Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 bugun mıne nısanlanıyor darısı senın basına dugunune cagır benı gececem halay basına Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 ALLAH mesut eylesin güzel mine bacımı benim düğün olursa sokacam seni horonun başına.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 benden bugunluk bu kadar gene oldu aksamlar evım evım guzel evım ben evımı ozledım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 ispanağın demiri kuvvet verur insana güle güle kardaşum iyi akşamlar sana.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Yeni kalktım mahmurluk var Mani yazmaya vakit çok dar Yine de yazacağım elbet Nasılsa biri sallar.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 habu kadar uyunurmi uykuya hiç doyulur mi taurusmutis çok yakuşukli bakmaya kıyulur mi..... gene geldi yaz başı bizler olduk sabır taşı memur deduğun insan salla başı al maaşi...... çıkarum ben dağlara yemyeşil ovalara habu forum çok güzel yazanlar birbirinden özel.... gel gidelum seninlen çeşme başına gülüm çeşme aksın sen doldur burda güzeller boldur.... kız senun güzelluğun inan ömrüme bedel bir gün seni göremezsem dünya tersine döner... Sürmene köprisuni usta yapayir usta Allah nasip edersa gideceğum ağustosta... ben özledum memleketimi buz gibi suyunu bal gibi etini habu istanbul güzel yer ama olmuyor insanun memleketi gibi.... kapisunun öninde kestum budadum ağaci görüşmeyeli çok oldu nerdesun kalbimun ilaci.... kaynayırda duruyir kazandaki lahana benden selam olsun bu forumda atanlara... gemi misim kayıkmı denize batayısun taurusmutis devam et cok güzel atayısun........... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Şive yapmak şekerdir Asıl erbay özeldir İnsanına kurban olam Karadeniz güzeldir.. Yaylası var gölü var Horon tepenleri var Daha önce gittim ama Tekrar gidesim var.. Yeşil deyince orada Her tonu mevcut valla Üstüne yıkılacak sanırsın Giderken kara yolunda.. Dağlarda tek tek evler Birbirlerini eyler Bi sedelina var burada Durmadan beni kekler.. Sen yaz dedin yazmazmıyım Seni hiç kırar mıyım valla bende şaşırdım Yoksa ben ozan mıyım.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 ne güzelde anlatmış taurus karadenizi yazduklerunden belli oda türkü denizi.... gerçektende güzeldur karadeniz dağlari içtikçe içesun gelur mis gibidur çaylari... inşallah gidersun oraya horon oynarız kol kola çıkarız boztepeye nargile içeriz doya doya.... ineceğum dereye atacağum oltayi alabaluklar beni bekler yakun habu mangali.... bi kurşun atacağum habu çam ağacına kız ben senun yüzünden döndüm dar ağacına.... ekız bakma gözüme daha dayanamayacağum senun bir tek sözüne habu köyü yakacağum... benum soyadum erbay sırtımda bir ok birde yay hava sıcak hararetlendum koyun üstüne demli bir çay..... saçımdaki beyazlar kız senun eserundur bizum orda havalar sıcak değil serundur.... ağaçta sallanıyır armutun sarisi anası vermiyir yarimi zalim koca karisi........ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Karadenizi sevmeye Karadenizli olmakmı lazım Biraz daha söylerdim ama Kırıldı elimde sazım.. Ne kadar anlatsan azdır Elinedeki güzel sazdır Böyle maniler yazan Elbet karadeniz aşığı lazdır.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 çok teşekkür ederim habu deduklerune senida ekledum benum sevduklerime... karadeniz uşaği belundeki kuşaği hepinizi çok sever habu trabzon uşaği.... omzumda yüküm çoktur gözüm her zaman toktur habu media cafede neden kimseler yoktur.... bugün pazar diyemi açmadi AÇA dükkani eldurdi açtan bizi oy yok mi kapunun anahtari... habu pazar gününde kalmuşuz evumuzde güneş yakey ortaluği millet serinliyor denizde... bugünlük bu kadar yeter çıkalum gezelum artuk yalnuzluk kötü kader sevduğumuze kavuşalum artuk... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gezdikte geldik biz Döktürmüşsünüz yine siz Yazdıklarınız çok güzel Beni sevindirdiniz.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 ben yerum açmalari hepisi unlu unlu habu bizum paula belli ki trabzonli..... köprüden geçeyiken takuldum düştüm yere gülsün pastalar yapmış acep bu işi kimden kapmış... cok yemekler eyledun koydun beni müşküle natalia gel seninle kaşık atalım bir tabak keşküle.... cakmakların şahidir japonların tokayi gülsün kek yapmış yine mis gibide kokayi.... böyle güzel kızlara mevlam vermesin nazar hadi yemek yapında yiyelum azar azar.... yaz aylari gelende hep şenlenur çayluklar habu bizum forumda iyidur arkadaşluklar.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Hay diline sağlık Ne güzel demişsin Arkadaşları belli ki Sende çok sevmişsin.. Ben demiyeyim o bu diye Unuttuğumuz olur da Darılırlar sonra biğe Hiç gerek yok polemiğe.. Kek dedin mi duracan Sedelinayı anıcan Yapmadıysa sana hiç Sen nasıl anlıyacan.. Şamaroğlanı yoktu dün Anca gördüm ben bugün Dayaklar yerken ben gece Seyrediyordu senin Gülsün.. Ah o sınıf yok mudur Mevcudu bu kadar çok mudur Gelmeyen kalmadı başıma Bu kızların kötü tutumudur.. Yazmaya doyamadım Çok zevkli bişey anladım Daha yazardım ama Zamanı durduramadım.. Sevgiler.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 uzun bir tatil basladi ustam bana yardim et unutum uydurmayi bulamadim cilegimi tireni kacirdim havami aldim iki ders gec kaldim Allahim uyduramadim yine Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 bizum aşcıbaşı gülsündür yapar bize yemekleri sedelina da yapsın ara sıra kakaolu kekleri.... ben habu foruma çok kötü alışmışım bu kızların yüzünden çok kilolar almışım........ geldi yaz ayları gene çıktı göbek balkon gibi yemekler güzel ama eritmesi eziyet gibi.... bu kızlar konuşmaktan hep yaktılar yemekleri ellerimizin aşındı kazımaktan tencereleri.... yaylanun çimenine kuzi yayilur kuzi dün akşamki yemeğun atılmamişti tuzi.... bunlar beceremiyecek yemek yapmasini uşaklar geçun mutfağa görsünler aşçinun hasini.... hamsileri dizmişim sanki horon oyneyler kızlar yemek yerine dedikodu yapeyler .... marttan sonraki aya nisan diyilar nisan bu kadar yemek yaptuk teşekkür eder insan... bu benim dediklerum oy çokmidur çokmidur şu bizum gece yağmuri olmuş okula müdur..... Aha başladi horon Kollardayim kollarda gülsün yemekler yapar bize almanyalarda... omuzumda sepetum hep kollarimi kesti bizum buralarda çok fırtınalar esti.... Arabun çöllerunde Deve guderdum deve siz isteyun yazarum buraya seve seve.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 yardım istemiş benden aşciların krali gülsün derslerini aksatma sonra çok üzülürsün... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 tatil basladi ders mers yok ustam sen verceksin bana ders olcam bende senin gibi usta iki,bucuk hafta forum salanicak burda ( beceremiyom ya ya türkce kit ya ben beceriksizin teki Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 senin türkçen kıt olsada yüreğin seller gibi ben öğretecem seni yazacan şairler gibi.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Ustam boşa kendini yorma Olmaz Gülsün'den usta Beceriksizin tekidir Ne diller döktüm ben ona Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 gicik gelmis kapmis bas rolu hemen ne var sanki sordum cvp versen ben sana diyorum ya ups was alless danke bitte Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazamıyosun işte yorulma Sıkıp da topici batırma Sen git ders al gel Boş konuşup dır dır etme Kuss kuss ups ich liebe dich Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 tamam tamam basaramium tr.ce uydurmayi bende almanca yasarim War es ein Fehler,an dich zu denken? natalie War es ein Fehler,dir mein Herz zu schenken?natalie War es ein Fehler,dich zu sehen?natalie War es ein Fehler,mit dir zu gehen?natalie War es ein Fehler,dich zu lieben?natalie Ich habe das geschrieben,natalie weil es ein Fehler war,dich loszulassen-natalieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Vallahi bişi aanlamadım Askım Türkçesini de yazar mısın Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 hahahh yasamam ki nasil ceverim ya zor erbay gelince cevirisini yapar türkce iyi bilsem cevirim bilemiyom canim ya erbay iyi biliyor o yapar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.