Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 karpuzun iyisini tarladan alacasun ekız biraz yemek ye dal gibi kalacasun...... kesmişum karpuzleri attum çekirdeklerini ekız nasıl ödiyecesun sen bana ettuklerini..... oldu gözlerum şaşi sayfaya baka baka karişturdum saği soli ikileye yaza yaza.... Tere yaği dedunmi oy Sürmenenun yağidur habu cadı natalia sır saklayan biridur..... (harbiden de öyle ) ankaranun güneşi kiz Kafanami vuruyir habu bizum natalia çok yaramaz duruyir.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 oldu gözlerum şaşi sayfaya baka baka karişturdum saği soli ikileye yaza yaza Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 yaz haburaya bi yazi tarlada yapacam kazi gülsün nerde yemekler senda tembelsun bazi bazi..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Dedem gelir dağdan Üzüm bozar bağdan Çok yeme erbay Göbek yaparsın yağdan İşin gücün yemekmi Bizde yemeğe gelekmi Yer varmı sofranda Yoksa uğramadan gidekmi.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 yemekleri yerum ama hepsinden azar azar deduklerum doğrudur çok yersem göbek yapar.... kaynanan seviyormuş senda otur sofraya biletuni yollarum ben gelirsen haburaya..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 oldu gözlerum şaşi sayfaya baka baka karişturdum saği soli ikileye yaza yaza.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 gönlüm acik elim boldur Tanri misafiri kabulumdur erbay yedin yine tatlilari catliyorsun burda yinede habire yemek diyorsun sana sofralar kurarim istedigin yemek olsun göbek yapmakta karalisin senin canin sagolsun be ustam Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 gözlerinun içinde sanki çam ağaçlari yağmur sende hazırla en büyük tabaklari.... gülsün yapacak yemeği boşa gitmesun emeği yiyeceğuk azar azar yoksa midemizi bozar.... habu dünya kupasi sanki mantar tipasi benum kalbimden geçen arjantin bunlarun ağasi..... habu kupada yoktur fatihin aslanlari oy bu sene şampiyondur trabzon kaplanlari...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 gönlüm acik elim boldur Tanri misafiri kabulumdur erbay yedin yine tatlilari catliyorsun burda yinede habire yemek diyorsun sana sofralar kurarim istedigin yemek olsun göbek yapmakta karalisin senin canin sagolsun be ustam oy senun türkülerune ustan kurbanlar olsun sen yemek yaptukçe benum karnum doysun..... ekız habu türkçenle beni öldürecesun söyle bakalum gülsün sabaha ne edecesun.....(kahvalti ) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 İşim olmaz kupa mupa Eşeği yoldan çıkarır sıpa Bırak şu maçları erbay Yoksa gelmezsin ipe sapa Kupayı kim alırsa alsın da Şaka söyledim aslında Bizerilya alacak gibi Öyle okudum basında (medyaya göre öyle) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 oldu gözlerum şaşi sayfaya baka baka karişturdum saği soli ikileye yaza yaza.... Tere yaği dedunmi oy Sürmenenun yağidur habu cadı natalia sır saklayan biridur..... (harbiden de öyle ) ankaranun güneşi kiz Kafanami vuruyir habu bizum natalia çok yaramaz duruyir.... İlahi Erbay bi daha girersen şaşılık belirtileri başlıcak sende Ha beceriksiz ustam Sen takip edemeysun Girme bi daha ikileye Sora şaşı olaysun Tabi iyi sır saklarım Ne dedin de söyledim Sen üzme canını Bak sana karpuz getirdim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 yedim bir bütün karpuz dolaşurum aç susuz çekirgem nasilsun bakam habu ustan çok uykusuz.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Ben cok iyiyim Sen niye uykusuzsun Akşam gec mi yattın Ortalıkta ruh gbibi dolaşıysun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 beşik salladum beşik habu uşak çok değişik benum nazlı yarumlen evlerimuz bitişik.... mis gibida kokayi yeni olmuş poğaçalar doldurmuşler midemi kara susamlı açmalar.... aldum elime tarak saçumi tarayirum havalar çok ısındi ateş gibi yanayrum..... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ateş olmiş yanarsun atla denize rahatlarsun benda çok isteyidum olmasayidum hasta Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Ey paula bu ne hal Aşıksın sen herhal Dağıtmışsın belli.. Topla kendini derhal Ey gidi şanslı adam dinle İşin olmasın inle cinle Bu kızı kaçırma elinden Sonra konuşmam senle.. bu topic e yazana diyorlarki aşık bende uğraşıyorum olayım buna layık bir ustam var önümde ondan alırım ilham kaç gün oldu gelmiyo ondan dağıldı kafam Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ateş olmiş yanarsun atla denize rahatlarsun benda çok isteyidum olmasayidum hasta geçmiş olsun paula senin canun sağola atlarum karadenize selam söylerum size.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ah keşke olsayidum şu rizenun dağina aluda çıksayidum seni pınarbaşina eller ne dersa desun ben vazgeçmem yarumdan o da beni seveyi anasi oldi duşman Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paula aşık olmuş Manisi neşe dolmuş Yaylaya çıkacak ama Ne de sapa bi yolmuş Nicedir yazmadım Fırsat yoktu belki de Ama hiç unutmadım Kısmet işte bu güne Çalışıp çabalayan Hep içinden ağlayan Sert görünüşü altında Pamuk bir kalp taşıyan Taurus Üstteki mısralarda Bir baba profili çiziyorsun Bugün onların günü BABALAR GÜNÜNÜZ kutlu olsun.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 habu topic in aşuklari nerelere kaldile kimse bakmayi buyana ne oldi uşakla size ? erbay abim sağolsun oğrendum ondan bişele bida var manidarum o hepten kaldi duze Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 kaldıysam düze mazeretim var gönlümdeki dilden ahu zarım var diledim de gelemedim kusur ettim kabul ederseniz dilerim sizden özür Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 kırılmış gönle caremidir özür öyle olsa nedendir bu hüzün aklında olan yazındada olsun ihmal etme bidaha ne olursun Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 ihmalim yürkten mi sanırsın beni aşktan ayrı mı sanırsın iki can birbirinden ayrı mı oldu beni senden ayrı mı sanırsın Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 hık mık parmaklarım dolandı üzüldü yürek yazdı birçok dilek okundu varsayıyor hepsini tektek kabul ediyor o halde özrünü gülerek Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 güldüğün yerde açtı çiçekler bak nasıl da dolaşıyor aşıklar gönüldeki dilekler okundu tek tek bak gün doğmadan neler getirecek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.