Φ mara bulge Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 ben ölesiye sevdim kral.. acı çektim, döktüm yapraklarımı oldum bir kuru dal.. fakat yenilmedim duygularıma gülümsedim ağlatanın inadına.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Bizde inat yoktur Aşk ta hiç yoktur Duygularına esir değilsen Ortada aşk yoktur Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Aşkta gurura yer yoktur gurur varsa yürekte yer yoktur gurura devam edersen sonun yanlızlıktır anam bende şair oldum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönlüm onun mübtelası Kalbimin tatlı belası Beni öldürdün bitirdin.. Duyduğun sedatın selası Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 kankam perılerım yok yanımda yazamıyciiimmm... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Ne ettin yoksa onlarıda mafyanın kedisimi yedi Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 YOK BENIM PERILERIMI *ASLAN* YEDİ GERÇİ ASLANDA BIR KEDI SAYILIR... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 ne bılım yaw "aslan" ıste kedı oda kedı olan cıns hanı large boylarından... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Sevgililerin en güzeli, affet beni Koparırım istersen seni taşlayan bu dili Belki mağrur ve ukala, belki şaşkın ve deli Bir yüreğim var ve ölesiye seviyor seni... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Geçmişin izlerini taşıyan sen Yaranı deşip üzen ben Bir merhem olursa bu sözlerim Deşdiğim yarayı temizlerse yüreğim Gözlerime bak hasret dolu sevdiğim Hasretine umut bağladığım yarenim Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 forumdaşım yoldaşım hani nerde arkadaşın dertlerinden dert atacak yokmu senin gardaşın yemenini bağladın sevda diye ağladın sevda başa gelin ce neden niye ağladın çektiğin acıların merhemle kapanırmı aşk kapında olun ca hiç yaranda kapanırmı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Aşk yarası dille açılır Yürekle kapanır Yüreği yananın halini bir tek sevdası anlar Sevgi ile yıkanan rüyalar da Bir tek yareni damlar Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 yürekteki yangını su ile söndüremezsin aşk acı bir yangındır sen bunu bilemezsin düştüğü yeri yakan kalpleri göremezsin huzura ermek için kalbini vermelisin almak istemiyorsa uğraşma sevdiremezsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Su ile sönen yangının ardın da külleri kalır Alır seni başka rüyalara daldırır Sen benim acıyı bilmediğimi mi Yüreğimin hiç yanmadığını mı sanırsın Bir bilsen içine kapanan bu yürekte ne yara var Deşme derdimi bu seni de yaralar Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 dostun yarası dosta tasa anlat sende boğma yasa senin yüzün gülünce olmaz onda ne yas ne tasa sevdan ağlar gözü sende senin gözün nerede aşk aşk diye yanan kalbim ağlar durur gözler bende Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Dostun yarası dosta hoş gelir Anlamayana içi boş bir rüya gelir Gözlerim ağlamasa da yürek ağlar ne fayda Nice cihanı ağlatmış bu yara Nice yiğitlere düşmüş bu sevda Bir dermanı olsa bulmaz mıydı Leylasına yanan Mecnun Gözleri kör olur muydu bu terk-i diyarda Dile gelmez miydi Çölde aşk ile yanan bir aşk-ı mahsun Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 ne dediğini biliyormusun aşkınla kavruluyorsun döksen içini cihana çaresin belki sende ona kalburla elemekle sevda dize gelmezmiş içindeki sevdayla kendinde yenilmezsin sazında olsa bile dilinde dökülmezmiş çaresizliğinle senbile çözülmezsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Döksem içimi cihana Dayanamaz ki bu yaraya Ben kendi kendime yanar kül olurum Derd eylemem kimseyi bu yaraya Sazım dile gelse sözüm boşa gider Her sevdalının göz yaşı boşa gider Bir gün gelir de anlarsa beni Vuslatın saati boşa gider Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 masumsun aşkında hatalı sevdasında o aptallık ettiyse boşver sende yanma Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Yanan yanmış külü savrulmuş Hata insanlara kaçış yolu olmuş Bende ki söz de mürekkep de burada son bulmuş Masum aşkın bir tek günahı da ben olmuş.... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 ağlama sızlama bana gönül hiç koyma dertlerini zincir yapıp zordurumda hiç olma Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Çikar patatesleri Koy kazana kazana Toplanada gidelum oy Hep birden trabzona Gazel diyiler gazel Ormanun yaprağina Ölürsem beni koyun oy Trabzon toprağuna Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 bastan sona bır cırpıda okudum ve erbay harıkasın yanı arkadasım ne dıyım bılemedım sana ________________________________________________ yar demek kolay mı ayrı bır cana can eylemek kolay mı yuregı yara dert bılen coktur dostun çara bılmeyen yurek yoktur gonul acım kara ben kı bır garıp kul yaralı karalı yurek kurtuldu serce kanadı acılı ben yalnız bıcare gonlu kapalı yanında omuz veren dosta dayalı.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.