Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 sen nerelerdesun kızlarun hepsi kaçti ben sana yazduğumde bak bakalum saat kaçti... Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Dedik ya nallar ile Yazmak zor oluyor diye Parmakla yazmak kolay Gel bide sen dene.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 ben şimdi çıkayirum size iyi akşamlar rahat durmayanlari kovalasun tavşanlar..... düldül dikkat edesun habu kızlar cadidur ben çıkayirum şimdi sen yerime bakadur.... Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Sana iyi akşamlar Allah seni korusun Vız gelir bana kızlar Hepsi akıllı olsun.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 bu bizim gülsünümüz almanyada çalışır bizum cadaloz natalia ile bir küser bir barışır.... gülsün baci denizde Tuzli sulari yutmiş kaç zamandır yazmayir yoksa kalemimi kırılmiş.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Dayımın adı kazım Cafeyi kapatmam lazım Bugünlük bu kadar Aha bu son yazım.. Cümleten Allaısmarladık grşrz...... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 kör dögüm olmus cilegimin duygular seni böyle görmeye dayanamam cilekim sen benim diyer yarimsin kader diyelim bu kör dügümme nerler cekcez bilinmez bütün zalim olanlar bizimi bulur cilekim diger yarim biz imkanzilari seviyoruz bebegim cilekim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Canım Gülsün'üm Seni cok seveyrum Dert ortagım benim Elimde değil özlüyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Aşk imkansız ( sloganımız ) Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 yeter artik gönül feryat et bir bakarsin düslerin gercek olur cilekim düsünüp susmak icine dert olur bende seniiiiiiiii seviyorum cilekim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Ha o dediğini ben söylerim Her akşam şarkı diye Manası varmış demek Gitsin o zaman adresine.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Neyse kapatalım mevzuyu Bu böyle sürüp gidecek Az cok eglenelim Belki ölünce sevecek ? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 bizum habu kızlarun ne olacak halleri inşallah gerçek olur çekirgelerimin hayalleri.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sazımı aldım elume dıngırtadıp dururum kımse duymaz sesımı bagırıp caururum ha ben bu turkulerı ne de guzel soluyorum ben bras delıyım oynamadan duramıyrum yaz gelınce ınsanın ıcını alıyor bır nese ıcım heyecanla doluyor duramıyrum yerımde susmayıp dırı dırda etseler onlarsız olmuyor bayanlar olmayınca bu hayat hıc cekılmıyor ha ben asık olmayalı olmus uzun bır sure bıraz ıhmal ettım okuldan atılmayım dıye sınavlarda yarın bırgun bıtecek ya 2. sınıfa gececem yada rektor benı tepecek rektorumuz ınsallah atmayacak bana tekme gecen hafta beraberdık omuz omuza sılogan attık eylemde ha bu ulke sorunları aldı basını gıdıyor yeter artık tayyıp bu ısler senle olmuyor Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 atmış fesi şapkayı eline almış baltayı tam vuracakmış fearlesin kelleyi kaçmış gitmiş kılpayı Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 aşıklar mecliste atışır olmuş canları acı biber çeker olmuş oh ne güzel bir mekan burası can ile can yakan bir olmuş Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Selam olsun aşıklar Bende yazıvereyim Aysum bebeğim nerde Getir de oynayıvereyim Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 çeşit çeşit insanlar hep farklı bakar insanların içinden kimilir neler geçer aşık olmuş bak bütün bu gönüller bilen bilir bilmeyenler boa eğlenir Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 herkes oynasın eller havaya çalsın radyo kakali kamaya yakında evlenecekler olacak bebeler natalie oynasın onlarla doya doya Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sen ne güzel yamışsın öyle aşıkmısın yoksa bize söle bizim burda varmıdır böyle varsa nerdir söyle Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Hanidir nerdeler O minik bebeler Getir de sevelim Bu veletler çok şekerler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 gelin size fal bakayım elinize kına yakayım yakın zamanda kısmet var allayıp pullayayım Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 allayıp pulla beni dolapta saka beni gömesin baban bizi satırla doğrar ikimizi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Bak bakalım falımıza Ne çıktı halimize Sen bu işten iyi anlıyosun Yarın günümüz var gelsene Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 kız glorıa glorıa nerede bu florıa florıada nersı acep hakkarıdemı ola Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.