Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Adam olmak insan olmak demek... bunun icin caba vermek gerek.. sözünün eri olmalisin her daim... kendini bilmeyenler olur ancak zalim... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Kafayı iyiki yastığa vurmuşun Ya yastık yerine daşa vursaydın Senden adam olurmu a arman Olsa olsa kafa adamı olursun Atışmak mı istersin benimle Demek güveniyorsun kendine Her şey serbestmi Erman hocam Bu arkadaşı biraz yoklıycam... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 ben ciddi ciddi bi si yaziom di mi burda.. siz akli sira geyik yapionuz orda... hadi madem göriim sizi.. nasil yokluyomusunuz birbinizi Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Bende anlamadım ki bebeğim Arkadaşa göre adam değilmişim Gerçi takmıyorum ya .. Ne de olsa ben bir fareymişim.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 bos ver, kim ne derse desin... sen sadece kendini iyi bilesin... milletin agzi torba diilki büzesin... iyisimi böle laflara gülüp gecesin... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 bindik bir alamete gidiyoz kıyamete yol dediğin yol gibi ulaşmalı bir yere biz dön baba dönelim geliyoz aynı yere bu döngü kısır döngü başı varda sonu yok Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 İş hem adamlıkta hem imanda Derlerki ne olursan ol, insan olda Ateist bir insan var insanca.. Ama Allah yok onun aklınca.. Sence bu adam haklımıdır.. Rabbin ondan razımıdır... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 RABBİM GÖNÜL GÖZÜ AÇMAMIŞ KİMSELERE GÖRDÜM, DERDİM ELEMSİZ KİŞİLİKLERE DİNLEDİM SABRI SELAMET İSYAN GÖNÜLLERE VARDIM GİTTİM SESSİZ SADASSIZ ELLERE... ********************************************** KİM DERKİ ALEM YALANSIZ,RİYASIZ DİYENKİ YALANCILAR İÇİNDE EN ARSIZ SEVDALILAR SAKIN HAA YORULMASIN DERT BİZDE DERMAN SİZDE KALSIN Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Ne güzel yazmışın mizyal öyle.. Sen nesin bir melekmi söyle.. Aman aramızda kal hep böyle.. Biz dinleriz yeterki sen söyle.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 YAZILANLAR ELDEN DEĞİL, YÜREKTEN GELMELİ SÖYLENENLER HEP DEĞERLİ, İLLA EDEPLİ YABANA GİTMEYE NİYETİM ZATİ ÖĞRETMELİ BİLMEYENE GEREKENİ... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Bilmeyen biz oluyoruz artık Napalım böyle cahil kaldık.. Bilenlere heber saldık Gösterin bize bir ustalık Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 faydası olmayan bahardan yazdan yüce dağ başının kışı makbuldur cahilin yaptığı sohbetten sözden âlimin hayali düşü makbuldur. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) Lokma yeme muhannetin elinden Kurtulaman sonra acı dilinden Namertlerin kaymağından balından Merdin kuru yavan aşı makbuldür Hüdai konuşur bir ince dilden Hal ehli olmayan bilir mi halden Bilgisiz görgüsüz duygusuz kuldan Ölülerin mezar taşı makbuldür Not: Burası kendi dillendirdiğimiz, atışma bölümüdür CYRANO, o açıdan bu tarz bir kabiliyetin yoksa alıntı da yapma istersen.. Alıntı yapacaksan, alıntı atışma diye bir bölüm aç... Senin alıntının devamıydı benim yazığım..))) Tarih: 15 Kasım , 2005 Düzenleyen: kralx Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 ben mini mini bir fareyim.. çok salladim ne yapayim cahilim.. zihnim dardir çünkü etigim.. ama yine de alemde birinciyim.. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 dedim ya ben cahilim... yazzmayı öğrendim ama.. Kime yazaacağimi bilmesemde... Nice iletiler yolladım foruma... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Anlayan anlar yazmasanda Kimi anlamaz kitap yazsanda Biri kalem tutar biri okur.. Çalışacaksın anlamasanda.. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Anlasınlar diye beklemedim.. BelKi düzelirler diye bekledim.. Bir Umuttu benimkisi... Çiçekler gibi.... Ellerimi semaya açarken.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 İHSAN DILDE DEGIL GÖNÜLDE AÇMALI GÜL DİKENSİZ OLMAZ BİLİNMELİ DERT TASA DIYE INLEMEMELİ KENDINI BILMEYENLERE BOSVERMELİ... ************************************* HAL HATIR SORAN SAYILI DOSTLAR ŞİMDİ NERDE, EL OLDULAR KADER DE, BOSVER GITSINLER GELEN GIDENI ARATMAZ DE SAYSINLAR.. ************************************ İLİM İRFAN YOLUNA BAŞ KOYANLAR ALLAH(CC) YOLUNA CAN KOYANLAR BİZ VARIZ DAHA ÜZÜLMEYİN HAYASIZLARA DERT ETMEYİN.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Bir zamanlar aciz bir kulduk Şimdi ne kazandık ne olduk Allahtan geleni kuldan bildik Sevgi istedik, nefret bulduk.. Sitemim, dost bildiğim forumdaşlarıma... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 ''dost dost diye nicesine sarıldım'' Aşık Veysel bunu demiş üzülmeye değmezmiş dost bildiğin insanlar her zaman dost kalırlar not: öyle iki de bir iki de bir dostlara sitem edilmez Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 dost yaren dıye anma aglama bosuna kım demıs ıyı kotu dogru yalan bılırım dıye gıden gıder derler kanma maraza konusanlar demekkı bos konusmus yarenım dıye Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 İnce nüanslarla kalp kırmayı iyi becerdik.. Bir bir kendimize yabancılaştık... Dost bildiklerimizi düşman.. Düşman bildiklerimizi dost edindik.. Topyekün Kalleş tuzaklara.. Aw olduk kobay olduk... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 DOST DIYENLER HEP SIRTTANMI VURUR NAMERT YUREK MERTTEDE BULUNUR SEN ALDIRMA RIYA KONUSAN YILANA GUN OLUR ELBET BU SESLER DURULUR... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Ha buradan asagi Her egreti egreti Dünyada sevdani al Ahirete cenneti kes kestane dalini bedeninden ayirma ver beni sevdiguma daha beni kayirma DİVRİVRİVRİVRİVRİV Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 aman aman herkes nasil da biliyor dostu düsmani ne belirler insanin içini, tavrini bugün iyi görünenlerin de görecegiz yarinini hiç kimse unutmasin ettigi lafini.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.