Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 natalie buyur ye heheheh ( ERBAY supersin :) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 ne oldı natalia hanım sesun kısildi galiba sana kanat bıraktık diye sakın ha ağlama..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Evinizin üstü fırın Az ye olmuşsun şişman Gülsün orda aç dururken Sen hala nasıl yersin Ya bi dk yaaa ben usta değilim senin kadar Bişiler karalamaya calıuşıom Gülsün cok biliosan sen yaz Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 önemli olan içten yazmak usta olmaya gerek yok daha kanat istersen vallaha da billaha da yok...... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Evet sesim kesildi Meydanı boş bulmuş gördüm seni Kanat filan da istemem Sen devam et Gülsün gari Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 hepiniz birden gelin hiç kimseden korkum yok hamsileri koydun mu tavaya ara sıra salla onları havaya..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 En kesif aşıkların Yükleniyor ikisi üçü Erbaya Tek başına çarpışıyor İki tane cadıya Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 cadı demek ayıptır cindy ile barbie'ye öyle bir hamsi yapmışsın ki yemeği bırak parmaklarını ye..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Afiet bal şeker olsun Karnın iyice doysun Başka hamsi isteme Sonra şişko olursun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 işte bu güzel olmuş efferim... yedim eline koluna sağluk bi dahakine alırız alabaluk buralar oldu çok kalabaluk hamsi ile vardur bende bir akrabaluk.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 cimbom attı golleri fener aldi turi boşuna sevinmesinler 20 sene daha beklerler.... yollar oldu hep moloz hoşgeldin kız cadaloz senun içun yanayi vereyim sana bi gazoz.... ayağunda oldi yara ezmedendur ezmeden ölüm daha hayirli boyle dertli gezmeden.... Yuklendum sepetumi Yaylaya gidiyirum azizil kardeşumi Çok merak edeyirum.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 çarşambayı sel aldı acep gitmeyecekmi sevdaluk edenlerin yüzu gülmeyecekmi... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 gene gelduk foruma atışmaya kimseler yok benum derdumun dermani artık bu dünyada yok.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 senin derdine derman yok karsiliksiz sevgiyi bilen yok su yalanci dunyada saygiyi bilen yok Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 başladun ekız iyi atmaya hamsileri dizdim tavaya soğukta tak şapkayı kafaya hamsiler hazır koydum masaya.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 hamsiler basladi oynamaya buyur sende gel sofraya bir bas kuru sogan sende koy sofraya Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 yeduk bitirduk hamsileri şimdi midemde yüziyler bunun üstüne gider bir tatlı bunuda beğenmeyen kabahatlı.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 kahveyi yemenden aldim senin icin yaptim yudum yudum icesin ikincisinide istiyesin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 ne de güzel yaparmış bizim gülsün kahveyi kimden öğrenmiş acep böyle kahve yapmayi.... bir tane daha alayım sana zahmet olmazsa tadına doyulmuyor sanki cevizli baklava..... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 zahmeti olurmu atismaya doyulurmu sen boyle yasdikca sohbete doyulurmu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 ağacın içi oyulurmu kahveye tuz koyulur mu şeker ile tuzu karıştırmışsın senin hünerlerin bu mu alaman çukalatasu isterim en çok sevdiğim bitter'im ben gelene kadar beklerim 5 kilo hamsiyi bi seferde yerim.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 sana aldim alaman en iyi markasi herkes bundan yiyor Toffifee diyince akla hemen almanya geliyor ( uymadi ya bu ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 ALLAH razı olsun senden çikolatamı aldın hemen uymasi önemli değel sen içinden yaz yeter... çikolata dan kurt çıktı içi de vıcık vıck tı piyangodan ikramiye bu hafta gülsüne çıktı.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 hayalle yasiyorum gurbetin kahrini cekiyorum bir gun sans bizede guler diye her hafta lotto oynuyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 kader sana en başta gülmüş adını gülsün koymuş loto işleri boşmuş bundan haberin yokmuymuş.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.