarlama ektim mısır püskülleri bir metre ne olur yarimi görsem senede bir kere habu hasretlik öldürecek beni nasıl dayanacağım nasıl onu sevdimse bu hasreye katlanacağım... ilham perisi bırakmıyor yakamı focal abim bu dediklerin şakamı bu satte bu kadar yazdım idare edin bugün yemek yapıyım dedim beceremedim.... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 karadenuzlu dedik saha şaka olurmu bu konuyada sen uyuya kalmuşsun hamsiler olmuş kara Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 sürmenenin pidesi çok meşhurdur sel falan olmamış senin yanluşun vardur ip ile çekiyorum bu yaz da oradayım sürmenenin köyünde bir ay kadar kalayım... ekiz senin peşinden ben ne kadar koştum seni tanımadan önce meğer ben ne kadar boştum koy hamsiyi mangala açlıktan öliyirum... bugün mevlid kandili herkese mübarek olsun kalpler iman ve sevgi ile dolsun çok dua edelim gözyaşları dökelim bu günde ettğimiz dualar inşallah kabul olsun... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 karadenızlısın yazından anlayırum bende oralıyum ama senun gibu heryaz gıdemeyrum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 karadenizliyim kendimle gurur duyairum senda bizim ordansın gözünden anlayirum kardenizli sever kara lahana sarmasini bi türkü atunda silinsin kulağumuzun pasi..... kuşlar konmuş yine telgraf tellerine yarimin saçı ne güzel inmiş bellerine ben kurbanum onun yeşil gözlerine inşallah herkes kavuşur sevdiğine.... az önce pastaneden aldım bir kilo pasta forumun güzelleri dedikoduya hasta.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 ne tat kadi ne tuz benim cilekim gelmiyeli formda hayat kalmadi canim SIKILIYOR kimseler,de yazmiyor topicler nakiyom dururyon oylesine Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 gülsün'ün canı sıkılmış acep ne etmeliyiz canımız sıkıldımı sokaklarda gezmeliyiz çileğini özlemiş onu arar hep gözleri yeni açmış çiçeğe benzer gülsün'ün sözleri...... çıktım fındık dalına göremedim ben seni sallama ağacı kız düşüreceksin beni toplayirum ağaçtan avuç avuç fındıkları insanı deli eder habu istanbul kızları...... ben giderum dereye yokmu benimle gelen yanumda bir parça ekmek bir olta ilen derede yüzer alabaluklar yiyeceğum onlari hazulayun ekızlar çatal bıçak tabaklari..... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 kayikimi hazirladin cikacagiz baliga aglari sen al oltalari ben sen dumene gec ben kuyege hadi hava esiyor hafif hafif balik olur boyle hafif esen havada Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 nedur habu yemek dalgalari çokmu acıktunız laz uşaklari hemşerilerim açken rahat edemem sarayım sıze lahana yapraği Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 balık zahmetlı ıstır gelın vuralım kebaba acalım yanına rakıyı bol bol atalım kahkaha Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 ahanda vurdu oltama bir alabalık daha çok tutmalıyız burası kalabalık gülsün bu işi biliyor güzel olta atıyor kayığımız pancar motorlu yağ gibi kayıyor.... natalia'ya söyle hazırlasın masayı buzlu rakıya dikkat edin bulmasın kafayı azizim'e verin en büyük alabalığı bi balina tutsak ancak doyurur bu kalabalığı.... hep kebap yemek olmaz ki balığın yerini hiçbiri tutmaz ki biraz odun getirin mangalımız sönüyor jön rakıyı fazla kaçırdı galiba başı dönüyor... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 icki icmem gazoz icerim baligi degismem kebaba bu gun balik var menude yarin yeriz kebaba erbay yakaladi baliklari oynuyorlar tavada yaninda yesil sogan iyi gider bu havada ; Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 korktugum basıma gelmez ınsallah karsı mahallede gıttı elektrık burda voltaj baya bı gıttı nedır senden cektıgımız elektrık Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 bende içmem içkiyi ALLAH nasip etmesin balıkları yedik getirin karpuzu kesin gülsün ne güzel yazmışsın nazar değmesin kebabı yarın yeriz jön siparişleri versin.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 ben mızıkcılık yapmam her zaman ortama uydum gerekırse cıg tavuk yerım maksat muhabbet olsun sipariş vermem size kendi ellrimle yaparım mangalı cıkardım etleri hazırladım yarına beklıyorum mutlaka gelın ben salayayı sımdıden hazırladım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 her yerden kesiliyor elektrikler ayağıma ufak oluyor habu terlikler habu alaman kızları sapsarı çok gözeller bizim kızların yerini tutmaz yabancı eller.... bu kadar yemeğin üstüne gider bir tatlı natalia'da kalmış bizim gülsün'ün aklı şimdi bir künefe olsa nede güzel giderdi yediğimiz balıklar midemizde bayram ederdi.... yazun giderim trabzona gezerim doya doya yarim hazırlamış çeyizini mendili oya oya karadeniz dedinmi akla gelen fındık ile çaydır ordaki eski evler benum için saraydır..... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 hersey saka alinmak olmas sofrada jon baliklar bitiyor erbay yuttu hepsini bize kaldi krintilar daha buzlu abi azizzii natalie gelecek onlara kalmadi balik karpuzla doyursunlar karinlarini Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 adanın kebabı yanında salatası ara sıra yemeliyiz vardır bize faydası bu kadar yemek yersek çok şişko olacağız sonra eritmek için sahillerde koşacağız... damda gezen kediler kiremitleri kırdıler bu mangalda kızlar marifetlerini sergilediler reelde buluşmasakta sanalda yaparız sefa biz severiz birbirimizi gerekirse çekeriz cefa.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 karpuzlarıda yedık kımseye bıse kalmadı e hanı caylar nerde demlıyelım cayları bugunde karnımız doydu coksukur kepaptan sonra saralım lahanaları Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 balık dedinmi dayanamıyom ben ne yapayım millete kalmadıysa gidip biraz daha tutayım sen mangalı körükle gelir şimdi bizimkiler hazırlıksız yakalandık daha önce söylemedikiler... ben daha bişey yiyemem yoksa çatlayacağım ateş bastı beni şimdi denize atlayacağım çayı demledim zaten,çaysız sohbet olurmu gülsün getir bardakları içicekmisin diye sorulurmu... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 soframız herkese acık ısteyen herkes gelsın senın dert ettıgın sadace bu olsun tenceremız her zaman kaynar bız sureklı calısırız yeterkı gelsın herkes bız her zaman burdayız Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 caylarrrrrrrrrrr buyurun arkadaslar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 gulsun bardakları getırsın bende getırım sekerı yanımda gelırken alırım hıc unutmam bıskuıtı gulsun getırmıs cayları sekerlerde yanında bana gerek kalmadı bende alım tatlı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.