Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Sorumlu olmak nedir Bence kendin bilmektir Düşün, düşün, düşün... Kısacası, düşünebilmektir.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Sabahın köründe girdim foruma Bi oraya yazdım bi buraya Acaba görüyormudur rüyasında beni Ben burada kıvranırken sevgilim Alaturka.. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 kesin görmüştür rüyasında sen burda yazarken alaturka bu ne hız arman yazdıklarının hepsi yaman Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Ne yaparsın lalala ayaklandım bu yağmurlu sabahta Biraz canım sıkkın idi efkar dağıttım forumda Umarım iletilerim başını ağrıtmamıştır Hadi beni anladık da senin ne işin var sabh sabah burada.. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 hemen anlatayım benim ne işim var burada komşum süpürgeyi açtı üst katta gürültü olunca uyunmuyor formun başına geçiliyor Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Pamuk var pamukcuk var.. Kulak var kulakcık var... Madem gürültü var uyunmuyor.. Kulağı pamukla tıkamak var.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Pazar , pazar yine burdayim.. hic sorma ne haldeyim... bir sürü isim gücüm var... ama bu forum bi giren cok zor cikar Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 uyandim geldim güzel bir gün olsun diye... ama ne göreyim, tepkiler yagmis bile.. kötü niyet sanilmis söylediklerim... asil kim kötü niyetli çiksin ortaya da bilelim. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 kim nerde ne demis canim Maram... ben döverim onlari gözü karam.. ama her neyse, bos ver hic takma... milletin agzi torba diilki, sen onlara bakma... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 haklisin alam, takmamam gerek.. ne de olsa olmus çogu insan dönek.. onlar suçlaya dursun, ahgam kesmek kolay.. biz oyuna bakalim, olsun burda olay Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 eyvallah canim, aynen öle.... bu ezelden beri böle... insanlar bos buldugu meydanda atar tutar... Dogru söze geldimi, bir cogu susar.... (arkadaslar sözüm meclisten disari...) Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 aman bosver ben de ögrenirim takmamayi.. gün gelir devran döner alirim sirtlarindaki abayi.. biz eglenmemize bakalim daha çok çikacak böyleleri.. manilerimizi yazalim, diyelim en güzel söylemleri.. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 zaman herşeyin ilacı unutturuyor her acıyı 12 kasım düzce depremi inşallah olmaz artık böyleleri Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Mara, o taşlar banamı Destekcinde Alaturkamı Eh neyse, başka ne diyim Bende alır giderim hırkamı Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Sabah aksam Forumdasın Avatarın ALasıyLasın Sigaram pitio Ben Markete GidioM Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Bi cıgara da bana al Deme sanal manal.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Mara, o taşlar banamı Destekcinde Alaturkamı Eh neyse, başka ne diyim Bende alır giderim hırkamı hepsi sana degil... genel ruh halim bu, ama tepkin sertti, olsa da dogru.. reelden de aci çektim eklendi hepsi.. doldu tasti içim dile geldi gerisi.. ben çok hassasim.. içim dolar tasar.. bazen tutamam bir volkan gibi patlar.. kirdim sanmayin geçicidir.. sinirlensemde yüregim iyidir. alama laf ettirmem o benim sirdasimdir beni korur, ne de olsa forumdasimdir.. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Aldırma.. İçini derinden yakan bu mısralara.. BekLeme sakIn cvp geLir diye.. DAlmasın GÖZlerin Forum Oyun sayfasına... Boşwer!!! GEl YAKALIm bi sigara daha Bu Forumda olanlara inat.. Bir Anda yazmak Kolay değiL... Söz Geçermi BirLikte yaziŞtiğimiz.. Bu GüzeL YüreKLi Forumdaşlarımıza... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 ben ağlatmadım seni sen kendin ağladın kendi haline ben ağlatmadım seni sen benim karşıma çıkmakla yanmak istedin haline ben bunu şiir yapacam üzerinde çok çalışmam lazım çokkk Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Dön dünya, baska caren mi var... saralabiliosan yaralarini kendin sar... mutlulukta, huzurda kendi icinde... er ya da gec yakalancak günes bir bicimde... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Dünya dönmesine döner Elbet birgün ışıklar söner Hazırmısın ikinci yaşama Asıl, gerçek ve son aşama Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 kildigin secde secde diildir... eger bir müminin kalbini kirarsan demis Yunus.. kim bilir kim mümin, kim diildir... bence bu dünyada iyi olursak, öte dünyadada huzur buluruz... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Değer verdin peki aldın mı Arman ? Didindin durdun iyniyet için bunca zaman Akşam vurduğunda kafanı yastığa Rahat uyudun mu doğru söyle be adam ? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 peki ne yapmak lazim Arman...? kötü olmak mi derde derman...? basimi yastiga koydugum anda... tüm muasebem kendi vijdanimla... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Sorularım sana değil kendime Ben zaten güveniyorum senin sevgine Sadece samimiyet dediğimiz şeyi Bulamadığımı anlıyorum ve şaşırıyorum '' vay be'' Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.