Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 baktım topic'in başlığına aşıklar atışıyor.. bir kelamda ben edeyim dedim.. ama yazarken aklım karışıyor... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 karışmaz tatlı kamkim.. gönlünden geçeni yascan.. geçmiyosa gönlünden bişi kamkim.. aklından geçeni yascan (bu arada nie gisli girion bakıyım hesap ver çabuk ) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 bilmem öle kalmış Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 öle olsun bakalım Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 aferin akıllı çocuk :) :) :) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 sohbet yeri değildur aşuklarun mekani çekirgem böyle şeylere takmayasun kafani.... kayuğumun küreği dalgalarla boğuşur haburda yalnızca aşık ozanlar konuşur.... bilmem ki ne edeyim bu gönül yaralarimi bir daha pasta yaparsan yiyecem parmaklarimi.... kemençenin sesini duydum çok ötelerden honest tanıdık biridur hemde çok eskilerden....mi acaba... herkes aldi kendine üç beş tane nik esrarengiz şekilde geliyler oliy panik.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 aman ne çok var aşık herşeye olunuyor bulaşık kafam biraz karışıkk hava da zaten içim gibi bulanık... erbay abi döktürdün yine aşık attın birilerine amanin içim de var bir dert de anlayamadım çözemedim bile... selam olsun benden size.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 bırakıp gittin beni dipsiz kuyularda sensizlikten gün geçtikçe eririm rüzgarla gelecek kokun bilirim sen estikçe ben titrerim... tarlaya ektim soğan ekipte yiyeceğum habu türkilerumi ben sana diyeceğum.... kargalar bağırıyor açlıktan öldük diye içindeki dertleri biraz daha at sineye.... derslerine çalışda takdirleri topla gel ondan sonra kalmasın önünde hiçbir engel.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 türkülerin yaktu benü ha bu iyi niyetinle sevdüm senü e ben çalışayım garü alıyım takdirnameyii ha şu kimya var ya kimya yaptı bana yine yamuğu bea.. kızıcam bi gün çalışmıyacağum sonra da kimyadan çakacağum.. ama nerde ben de o göz hadi bakalım kimya sorularını çöz yaparım kimyayu fırında köz sonra yerrim bi güzell... gelirim nazara üstümde olur göz.... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Bende varım ozanım hemde olmazmı... Bizi ayrı koyan kimyamı... Dertlilere derman olur ellerim İki gözüm buralarada beklerim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 ne çok varmış aşık.. ne kadar dertli maşuk gelin güzel sözler söyleyelim hepimizin içine dolsun mutluluk.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 girmiş foruma yine taa alamanyalardan ekız yapta yiyelim güzelim pastalardan.... pabucum bağlari çözüldüde bağlanmaz sana aldugum tencereler 20 sene paslanmaz.... canim ustam benim alem buysa kral sensin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Bende varım ozanım hemde olmazmı...Bizi ayrı koyan kimyamı... Dertlilere derman olur ellerim İki gözüm buralarada beklerim... aman aman sen eksik olma yaz karala bişeyler burda gerçekten şaka bi yana sen de de var iyi aşık tutma... =) kimya kimya kimya sayıklar oldum uykumda artık yarından sonra susucam konuşmucam bi daha ama kimya hakkında... yarın büyük gün kimyacıya iyi görün sınavdan tökezledin mi ayvayu yedün... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 canim ustam benim alem buysa kral sensin kral etmiş beni oy habu yalan dünyaya bende seni edeceğum first lady'i almanyaya... güzelim böreklerini çok özledum burda natalia bi kek yapıyo sanki külüstür hurda... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 selamun aleyküm derum mahmut abi ben sana bazen göremeyirum darılmayasun bana..... yağmur yağdi sonunda istanbulun toprağına fazla uzak durmayasun gönlümün ırağına.... açtum gazeteleri haber okurum haber ben çok iyiyum abi senden ne haber... çay kokusi vuruyir benum gama burnuma istanbula gelirsen beklerim zeytinburnuna... of'tan gözükiyimi sürmenenun tepesi bu zamane kızlarıda olmuş hep laf ebesi.... horon başi olmuşum kırıldi bacaklarum sürmene deresine baluklama atlarum... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Aga'lar sanmayın ben yokum... Atışmaktır bütün amacum... Bana derler mazlum... Ama hiçte öyle değilum... Aga'm nasılsan iyimisan... Selam verirem bak alasan... Benim halimi sorarsan... Bomba gibiyem heran patlayabilirem... Uykularına girer kimya... Neden takarsın kız kafana... Biz burda neciyiz... İstersen kimyacının kimyasını değiştiririz... Bugünlük bu kadar yeter... Honest'den size sevgiler... Aşığım sazım yok... Hadi eyvallah işim çok... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Zamanında bürünmüştük karalara... Hamsiyi severum tavada... Yanında olursa bide roka... Uyduramadım gerisini valla Aga... Akort makort boşver... Dost bilirim seni o bana yeter... Seni anlamayan kendi bilir... Ölümüne kankayık gerisini boşverrr.. Zor bulurlar bizim gibisini... Bilmezler bizim değerimizi... Bilseler eğer kalbimizi... ne diyem aga'm sen bilirsin gerisini... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 aman honestim aman olma sen yalnız adam bi çırak aranüyü ben çırağım burda bellü e ne de olsa miniciğim dayanmaz o kadar atışmaya yüreğim ama boş kalan olursa bileyim... atışmayı beceremesem de severim yaman dağlar buz gibi pabuçların ucuz gibi yok meyve muz gibi yada sulu karpuz misali... iyicce salladım bilirim saçmaladım beste yazamam kavradım ama göz ardı edin ne yapayım... duramiyrum yerimde atışmak isteyrüm yine de siz bakmayın hiç yok geçin de içiniz bulanmasın bu manilerimle... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Darılırmıyım hiç sana aga'm Ben en iyisi kendime bi çırak bulam... Aklın fikrin yemekte senin... Mazallah mide fesatı geçereceksin agam... Gel çırak senle atışak... Ama yok işin sonunda cıvıtmak... Hadi al sazı eline tıngırdat... Sana öncelik veriyorum benden ufaksın çünkü çıtrak... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 öncelik bendeymiş.. meğersem içimden atışmak gelir imiş cıvıtmak yok biliyorum... halimi merak ediyorum parçalamak serbestse yapmam ben bunu kimseciklere honestim sıra sende.. vur kemanın teline.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 bana mani yazanların elleri dert görmesin Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 öncelik bendeymiş..meğersem içimden atışmak gelir imiş cıvıtmak yok biliyorum... halimi merak ediyorum parçalamak serbestse yapmam ben bunu kimseciklere honestim sıra sende.. vur kemanın teline.... Ben anlamam kemandan memandan... Getirin bana bi saz oradan... Niye eseysun kız oradan... Üşüdü içim bak birden... Sen estikçe ben titrerim... Yokmuydu kız başka isim... Birde seninle atışayım dersin... Söyleyin şuna önce nickini değiştiriversin... Kızmıyorsun dimi kardeşim... Büyüğünüz biz senin... Biz ne dersek diyelim... Sen cevap verme tamammı güzelim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Ben anlamam kemandan memandan... Getirin bana bi saz oradan... Niye eseysun kız oradan... Üşüdü içim bak birden... Sen estikçe ben titrerim... Yokmuydu kız başka isim... Birde seninle atışayım dersin... Söyleyin şuna önce nickini değiştiriversin... Kızmıyorsun dimi kardeşim... Büyüğünüz biz senin... Biz ne dersek diyelim... Sen cevap verme tamammı güzelim... olmadı bak şimdi cavap vermeden duramaz karşındaki alınmam ben hiç bilesin abi ama atışırım alimallah feciii laf lafı kovalar nickime uçuşur laflar... önemli olan manalar değişmez nickim kendini bağlar... kemandan anlamazsak sazı çalarız habire hayatı geçiştirmeye çalışırsak ömrümüzden ömür alırız... atışmadan duramayrüm sözüm var bulamayrüm honest abi seni seveyrüm sayayrum hava soğuk donayrum... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Aslında başlığı görünce çok heveslendim, iki satır da ben karalayım dedim ama, cıxx yapamam burada öyle güzel şeyler var ki ... Yazamam, kaçtım bennn, Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.