Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 bu kadar yemeği şimdi eritmek lazım koyun kemençeyi söylesin bizim kazım herkes kalksın horona bilende bilmeyende coşturalım uşaklar kemençe söyleyende.... ben horonu oynarım iki gözüm kapali yeni aldum arabami kaportası cilali açun müziğin sesini kimseler oturmasın meydün ablam ve azizil halayı kaçırmasın.... bakın şu gülsün'e ne güzelde oynuyor sanki 40 yıllık folklorcu mendilini sallıyor halayın başı ilbey karizmatik duruyor ortada natalia halayda bile konuşuyor..... halayımız bitmesin daha yeni gelenler var karçiçeği mineu gibi halay bilmeyenler var mizyal coştu bi kere geçti halay başına buzlu rakı girmiş dün 38 yaşına.... halayımızı çektik şimdi başlıyor misket havası arman,mineu,adrenalin bu oyunun ustası meydün ablam almış sazı eline döktürüyor angelflower ne güzel de türkü söylüyor... adrenalin oynamaktan bacakları tutmuyor gece yağmuru yemekten dansa kalkamıyor erbay almış kemençeyi horonu başlatıyor millet artık yoruldu herkesler oturuyor... çay servisi başladı sağolasın gülsün bacım yemeği fazla kaçırdım nerde benim ilacım çaylar tavşankanı olmuş ellerine sağlık artık biz kalkalım dışarısı oldu karanlık.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 erbay kardesım herkesı oynattın neseyle bende burda oynadım adana cıftetellısıyle e yorulduk sımdı ne olacak bızım halımız aman nazar degmesın cok ıyı muhabbetımız Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 terden sucuk gibi oldum derman kalmadı bende acayip oynuyorsun ne cevher varmış sende eve gidip yatalım yarın iş güç başlayacak yine bugün iyi eğlendik,ne mutlu bizlere.... taş altında karınca ayağımı dişledi aramıza kimseler sokamaz karakedi eğlenceye gelenler su gibi terledi galiba treni kaçırdık bu giden son seferdi.... en kısa zamanda birdaha eğlenelim türkiyeyi karış karış hep beraber gezelim kardeşlik türküsünü hep bir ağızdan diyelim bize yan gözle bakanın ciğerini sökelim.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Masallahiniz var ben bilemiyom bu kadar cok Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 gulduk oynadık eglendık bır gunun daha sonuna geldık ıyı geceler dılerım en kısa zamanda goruselım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 bu okunan selalar birgün bizede okunacak yaşayan her canlı elbette ölümü tadacak ben sensiz verirsem eğer son nefesimi iki gözümden yaş yerine kanlar akacak..... vurulmuş divaneyim bir masal perisine canımı veririm onun bir kez aşkım demesine gözlerim gözlerinde buldu hayatın anlamını bağlamış gönlüme altın sarısı saçlarını.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Selam olsun ustam sana Ararız seni yana yana Göremez olduk seni Hade yaz iki kelime şuraya Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 kız natalia bu imza ne? yoksa düştünmü maymunlar cehhenemine? Neden öyle korkarsın? Yoksa karşında aynamı varkine? senle didişmeyi özledim kız! şimdi sen dersin yok seni gördüm orda! hemen cevap yazayım ona her gördüğünü ben sanma maymun görünce kaçma belki atan çıkar sonra büyüklerine saygısızlık etme Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Belki başka bi tepki vercem hemen yazmış yaa Didişmeyi mi özledin sen Gelemedim bu aralar ben Ordaki maymun deil baska bişey Şaşırıp kalırsın sen de görsen Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 agzını açtıracak kadar şaşırtıcı ne ola! yoksa king kongmu ola! dikkat et seni kaçırmaya sonra olursun runaway bride bööö ********* oldu sonu! acelem vardı onçün böle oldu! HAcı başlıo gidip onu izlicem! Hadi byeeeeeee! Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Hade bagam öle olsun Torban altınla dolsun Koş Hacı yı izle sen Sakın gördüğümüsü görmeyesen Iyyy ne biçim oldu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 özlemiş beni sevgili öğrencilerim meyvesini vermiş emeklerim azizimde güzel atmaya başladı galiba derslerini boşladı.... arabamın üstüne yükledum yükümü ben güzel kızlara atarım sadece türkümü gelmişim yine foruma sevdiklerim burada köyden amcam gelmiş benim içerki odada.... gökte durur ay ile yıldız evlenmek ister bizim baldız ağzından eksilmez hiç sakız saçları simsiyah kapkara bi kız..... derenun kenarına vardur ceviz ağaci çoktur görüşemedik nasisun natalia baci takacağum sana bir ozanluk taci tatlıları getircek bizim tombul naci.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Hocam hocam canım hocam hoşgeldin Seni gördüm pek bi sevindirik oldum sen nasılsın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 bende iyiyim pek sevgili öğrencim pek şaşırmış gördüm seni nataliacim (imzadaki ifade ) yanundaki adamı pek tutmadı gözüm tarlayı iyi güdemiyor artık öküzüm...... ne içimde seni yemek gibi bir his var nede yemeğimi ısıtan bir sobam ne seni kaldıracak kadar güçlüyüm nede yufka gibi bir kalbim var.... ben atarım türkümü kimseler alınmasın benum eksiklerimi öğrencim tamamlasın yemek yaparken bugün yarısını yemişim birde üstüne tuz diye toz şekeri ekmişim..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 İmzamdaki kız cok şaşırdı Karşısındakini görünce kal geldi Aman hocam senin eksiğin olur mu Hadin ben kaçayım artıkın ne biçim oldu yau Acaip sıktım ha İyi geceler hocam ça çaw Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 iyi geceler sana latin güzeli natalia kendine iyi bakasın budur ustanın dileği sizler oldukça bükülmez onun bileği getirin pudra şekerini yiyelim şu çileği.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 ay baya bi atismisiniz ben niye unutum burayi ya yazcam diyordum bir arkadasim geldi tuttu lafa beni unutturdu bu topci cvp vermekten ellerim acidi natalie cok ozledimdi hemende ustasuna gelmis laflamaya bizleri gormez olmus gozleri Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 dedikodu yapmaktan unuttun forumu ağzım kurudu getirin benim maden suyumu natalia seni görmeden gidermi hiç burdan demin baklava yedik sanada bıraktık kenarından.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 severim kenardan olsa yerim dedi kodu sevmem natalile uzun uzun konustuk ozlemimizi giderdik ama cikiyorum bile demedi karpuz kestim ona yok Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 getir karpuzdan ekız bizlerde yiyelim eğer kabak çıkarsa hemen geri verelim dedikodu sevmene inanki çok sevindim ben zaten gülsün böyle şey yapmaz demiştim.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 yatayım uyuyayım dedım uyuyamadım ha surda bıraz daha dolanayım hay allah nedense uykum kactı sabah erkenden var sınavım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 gecenun bu saatinde dinler benim derdimi açar burda çiçekler o foruma geldimi forumun abulasıdır onsuz bura çekilir mi kahvesine tuz koysam acep beni döver mi......... meydün ablama.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gülüm seni görmeden çıkar mıyım Hiç öyle terbiyesizlik yapar mıyım Canımsın sen benim minik vişnem Baklava yemeden kaçar mıyım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 baktum forum altlarda kalmış burası üye ile dolmuş taşmış gülsün yeni bir forum açmış pekde güzel bir oyun başlatmış... al eline kazmayı vur kara toprağa viyak viyak bağırıyor deredeki kurbağa karnım çok acıktı bol kepçe koy tabağa ne kadar anlatsan boş laf alnatamazsın salağa..... attum oltayı dereye baluk bekleyirum kurmuşum mangali alttan körükliyurum ben seni aç karna olsam da seviyurum şimdi meşgul etme beni yemek yiyirum... aldım pazardan elma kurt çıktı içinden kız seni seviyorum bana inan kalbinden gel gidelum seninle bakırköye sahilden hayatta yola çıkmam besmele çekmeden...... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 mercimek koftesi yaptim sen cok gec kaldin azizzziiiiz yutu hepsini yeni oyun actim maksat muhabbet olsun diye hep beraber yiyelim cig kofte Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.