Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 zira hiç şüphe yokki dostlar bir günlük değilki seninde dediğin gibi kimse unutmasın ettiği lafı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Derenin gıyısında Olta attum baluğa Onbeş yaşında idum Başladum sevdaluğa Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) AHH DOSTLAR AHH LAFLAR EDILIR DILLER BILINIR DOST SANDIK KERVANI BILMEM NEDEN EGİLİR BIZE BIZDEN YAKIN CANLARA SITEM EDILIR UMMAYIN UNUTURUZ CANI CANANI UNUTMAYIN SIZLER KONUSULAN HÜLYALARI... Tarih: 30 Kasım , 2005 Düzenleyen: mizyal Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gara gara gazanlar Gara yazı yazanlar Cennet yüzü görmesin Aramızı bozanlar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Biz sitem ettikse dosta ettik.. Bundan gerisini zaten geçtik Var sen kendini öyle bil Bin lafın içinden birkaçını seçtik.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Sitem de neyin nesi.. zamanla tanimalisin herkesi.. yüzüne gülen her zaman dost, aci söz söyliyen ise her zaman düsman diil... NoT: ben burayi unutmustum, iiki hatirlattin... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 En sonunda seni tanıdım ve sana ulaşabildim. Maalesef ulaşılması zor birisin, Razı olmalı senin her haline; Elinden gelirse girmeli gözüne... -alıntı- Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Serçe parmağım yüzük parmağım Affedin beni ben çok ahmağım Bir daha kötü davranırsam size Vallahi kafamı kırarım.. Alıntı
Φ Muzaffer Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Deh demeden giderse at Bir yudum su verirse evlat Dirliklide cikarsa avrat Dügünü nideyim gir oyna cik oyna. Deh deyibte gidmezse at Yere baktirirsa evlat Dirliksizde cikarsa avrat Ölümü nideyim Gir aglaa cik agla. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Ne varlığa sevinürem Ne yokluğa yerinürem Aşkın ile avunuram Bana seni gerek seni Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Zamana uygundur bu sözüm naçar Alan veren ancak ol Perverdigar Vefasız dünyaya aldanma zinhar Padişah olsan da ahir ölüm var Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Sevgili ve saygıdeğer arkadaşlar. Bu topicte kendi atışmalarımızı yazıyorduk unuttunuzmu..?? Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 ama imzamı tekrar okuduktan sonra başka bir sey yazamazdım ki bı daha olmaz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Sözüm sana değildi... İsterse olsun.. Ama bence kendi atışmalarımızı yazsak daha eğlenceli olur... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 artik söylecek sözüm kalmadi... acilan yaralari kimse sarmadi.. ne kadar kanarsa kanasin kalbim... bitmedi bitmeyecek benim bu harbim.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Açık yara mikrop kapar.. Daha sonra abse yapar.. Birde kana kaışırsa.. Mazallah rahmetli yapar.. Oksijenle temizliceksin Gazlı bezle sileceksin Baktın olmadımı... Hastaneye gideceksin.. Hastanede doktor vardır Doktor yoksa memur vardır Bunları da bulamazsan.. Kesin bir hemşire vardır.... Kim varsa şikayetini söyle.. Anlamazsa bir daha söyle.. Bu işler şakaya gelmez... Üstüne yatmakla olmaz böyle.. Saygılar-sevgiler.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 valla lokman hekimde gelse care bulamaz... aslinda bende baskada kimse saramaz... dertte ben, dermanda ben... beni bende bulmak tek merhem Alıntı
Φ Kedim_7_beni Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 İncilerim döküldü, Toplayamadım. Alaturka geldi, Saklayamadım. Ikırcık mıkırcık, Alaturka saçların kıvırcık, Sana dedim "Sen çık." böööööööööö güsel oldumu bende caldımmmm ama :D:D:D:D:D Kralx, nur eyle Ummetuni kuş eyle Haçan Sana burdan bi Uçarım Forumu yoldaş eyle Böööööööö allaaaa karetmesin bu kadarmı yaratıcıyım ben yaaau Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 İncilerim döküldü, Toplayamadım. Alaturka geldi, Saklayamadım. Ikırcık mıkırcık, Alaturka saçların kıvırcık, Sana dedim "Sen çık." böööööööööö güsel oldumu bende caldımmmm ama valla güzel olmus olmasina Mafya da, ne o sacin kivircik sen cik falan fesman... süle bakemm cabuk Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Hey Mafya kardes nerye kayboldun nie beni böle merakta koydun Kivircik sacli olugumu berden bilion yoksa cok ii mi sallion hele bir gelde cevap ver yoksa bak icim icimi yer benim gibi merakli birine yapilir mi böyle bildigin bisey varsa cabuk söyle gece gece bana siir yazdirma kafamin tasinida attirma Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Nedir ki ask acisi dedigin... daha ne acilar sunar hayat bilmedigin... Bu ki acilarin en tatlisi Dokunabilmisse eger yüregine "o" birisi Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 bunalıma mahal vermiyoruz hep birlikte gülüp coşuyoruz üç günlük dünya fanidir geçelim aman sabahlar olmasın, gülelim eğlenelim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 siz eglenin arkadaslar, ben böle iyiyim... suni girgir samatayi neyleyim... ben biraz durup düsünmem gerek... hayat polyanacilik oynamakla gecmio, acilar gercek... gerci hersey güzel olacak dio arkadaslar... belkide olur kim bilir, hersey inanmakla baslar... pekbi bunalim oldu gece gece... ama napim, aklima bunlar gelio sadece... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 eglencenin sanali reeli olmaz.. hayat kafaya takmakla yol almaz. elbette üzülüp çile çekeceksin. ama dersini alıp yoluna devam edeceksin. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Sen hiç aşık oldunmu Su diye, zehir doldunmu Sabahsız gecelerde Saçlarını yoldunmu Bilemezsin mara.......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.