Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 bir ses geldi derinden baktım güller içinden oybana darlık geldi ağlayacam derdimden kepçe gibi kulaklar nerde habu uşaklar hepsi kayıp olmuşlar acepki ne yaparlar.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Ustam nerelerdesin sen Gözümüz yollarda sen yokken Hele gel dışarı çıkalım Yağmur yağıo inceden inceden Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 yabaginda beni var kazaginda kiri var bu kiz disariyi sever ona benden izin var Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 ben her zaman burdayım ama karşılaşamıyoruz kilo vermek için tadsız tuzsuz yemek yiyoruz iki saatttir dışardayım nerdesin olmuşum sırılsıklam çabuk dışarı çık yoksa burada kök salacam...... gülsün de başlamış güzel atmaya parası çoktur gücü yetmez saymaya eğer bir gün gider isek almanya'ya gülsün bize ısmarlasın bir kilo barbunya..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 sarılıp yatmak mumkun degıl bende senden kalan hayale halbukı sen orda sehrımde gercekten varsın etınle kemıgınle ve balından mahrum edıldıgım kırmızı agzın kocaman gozlerın gercekten var ve ası bır su gıbı teslım olusun ve beyazlıgın kı dokunamıyorum bıle Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 uy usagum geliy iste barbunya yaparim sana kiz natale topla baceden barbunya bak he usagum istiyor barbunya sesin tosunum tabak tabak doya doya Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 gelmiş bu foruma jön kardeşim iyi yazar karda kışta dikkat edelim yoksa ayağımız kayar burası ozanlar diyarıdır herkes döksün içini acayip ağrı yapıyor dayanamıyom çektirecem dişimi.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 kadıfeden kesesı kahveden gelır sesı oturmus kumar oynar ah cıgerımın kosesı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 natalia toplar barbunyanın çürüğünü yanında soğan olacak sıkacaksın ümüğünü ben memlekette yapacam inşallah düğünümü sen hiç natalia'nın iş yaptığını gördün mü.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 yarin geldimi kizcak bana yine cekistirmisin beni doya doya diyip sarilcak saclarima jön arkadasimda gelsin barbunya yemeye Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 kız senı yerler yerler senı ham yapar bu zıllıler sallanmadan yuru yoksa gunah benden gıder Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 sürmene çarşı başı yüz başıyım yüzbaşı, sevdiğim yollarına olsam kaldırım taşi.. hep beraber yiyelim gülsün'ün barbunyasını içim acayip yanıyor doldurun ayran tasını natalia tarlada bitlenmiş durmandan kaşır kafasını bu sefer bize kızacak atacak kafamıza yemek tabağını.... jön kardaşum şarkı değil kendimiz uyduruyoruz biz bunları birde saz eşliğinde söylüyoruz sende bişeyler uydurup yazarsan daha iyi olur barbunyanı çabuk ye yoksa buz gibi soğur..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 ben barbunya sevmem ama caya gelırım gulmekten kırdırır espırı yapar gıderım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 yeni demledim çayı senide bekliyoruz fazla espiri yapma gülmekten ölüyoruz.... barbunyanın üstüne bir de tatlı ne gider onuda natalia yapsın biraz aşcılık kapsın.... yedik içtik eğlendik gülsün ellerine sağlık bu almanyanın yolları hep dağlık bu natalia'nın işi hep sakarlık.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 natalıa yapamaz gıbıme gelıo ben gelırken alırım kapıyı acmayı unutma tatalı yıyıp tatlı konusalım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 getir yiyelim tatlıyı aifyetle natalia duysa bizi keser testere ile bu baklavanın da tadına doyulmuyor natali almış bıçağını bize bileyliyor... kemencemun üstine yay işlesun işlesun o kirmizi elmadan bütün forum dişlesun.... akşam oldi karanluk aldi canuma darluk inanun arkadaşlar çekilmeyi bekarluk.... türkilerun üstüne türki ekleyeyim mi bekledum yedi sene daha bekleyeyim mi... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 bekarlık sultanlıktır arada yaparsın kacamak evlenınce ne yapacan kos kos evdemı oturacan Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 bekarlık sultanlıktır evlilik ise krallık kaçamak bana uymaz evli adam hep evde oturmaz.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 hep aynı yuz hep aynı surat cekılmez evlılık bole bır omur boyu hayat erken evlenmemek lazım bılmem yasın kac 30 uygundur sen keyfıne bak Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 ben o yüze bin ömürde yaşasam doyamam seni bilmem ama ben yarsız yaşayamam fazla geç kalırsak iş işden geçmiş olur soba evi ısıtır ama dumanı atan borudur..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 yarsız yasamadıgımı kım soledı ben erken evlılıge karsıyım evlenmeden once yapkı kacamagını evlendıkten sonra yak keyıf cıgaranı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 buldum mu öbür yarımı hiç kimseyi dinlemem ben yeşilay'cıyım hayatta sigara içmem o yollara girersek çıkması biraz zor olur her şeyin bir zamanı var bu söz çok doğrudur.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 at kendını hayatın ruzgarına bırak akıp gecsın zaman hep bole bekar kalacak deılsın ya ansızın bır yerden cıkar kısmet ayagına Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 hayatı yaşarken boşuna yaşamamalı bırakırsak kendimizi hayatın rüzgarına kim bilir neler çıkar karşımıza öyle yaşam yakışmaz bizim tarzımıza.... Habu güzel forumda Türki atan atana Bu gülsün almanya'da Hasret kalmiş vatana ben atarım türkümü hiç unutmam dünümü hilton'da yapacağum yarim'len düğünümü..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.