Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Nerdeeler Yoklar işte seni taşımayı gözleri kesmedi kaçtılar Hadi sana iyi atışmalar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 gülü güle çekirge sana iyi akşamlar arkana bakma sakın kovalıyo seni tavşanlar.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 İski Kesti sulari oy Gene sular akmayir habu bizum uşaklar buraya hiç bakmayir.... o binduğu motorun Patladi lastikleri takildi geri vites Hiç gitmiyir ileri.... (arman abiye) Sürmenenun içunde oy Kizlar börek yapayi bu bizum forumdakiler anca yap gelip yatayi.... indum dere aşagi oy giremedum bağlara bugün açılduk denize hamsiler vurur ağlara... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Atışacak kimsecikler kalmadı Zaten buraya kimse uğramadı İyi akşamlar deyim bari Yazdım bişeyler ama olmadı ( Üstad beceremiom ben ya yazmasını Sen bırak bu öğrencini ) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 cuma gunu gıttım kırası goremedım muhtemelen setteydı ben ne kadar talıhsızım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 kımmıs demekle olmuyor kız beyaz gelıncık dızısınde oynuyor gozlerı cok gusel cok ıcten bakıyor sankı kısda benden hoslanıyor Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 aldım elime soğan iki kere doğradım ben habu foruma hergün uğradum.... jön kardeşim benim yarı yolda kalmıssın bu yazdıgın turküyü müslümdenmi almışsıın.... kestane fidanları genc yaşlarda egildi attuğun türki natalia hiç de fena değildi... güzel yemeklerini oy hiç esirgemez bizden bugün ne yapacasun gülsün güzel tatlilar isterum senden.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 bu gün vardim tarlaya topladim ispanaklari yola yola yapacagim sana tepsi tepsi ispanakli börek yaninda ayrani sakin unutma ( olmadi yine Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 çokda severum ben habu ıspanaklı böreği yanında da olacak peynirli trabzon çöreği.... güzel olması önemli değil senin düşünmen yeter şu natalianın yaptığı yemekler inan ki zehirden beter.... gülsün inmiş tarlaya ıspanak mı toplayacak o yapacak yemekleri natalia koklayacak.... gülsün öğretsene biraz şuna yemek yapmayı ben onu çok kızdırdım vuracak bana kazmayı.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 harikasin sen süper ahada kal geldi yasamiyom iste Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 gülsüne kal geldi yine biraz çalışması lazım yaptığı yemekleri yemekten inan ki yoruldu benim ağzım.... sizler olmasaydınız söyle ben ne yapardım natalia bir gün yemek yapsa ben acayip şaşardım..... artuk yaz geldi diyelim açtı bütün çiçekler mis gibi de kokuyor nerde bizim kakaolu kekler.... Alıntı
Φ ROMEOcry Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 sevmeni seveyim seni Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 sizler olmasaydınız söyle ben ne yapardım natalia bir gün yemek yapsa ben acayip şaşardım..... Bir gün şaşırtacam beni seni merak etme Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 bahcedeki gülleri sularsan onlar solmaz natalia bu laflarla su testisi bile dolmaz.... kazanı koydum suya aka aka su doldu şu bizim gülsün gerçekten şair oldu.... kar yağar saclarima saçum olur bembeyaz natalia bu deduklerumi sen bi kenara yaz.... ilk önce alacasun bir kilo pırasayı koyacasun üstüne yarım kilo kıymayı... birazda yağ ekleyip koyacasun ateşe biber ile tuzunu atacasun peşpeşe.... 15 dakka kaynatup biraz bekleyecesun hazılayıp tabaklari servise çıkaracasun.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Sen zaten beni hiç sevme Yaptığım yemekleri de yeme Gülsün olsun senin öğrencin Küstüm size gidiom işte Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 yaptığın yemekleri zehir olsada yedim nereye gidiyon gıı ben şimdi sana ne dedim... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Ne demek ne dedim Hep Gülsün'ün yemeklerini yedin O olsun en iyi öğrencin Küstüm işte dedim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 ezanlar okunuyor benim güzel ülkemde sana diploma verecem durur ceketimin cebinde.... kız nereye gidersun bizi yalnuz bırakup bir daha görmeyeyim seni kaşlari çatuk.... senin yemeklerini hiç geri çevirdim mi yanmış yemeği yiyip mide spazmı geçirmedim mi.... sen asarsan suratını benim iştahım kalmaz habu yeduklerumi inan midem almaz..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gülsün sana balık yapsın Acıkırsın sen yine Ben de limonata getireyim Seriliver yere Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 ha şöyle gülsün yüzün açan çiçekler gibin alduğum limonatayı içsene sinir etme beni yine.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 açmışım penceleri hava acayip sıcak natalia söz verdi yarın pilav yapacak.... açacağum onlara birer tane lokanta gülsün para basacak natalia sinek avlıycak.... (alınmak yok ) ama ben yiyeceğum natalianın yemeğini daha çok severum çünkü yemeğun yanmışini...... tatlılarda gülsünden mübarekler mis gibi gülsün ellerine sağlık yemeklerun bal gibi..... kazanduğunuz paralari geturunda sayayim bu kadar size çoktur biraz kumbaraya atayım... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yok ya şaka yapmıştım zaten Alınmam merak etme Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yemek yemek dedin Başımızın etini yedin Balkon gibi oldu göbeğin Bişey olmaz diyen sendin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 buradan vapur geçmez başının eti yenmez hocaya şişko denmez uzun natalia bunu bilmez... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Erbay haklı tabi, ne vapuru Hiç yedinmi sen, az pilav az kuru Bak işte karıştı, soru üstüne soru Aslında erbayda doğru natalide doğru Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.