Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 haklısın herşey sahte yüzlerde bınlerce maske nerede boğuldu ınsanlık acaba hangi denızde Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Neler fena ettim senin sevgine Benim mutluluğum yalnız seninle Hiç bir şey umrumda değil Bitsin bu hasret gelsene Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 ben girmişim rejime yemek yiyemeyirum özlemişim hepinizi siz olmadan türküde yazamayirum... gemi geldi limana natalia gelmez imana güzel türki atardun azmi çekdurdun bana.... Bu forma girmiyeli Siz ne türkiler dedunuz Sizi yalnız piraktum Nolur beni affedunuz.... Gidelim yokuş yukari Gelun çikalim duze Burda türkü atanlar Selamlar olsun size..... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Allahim ya selam hosgeldin inan cok sevindim bir daha birakma bizi öyle ok,mi ok Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 ben girmişim rejimeyemek yiyemeyirum özlemişim hepinizi siz olmadan türküde yazamayirum... gemi geldi limana natalia gelmez imana güzel türki atardun azmi çekdurdun bana.... Bu forma girmiyeli Siz ne türkiler dedunuz Sizi yalnız piraktum Nolur beni affedunuz.... Gidelim yokuş yukari Gelun çikalim duze Burda türkü atanlar Selamlar olsun size..... selam olsun sanada selam vermezmıyız bızım laz uşağa geldınde ne ıyı ettın tuz oldun çorbada Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Üstad gitmeyecen demi tekrar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 gece olunca sıkılyo ınsanın canı gunduz ne guzel keske hıc olmasa gece ne yapım ne yapım yapacak bıse bulamadım en ıyısımı vurım kafayı yatım eee bu saatede yatılmazkı zaten yatsamda uyuyamamkı nedendır bılınmez kederlendım bır anda bu aralar yalnızım kımse yok hayatımda su fınaller bıtsede tatıl baslasa tatılle bırlıkte asklarda baslasa arkadaslarımı ole bır ozledımkı yaz gelsede gorsek bırbırımızı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Men de gelmişem taza Selam edirem hamınıza Hor görmen meni noolur Kurban olam balanıza.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Kizlarun güzelleri oy Durur alçak derede Hiç gözlerim görmiyir sevdiklerim nerede.... Bilirmisun uşağum Kış gelince üşüruk Hiç kimse unutmasun Birgün karşilaşiruk.... Kayuklar denizdedur Arabalar karada Sitenun güzelleri oy oturur ankarada..... Ben yazmağa başladum Firenlerum tutamaz Bu kardaşunuz erbay Sizleri unutamaz... yanlişluk yapan insan ağaçlara asilsun eygidi focal abim acaba sen nasilsun.... belune bağladuğun sürmeneden kuşaktur habu bizim jön kardeş çok delikanli uşaktur... Oy dağlarum dağlarum Atamadum turuni Eydiki gülsün bacım Sorayim haturuni... bu dillerim lal oldi natalia diye diye bu kız çok havalandı karıştı sosyeteye.... Bu akşamluk bukadar Kalmadi başka kelam Sitedeki herkese oy Selam soylerim selam... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 erbah kardaşım merhaba habu selamın geldi bağa özlemişsun belludur hal hatır soruşindan Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 aldım çelik tencere açık kalmış pencere natalia ile gülsün'e alacam bir kilo bezelye... çabuk yapın bezelyeyi karnım çok açıktı yine natalia hep yakar yemekleri gülsün'ün boşa gider emekleri... Hava bugün bulutli Yağcakta yağamayi natalia evde kalsun bir bezelye yapamayir... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Hoca sen ne dersin Aman ağzını hayra açasın Bi bezelye yüzünden Turşumuz kurulmasın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 orasını ben bilmem turşuyuda hiç sevmem evde kalmak istemezsen yemek yapmayı öğren sen.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 yorum yok, sorun çok bizim bunlara karnımız tok git hemen gülsün'ün yanına öğretsin sana pastırmali barbunya..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Yemek diye diye Karnım acıktı yine Pastırmalı barbunya da neki gülsün bi tabak göndersene.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Bir atımlık kurşunum Ben zamana suskunum Sendelesem hani yıkılsam Kalkamam bir daha yorgunum Sabun köpüğü günlerim Hiç bitmez gecelerim Yürüsemde koşsamda Hala aynı yerdeyim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 bugun iş yok mutluyum hava açtı gülüyorum herkese güneydın bu forumu çok seviyorum Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Güzel havada tembellik.. Oh ne ala Kırlara uzanır bu havada Mualla Sabah sabah ne oldu bana bilmiyorum ama Sus istersen Arman daha fazla saçmalama .. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 güzeldi arman sözler olmuş harman saçmalamadın merak etme böyle olur sabah sabah atışan Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Şimdi kizlar yaylaya geliyir üçer beşer arman o bakişlarlan Kizlar ateşe duşer.... hamuru mayaladım fırına atacağım ekız ben saçlarını elimle yolacağım... Türkünun defteruni Yoliyayimmi sağa Okur ezber edersun Sonra yazarsun bağa.... Biraz genişlet oni Dardur eteğun dardur Gökteki yıldız kadar Bendeda türki vardur.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 habersiz dökülür yaş yağışları çimenler habersiz bezer dünyayı gözümden dökülen yaş gibi yitme sana yalvarırım habersiz gitme... yıllarda ömürden habersiz gider bilmezsin ne yanda tüter hasretin gözümden dökülen yaş gibi yitme sana yalvarırım habersiz gitme... yürek namesini yürek işitir habersiz hucümlar düşman işidir gözümden dökülen yaş gibi yitme sana yalvarırım habersiz gitme... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Söyle ne bütün bunların nedeni Sensin bu gözyasların sebebi Düşündün mü gittin gideli Seni ne cok sevdiğimi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 sitenun kızları olmuşlar hep aşuk vereceğum onlara altından bir kaşuk sizleri üzenler kalpsiz mi yaratılmış acep karnum çok acıkti natalia bir yemek yap çabuk.... geçtim direksiyona arabamı sürerum ben habu türküleri hep kalbimden söylerum... açtım bilgisayarımı başladım yazı yazmaya bu türküler azdır gülüm senin gibi nazlıya............. saçlarının kokusu teni ipek dokusu şu deli gönlümün seni kaybetmek tek korkusu.... saçlarının teline gül'ü verdim eline ölmezmiyim be gülüm senin bir tek sözüne...... aşkınla dünyaya geldim senin için dağları deldim ben aşkımı sonsuz bildim sensiz dünyayı tek kalemde sildim... gözümün bebeğisin yüreğimin sesisin kaldır öpülesi alnını gözlerin kalbimi delsin..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.