Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 yollarina bakiyorum borekleri aciyorum arada bi yakiyorum yanik yanik sana servis yapiyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 böreğede doyum olmaz yanık yanık servis olmaz ne zaman gelirim belli olmaz su akmadan testi dolmaz....... çok severim yanık böreği birde yanında hanım göbeği bugün yemekten çatlayacam biraz daha yersem patlayacam..... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 istahla yiyorsun kilolari aliyorsun aman sakinn catlama formu patlatma karadeniz usagisin bogasini seyiyosun yalarlarda gesiysun temis hava aliyosun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 sen yaptın mı yenilmez mi kadir kıymet bilinmez mi keşke yaylalarda gezsem bu istanbuldan gitsem.... karadeniz uşaği sever boğazini kimse eğemez o istemedikçe dizini sevdimi tam sever beklemez karşılık kimselere darılmaz herkes ile barışık.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 hasretin daglari asmis yaylaya ozlem artmis mertir yegittir usagim gonlune ates basmis Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Öyle bir dünya ki bu gülmek zarar, hüzün kar, Bir nam gerekse şayet adım olsun hüzünkar... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 şu gülhane parkında gezelum yaya yaya bu ne kadar güzelluk benzeyisun gökteki aya.... alamadim yarumi hayirsuzdur anasi bende ezelden beri vardur yürek yarasi.... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Boşver hüzünlenme çiçekler solar Sonra güneş başka yerde doğar Bakmışsın bahar kış gibi kokar Güzel olan her şey o anda kaçar Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 kaleden inismi olur soz verip cayismi olur sana kontor alcam dedin sonrada cayismi olur Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 sözümden cayanmı olur.. kontor alanmı olur.... gülsün yüzün.... kontor ün lafımı olur Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 ben çıkayrum millet hadi ALLAH'a emanet gülsün kontör'ü kabul et... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 bahçede kara yemiş ermemiştir ermemiş geldim foruma ama daha kimse gelmemiş... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 hosgeldin sefa geldin niye elin bos geldin gec otur suyle gelenler olur simdi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 hoşbuldum gülsün sanki öten bülbülsün nesibe'nin canı çekmiş ne yapcez bu akşam beyti sarma yiyecez......... sen hazırlığını yap eline malzemeleri kap nesibe şimdi gelir yemek yoksa delirir... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 yapma sorun sen kim gelirse gelsin Tanri misafiridir kismetinle gelsin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 sen varken sorunmu olur misafir bulduğuna razı olur eli boş gelen ayıp etmiş olur bu forumda her zaman yemek olur.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 az dur hele sabret misafirler gele cesit cesit yapmisim yemek gaz,la tavuk sana agir gele Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 tavuğu uzak tut bizden kuş gribi olmayalım habu sağluğumuz yerindeyken kuş gibi uçmayalum..... getir kazı yolayım kolay yolacak bir yol bulayım yemek yemektir benim olayım sen böle yemek yaparsan sabaha kadar burdayım..... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 nasil olsa hafta sonu ne okul var ne is salla gitsin gaz havaya kolay yolma derler buna ( uyduramiyorum ya ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 kızarmasın yanakların çevir kazı yanmasın kem gözler sana hiç bakmasın bu güzelliği kıskananlar çatlasın..... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 nedir bu sende ki kivrak zeka nerden bulursun bunca lafi ben seni gordumu ellerin kaliyor tastatur.da tastatur turkcesi klavye Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 ben karadenuz uşağiyim kıvrak zeka doğuştandur kanum delidur durmaz yerinde TÜRK olmak gurur verir herkese.... "tastadur" ne demek acaba ben bu yaz alacam bir araba ALLAH koymasın kimseyi darda benum aklum nissan pick-up larda..... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Almisin araba cikmisin yollara havan batsin emi Anaciginida al yanina Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 arabam 5 vitesli altıncı geri vitestur ataruz anamla bit tur bu ülkede benzin kazuktur.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Annasinin bir ogludur ne dese aldirir kiyamaslar sana benzin olsada cok para parala isin olmas gezersin doya doya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.