Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 yazuklar olsun size verduğum emeklere atışmayı bırakın başlayın yemeklere.... okadar uğraştımda hala yazamıyonuz burda atışmayıda oyun mu sanıyonuz.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 uyyyyyyy ustam kizmis bana gönlünü almak icin yapacagim yaprak sarma lahana Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 aşkın anlamı nedirbakacağım sözlüğe sevdamı görmek için gerek yoktur gözlüğe... karagümrüğü yakan deniz fenerli uğurdur benim bütün sermayem kupkuru bir sevdadur.... yakayi verdum ele yarim bu yana gele aşuksa hiç takılmaz önündeki engele.... karagümrük tamamda roma nerden çıkmiştur bunda yalanım yoktur orayı neron yakmiştur.... ben kodese giremem habu işler var iken millet hep gülü sever bana rastlıyor diken.... surmenenin başına durak deyiler durak ilyada abla burdayım eylema beni merak.... Aşkı daha bilmezsun, Şaşırdum ben uşağum, Kafani kıracağum.. İlyada dumur oldu, Kafasi birden dondu, İki doktor geturdu Seni iyi görmedum, Erbay razi olamam. Sessuz sessuz uzaktan, Seyredup otiramam. İyileş bi sen hele, Zihnim gelsin yerine Bencilluğe gelemem, İftirayu hiç sevmem, Resti çekerum hemen Sen yakmadum diyorsan; Erbay sana kaniyim, Senun sözun doğridur. Lakin uğur burdadur, İlla o demektadur Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 ERBAY, haa sözlukte yukardadur Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Daldum karadenize da Çikamadum yüzune ilyada abulamun katılırım her sözüne.... yarimdeki gözlere aman değmesin nazar ilyada abulacuğum aşkı yeniden yazar.... daldan dala uçayi ağaçlarda ki sincap ilyada ablacuğum aşk doktorumu acap... yılanun zehirlisi engerektur engerek ben aşki ezberledum daha sözlüğe ne gerek.... yoruldi ayaklarum daha gidemeyirum kim ne derse desin ben onu seveyirum.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - bellerunden aşaği tara saçuni tara bana şişko diyenler gelsun çikalum kantara.... üzümü kaynatup da ederler oni pekmez senun kilolaruni gerçi kantar da çekmez.... (sedelinaya ) misirlari topladum tarladan kucak kucak bir kantar bulamadum natalia'yı tartacak.... :lol: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Asıl sana kantar gerek Bi de gülersin gevrek gevrek Ona buna takılacagına Akupunktur yaptır levrek Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 bak nişe bak.. uyuduruktan atarak geçmiş karşımıza turşu satarak.. ama becercek bu işi ,, muck atarak Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 nerde senin kankin durma öyle sakin sakin biras neşelen şöyle ne zaman doğum günü partin Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 28 ocakta doğdum.. yakında kutluyorum.. sizi de bekliyorum.. kankimi de özlüyorum,,,, Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 28 ocak gelir pazara buralarda olamam ama belki olurum kazara şimdiden kutlarım nice mutluluk ve başarılara Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 allah razı olsun.. senin de doğUm günün kutlu olsun.. seni kıran olursa haberim olsun.. çakarım yumruğu ya göz ya burun olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Allah senden de razı olsun benim doğum günümde herkes burda olsun perşembeye geliyor seninde haberin olsun Alıntı
Φ manidarım Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 dogdugun gün yıldızlar renklenecek kim var kim yok hep toplanacak kurulacak senikler verilecek ziyafetler seninle dogacak bir daha tum alemler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Arapça Futbol Krampon-ul deccal-u uryan = Futbolcu Akibet-ul huzzam = Elenme Arafat-ul safha = Devre arası Cihat-ul kuvvayi milliye = Milli maç Cemaat-ul mahter-i cumbut = Tezahurat Cenaze-tul mevta-i kurre = Ölu top Darbe-i abes = Faul Tut-tul minare = Hava topu Musabaka-i hicret-ul gurbet = Deplasman maçı Taarruz-ul aleykumselam = Kontra atak Zam-ul zaman= Uzatma dakikaları Def-ul felaketiyye, aman Yarabbim = Atlatılan gol tehlikesi Muhendis-i kurre-i muallim = Teknik direktor Cahar-ul kumbet = Geri dörtlü Vaziyet-ul madara = Hezimet Ekib-ul riyaset-i cumhur = Takım kaptanı Rakib-ul azrail = Korkulu takım Halife-i gol = Gol kralı Taarruz-u belet = Ofsayt Hap-ul ademi ademiyye = Adam adama savunma Gaflet-i dalaletiyye ve hatta hiyanetiyye = Şike Ekib-ul kuvayi milliye = Milli takım Ne teker-i Tam, ne sima-i Arabiyye,Sulh-u salah=beraberlik Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Arapça Futbol Krampon-ul deccal-u uryan = Futbolcu Akibet-ul huzzam = Elenme Arafat-ul safha = Devre arası Cihat-ul kuvvayi milliye = Milli maç Cemaat-ul mahter-i cumbut = Tezahurat Cenaze-tul mevta-i kurre = Ölu top Darbe-i abes = Faul Tut-tul minare = Hava topu Musabaka-i hicret-ul gurbet = Deplasman maçı Taarruz-ul aleykumselam = Kontra atak Zam-ul zaman= Uzatma dakikaları Def-ul felaketiyye, aman Yarabbim = Atlatılan gol tehlikesi Muhendis-i kurre-i muallim = Teknik direktor Cahar-ul kumbet = Geri dörtlü Vaziyet-ul madara = Hezimet Ekib-ul riyaset-i cumhur = Takım kaptanı Rakib-ul azrail = Korkulu takım Halife-i gol = Gol kralı Taarruz-u belet = Ofsayt Hap-ul ademi ademiyye = Adam adama savunma Gaflet-i dalaletiyye ve hatta hiyanetiyye = Şike Ekib-ul kuvayi milliye = Milli takım Ne teker-i Tam, ne sima-i Arabiyye,Sulh-u salah=beraberlik Ablacım merak ediyorum hangi ruh halindeydin bu yazıyı bu başlık altına açarken Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 geldi yine 14 şubat bugünde sensiz geçti habu zalim kader niye hep beni seçti.... yürüyüp gideceğum rizenin yollarına son nefesimi versem yarimin kollarına.... fırtına deresinun suyuni yüzen bilur habu ander sevdaluği sadece çeken bilur.... çıktım aydere doğri aldi dağlari duman alacağudum seni vermedi domuz boban.... sürmenede uşaklar horoni üç ayak oynar babana bi koyarsam iki doksan boylar.... gözlerinin rengine erik diyirum erik yıllardur bekleyirum nerelerdesun ferik.... kemençemin telleri dertli dertli çalıyor güldüğümü görenler beni mutlu sanıyor..... açtuğun yaralari oy ben neyle doldurayim sen iste yeter ki güneşi soldurayim.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Niye böyle yapaysun Her sene gec kalaysun Bu yılda kaçti tiren Seneye yakalarsun Pek cimri gördüm senu Hala yayan geleysun Bi uçak kiralayup Rize ye cül dökesun Bobama domuz deme Hep burayı okuyu Bulsayidun başluğu Benu saga verdiydu.. Abim az evvel geldu Çifteyu alip gittu Sanirisam bu mani Senun canina yettu Oy kara bahtim benum Ben şimdi ne eylerum Abim bulursa senu Kime sevdiğum derum Güneş yerunde kalsun Sakın soldurmayasun Senden tek dileğumdur Az dilini tutasun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Trabzonum kazalarun da Oldi on yedi dani Allah kuli alamaz da Yüreğumden sevdani.... aşuk dediğin adam yürür dağları deler biz aşktan ölüyoruz kızlar hala güldeler... Herkes bilir dunyada ARSİN'den akrep çikar boban burayı görse dünyayi başıma yıkar.... ben atayım türkiyi uşaklar dize dize abin alsın çifteyi misafir gelsin bize.... ekız bahtuna yanma abinden bişe olmaz kalbimde açan çiçek sen var oldukça solmaz... ben tutarım dilimi ekız ölünceye dek yeter ki kavuşalım budur dileğim bir tek.... şarkı söylerkan koşar pop müzikçi mirkelam beni mod kontrolüne alan admin'e olsun selam.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Canım mani yazmey istey Zalım zaman heç yetmey Dersler heç eyi getmey Başıma daş düşmüştür Antebin evleri daştan Dert eksilmez bu başdan Bi gurtulsam imtihandan Başıma daş düşmüştür Galanın altı tandır Yandır Allahım yandır Bu ne yaman zamandır Başıma daş düşmüştür Gazanda kelle bişer Gaygısı bana düşer Elbet bugünde geçer İlyada bu halleder Dostlara selam olsun Eviniz gülle dolsun Gözleriniz hep gülsün Bu günlük burda bitsin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 ilyada' nın kafasına sünger düşmüş bu yüzden ne yazacağına karar verememiş forumdaşı olarak hoşgörelim elimizden geldiğince sevelim sevilelim... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 ilyada' nın kafasına sünger düşmüşbu yüzden ne yazacağına karar verememiş forumdaşı olarak hoşgörelim elimizden geldiğince sevelim sevilelim... ne süngeri daş)(TAŞ) Anteplice yi sökemedin galiba bu da benim derdim anlattım napayım ,ama anlayanlara Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 düşmüş başuna bir daş geçmiş olsun arkadaş okudugun kitaplarda olsunlar sana yoldaş... antepin evlerinde pişer güzel yemekler geç artuk imtihani boşa gitmesun emekler.... gazanda yahni pişer fazla yersen karnın şişer ilyada kebaplarida götürür ikişer ikişer.... açtum büyük lavaşi ben kebap edeceğum ilyada sınavi geçerse ona ödül vereceğum..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Herkesi ben sanıyosun Nereye baksan beni görüyosun Ah sen var ya cok fenasın Bir bilsem ne işler çeviriosun ( Daha yazıodum da devamı kalsın dedim.. Malum sora kabak benim başımda patlayabilir Hem formumdan da düşmüşüm zaten ) Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 aktı gözümden yaşlar nerede formdaşlar kleo yalnız başına nasıl şeytan taşlar.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 şeytanlar sıra sıra geri gidicem mısıra natalya dürüm yapmış yer erbay ısıra ısıra Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.