Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Geç saatte rahatsız ettim sizleri Acaba var mı bana da bir yeriniz Fazla uzatmak istemesemde bu geceyi Bakıyım dedim neler dediniz
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl kafam gitti bı turlu gelmez aşk karnına yemekte yenmez aklımı kaçırdım ben gene esti geldi yine yarim ama sonunu bilmez
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Az kaldı iftara iş yerinde gelir burnuma devamlı sıcak sıcak kek kokuları Varmış biraz ev de Oh dedim bunu öğrenince
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl oniki dakika var iftarımı açmaya tabaklar beni görünce başlıyorlar kaçmaya.... geldi ramazan ayı müjde olsun bizlere birkaç türkü atayım forumdaki sizlere... baklavalar börekler sıcak sıcak duruyor hepsini yemiyim diye başında nöbetçi koruyor... ne güzelde oluyor ramazanda yemekler bitiriğin tabağınızdakini boşa gitmesin emekler.... dualar kabul olur iftar sofralarında karnıyarık duruyor baklavada yanında.... hoca verir ezanı oy şükrederiz ALLAH'a kendimi tutamıyorum hem vallaha billaha.... geçeyim artık bende sofradaki yerime oy açalım ellerimizi şükredelim bu yemekleri verene.....
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl oniki dakika variftarımı açmaya tabaklar beni görünce başlıyorlar kaçmaya.... geldi ramazan ayı müjde olsun bizlere birkaç türkü atayım forumdaki sizlere... baklavalar börekler sıcak sıcak duruyor hepsini yemiyim diye başında nöbetçi koruyor... ne güzelde oluyor ramazanda yemekler bitiriğin tabağınızdakini boşa gitmesin emekler.... dualar kabul olur iftar sofralarında karnıyarık duruyor baklavada yanında.... hoca verir ezanı oy şükrederiz ALLAH'a kendimi tutamıyorum hem vallaha billaha.... geçeyim artık bende sofradaki yerime oy açalım ellerimizi şükredelim bu yemekleri verene..... erbay ne haldesun görmeyelu kaç kılo olmuşsun tahmın bıle edemeyrum ama ben ınceleyrum
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl oldum seksenbir kilo ben şimdi ne yapayim sedelina yemeğine kilo hapı katayım..... ben yerum yemekleri gerisini düşünmem 10 tane yemek olsa yerim hiç üşenmem....
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Selam olsun herkese duydum ki arkadaşlar birinizin aklı fikri yemekte Çok yiğenin karnı ağrıya durur Uyku ona özlem olur İftar gelir Herkesin gözü yemeklerdedir 81 kilo olan böyle giderse yarın birgün 100 e gelir
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl sen merak etmeyesun bana hiçbirşey olmaz delikanlı adama da bu kadar yemek koymaz.... 81 kiloyum ama sağlığım yerindedir maharet yemekte değil kuvvetli midemdedir.... sen kafana takma uşak benum yeduklerumi bir kenara yazasun habu söylediklerumi....
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Ula keyfin için dedum Sen belki dayanıklısın Amma unutma ki Herkes gibi sonuçta insansun Afiyet olsun tüm yediklerun Yüce Allah kabul eylesun Yaptığın ibadetler Sana ebedi saadeti getirsun
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl sağolasun kardaşum güzel dileklerine ALLAH kuvvetler versun senun bileklerine....
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl ne cevherler var imiş benim güzel forumumda çok yorgunum uşaklar benim halimden kimene
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Sorma Frozen kardeş Cevher kaynıyor burada O filmi getirdin yine aklıma Bende yorgunum bu arada Bi de bacağı kestim Bugün iş yerinde Kan kaybettim çok gittim hastaneye 3 dikiş attılar orada Yarın tatil yap dediler banada Bende bunun ardından Yaşa doktor diye sıçradım havaya
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl geçmiş olsun diyeyim leviathan ben sana ALLAH şifalar versin bacağındaki yarana.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - yanagundaki benler acap doğuştanmidur sorayirum sizlere natalia konuşkanmidur.... (gevezede olabilir ) taradun saçlarını bir oyana buyana yazıklar olsun ekız seni yarsız koyana.... habu sedelinanun vardır yürek yarasi kalmiş yarinden uzak açilmışdur arasi.... onun kadar çalışan acap daha varmidur paula çalıştiklerun hepisida karmidur...... sarı laleler almış çiçek pazarlarından gloria ablam benum giresun kazalarından..... bursanin iskenderi bol tereyağlidur habu taurus abimde yaman delikanlidur..... sardunyamla tanvakti hani bizum kuymaklar iftarda görüşeceğuk boş durmasun tabaklar.....
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl geçmiş olsun diyeyim leviathan ben sana ALLAH şifalar versin bacağındaki yarana.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - yanagundaki benler acap doğuştanmidur sorayirum sizlere natalia konuşkanmidur.... (gevezede olabilir ) taradun saçlarını bir oyana buyana yazıklar olsun ekız seni yarsız koyana.... habu sedelinanun vardır yürek yarasi kalmiş yarinden uzak açilmışdur arasi.... onun kadar çalışan acap daha varmidur paula çalıştiklerun hepisida karmidur...... sarı laleler almış çiçek pazarlarından gloria ablam benum giresun kazalarından..... bursanin iskenderi bol tereyağlidur habu taurus abimde yaman delikanlidur..... sardunyamla tanvakti hani bizum kuymaklar iftarda görüşeceğuk boş durmasun tabaklar..... Forumun topicleri aşsa Boyumu aşsa Gitmem ha purdan pi yere Patron kafamu kırsa... Vardur küzel uşaklar Forum köşelerinde Bi güler,bi ağlaşuruk Herkes başka biçumde..
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl yanagundaki benler acap doğuştanmidur sorayirum sizlere natalia konuşkanmidur.... (gevezede olabilir ) Ben hiç konuşmam Bikerem Erbay bey Söylediklerine kim inanır Seni gidi terbiyesis şey
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl benum söyleduklerume kim inanur demişsun işte şimdi söylüyorum ahanda kadir inanır...
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl erbay kardesım espırı anlayısına ben hayran kaldım burda gulmekten yerlere yattım natalı bana kahve yapsana
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Bu akşam herkes yapıyo espri Kimi komik kimiyse dışkı gibi Forum bugün pek tenha ayrıca Kötü espriler kaçırmasın üyeleri
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Siz ona bakmayın Kendince eglenio zavallım İyiki hoşgeldin dedik jön Kahveni kalk kendin yap akıllım
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl niye bişe yazmadun aklına mı gelmedi ekız sana yazduklarım hiçbirimi yetmedi.... ramazan pidesini sıcak sıcak alurum malzemeler güzelse süper yemek yaparum..... geldim girdim sıraya daha çok vardur bana natalia istersen söyle bi pidede alayım sana....
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl İstemes eksik kalsın Sen kendine bakasın Açlıktan bizi yiycen Hadi... ( boşlukları doldurun )
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl boşluk doldurmakta inan üstüme yoktur istemem yemegini benim karnım toktur.....
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl ben sımdı gıdıyom kustum ıste sıze kahvemı dısarda ıcecem buyuk bır zevkle zaten natalı kopıksuz kahve yapıyor benden bugunluk bu kadar ıyı aksamlar hepınıze
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl ben sımdı gıdıyom kustum ıste sıze kahvemı dısarda ıcecem buyuk bır zevkle zaten natalı kopıksuz kahve yapıyor benden bugunluk bu kadar ıyı aksamlar hepınıze Ay ben şaka yapmıştım Alınacagını hiç sanmamıştım Küsme sakın bana Sana bi ara kahve yapaaarmışım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.