Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 akşamında öterken cırcır böcekleri. ayışığı vururken gözlerimize.. .... o çiçekli kamelyada.. dalga sesleri kulaklarımda.. aklım hala o narin parmaklarında kaldı tatlım.. şimdi yaşanmamış tarihler içree..yürüyorum şehrimde..her yan boş..yalnız..ve kahır.. nolur sen gülümse ben aklına geldikçe..ki ben ağlayayım ikimize.. yoksa.. ağlıyormusun... ..figgaro Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 günaydın sevgilim... Bugün içten içe haykırdım doğan güneşe,"ben onu seviyorum"diye. Güneş sustu... İrkildim,korktum tüm aydınlıklardan. Neden ses vermedi güneş diyecekken suskunluğa,aşkın dile geldi; "ey divane,o sen zaten"...sustum. günaydın,günaydın sevgilim... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2009 neden ki biz senle minnik kuşum şarka doğru giden bir geminin güvertesinde garpa doğru gidiyorduk..şimdi gemide battı ne şarktayız ne garpta.. Alıntı
Φ one-friend Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2009 aşk olsun gönül sana meşk edelim gönül sofrasında olan olmuş ya sonun da benim sevdam sinemde gizli doldur hancı kan olsun kadehim şarap kesmez beni ben bilirim serhoş değil ben kin güderim ya onu getir yada sende gelme uzak yoldan geldim terlemişim biraz yokmu aşık burada atışalım biraz domuz bağı diye biri vardı duruldu biraz benimle aşk oyunu oynayan bulunmaz derviş olu ozan soyundan yüce dağların araç dağından gül pınarın güreş dalından değilim doslar atışalım biraz meş olsun gönüller hadi söleyin sözünüzüğ dolşsun tas tas ayranlarda serinleyin bari bir yudum aşk çekenlerde duysun sözü aşıklar utansın atışalım biraz Alıntı
Φ one-friend Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Sevda için göze görünen dilberNe gezersin salına salına Ne bakarsın sağına soluna Dön bir bak kara yazılı bahtına... bahtı kara kara byazımın kara yazı ile yazılmıştır benim hakım sen böyle sözlerle bana laf atma seni de boyalarım kara bahtımla hep sevdadann yana seniin sözlerin ya sende aşk et beni mets et gibi olsun sözlerin hadi bakalım söle sende sözünü aşkı muhabbete olsun bu sözlerin çirkin ördekk gibi yüzme derede hele kuğu misali sen göletlerde bir çimenin ymacında ağaç altında söle sözünüde atışalımm =) Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Dıgıdık dıgıdık dıgıdık Dıgıdık dıgıdık dıgıdık Dıgıdık dıgıdık dıgıdık Dıgıdık dıgıdık brüsss Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 bahtı kara kara byazımınkara yazı ile yazılmıştır benim hakım sen böyle sözlerle bana laf atma seni de boyalarım kara bahtımla hep sevdadann yana seniin sözlerin ya sende aşk et beni mets et gibi olsun sözlerin hadi bakalım söle sende sözünü aşkı muhabbete olsun bu sözlerin çirkin ördekk gibi yüzme derede hele kuğu misali sen göletlerde bir çimenin ymacında ağaç altında söle sözünüde atışalımm =) Çirkine laf atmış güzelin biri, Güzeli adam sanmış dervişin piri. Bre aşık anlat demiş hele güzeli. Aşık susmuş,dile gelmiş çirkini Çirkin dile gelirde aşık susarmı Bade içen aşık meşkden usanır mı Aşkı aşka yazan çirkine dil uzanır mı Hey be aşık,güzelliğine badeler dayanır mı? Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Atışmayın arkadaşlar, sakin olun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.