Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 19 yıl son kaldigmiz yerden devam ediorum..... yeterki zengilik yürekte olsun... tüm gönlün sevgiyle dolsun.. para pul hepsi yalan... birtek asktir eline kar kalan....
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Bir Fırın Yaptırdım Doldurdum Ekmekleri Gel Beraber Yiyelim Yaptırdım Börekleri
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl karanfıl oylum oylum gelıyor selvı boylum başksına bakrsan gözlerın olur oylum oylum
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Arkandaki Yeleği Ben Örmedim Mi Yarim Kızlarla Konuşurken Ben Görmedim Mi Yarim
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl susadım çeşmeye varmaz olaydım elınden tas su içmez olaydım aldım başıma sen gibi belayı habu köye varmaz olaydım
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Bu Kadar Cevretme Aziz Sultanım Ya N'olur İnsafa Gel Bazı Bazı Halime Rahmeyle Ruhi Revanım Bendêne Keremler Kıl Bazı Bazı
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Dama Çıkma İz Olur Çuha Şalvar Toz Olur Gündüz Gelme Gece Gel Komşularda Söz Olur
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl seni görünce erik yemişim suratımı ekşitip hayret etmişim sende kelek çıktın yarim bense iyi karpuz dıye seçmiştim
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Dama Çıkma Üşürsün Gözellikte Menşursun Ne De Kötü Huyun Var Yadınan Gonuşursun
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl aman men salakmıyem gıtmiş sana yanmışem atın ustume bır gova su ben ataşa düşmüşem
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Çayırada Vurdum Gazmayı da Al Başımdan Yazmayı da Sen Nereden Belledin de Selbes Selbes Gezmeyi de
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Ay Bulutta Bulutta Medilim Kaldı Dutta Kalırsa Varsın Kalsın Yenisi Var Sandıkta
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Mektepte Okuyorum Çuvallık Dokuyorum Yar Ben Seni Alırım Anandan Korkuyorum
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Gide Gide Bir Söğüde Dayandım O Söğüdün Allarına Boyandım Gelin Ben O Yare Dağlar Kadar Güvendim Güvendiğim Dağlar Elime Geldi
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl duta çıkma düşersin düşerde benı ezersın bıktım senın gıtgellerınden gıtsen benı mesud edersın
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl bu ne yaman duruş böyle git o yare selam söyle ben kendime mintan aldım sedoşa vermem kine
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Sedoşu tanırmıyım tanırsam bilirmiyim sardunyam ne dersin ben burda yenimiyim
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl sedoşu tanımazsın tanısan da bilmezsin türlü eserleri var ne eder bilemezsin
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Giden yarın izi kalır Seni benden zaman alır Seviyorum dersin ama Zalimin sevdası yalan olur
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl yaw ettunuz beni delü ben aşka bezendum bezenelu olmuşum dıvane ama artık takılrım free
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl parmaklar olmuş düz ne etsek bilemedik biz size gelecektik yolları şaşırmıştuk
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl etme kendinu deluuu gel bize bazı bazı bu keskin de ne alem sanki olmuş bir tazı
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl adın gibi keskınsın nerden estı bıze gelmek yok bızde yemek sardınya yapsın sana börek
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl ben seni dövermiyim yoksa dövemezmiyim ne diyeceğimi artık bilemezmiyim
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl sardınya böreği nasıl yapsın sedoş bize kısır yapsın keskin sirke kendine zarar artık verelim bir karar
son kaldigmiz yerden devam ediorum.....
yeterki zengilik yürekte olsun...
tüm gönlün sevgiyle dolsun..
para pul hepsi yalan...
birtek asktir eline kar kalan....