Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 sigarayi arka arkaya yakiyorsan tatli bir bakisi gunlerce unutmuyorsan her an bakmasini istiyorsan bakmadigi gunler kahrolursun arkadas Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gitme hadi dön gel Susma ne olur yeter O tatlı gülüşün inan yarim Dünyalara bedel Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 aglamaktan goz yaslarimi kuruttum benligimi bende unuttum hep yollarini bekler oldu cok oldu inciler bu kalbim seni ister ama sen gelmes oldun Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 şair doldu burası arkadaş Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 ne demiş ünlü düşünmez gecelerim böyle zor geçiyooo zehir gibi yüreğim çok acıyoo ben duramaz gidiyooo Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Hiç kalbin ağrıdı mı sebepsizce Hiç titredin mi yaz gecelerinde Yapayalnız karanlıkta kalıp Ağladın mı günlerce... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 başka yerden kopyala yapıştır yapmayalım içimizden gelenleri bu foruma yazalım altınları gömmek için derin bir çukur kazalım üstünede unutmamak için işaret koyalım.... senin yeşil gözlerini ömür boyu bekledim kimselere söylemediğimi o gözlere söyledim seven beklemeyi bilmelidir eğer inanıyorsa aşka maksat gönül eğlendirmekse o konular başka.... ben bir garip ozanım hem çalar hem söylerim gözlerime bakıp yalan söyleyeni tek kalemde silerim dost dediğin kara günde koşar senin yardımına iyi günde kapında beklese ne fayda.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 İçimden gelenleri yazdım Bir iki bişiler karaladım Belki bi yerlerde okumuşumdur Ama kopyala yapıştır yapmadım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 hemende asma dudaklarını öyle burda atışıyoruz bu işin kuralı böyle sen yine içinden gelenleri söyle diplomanı hazırlıyorum tembel gülsün'e söyle... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Tamam asmam suratımı Diplomalarımızı hazırladın mı Başarıyla geçtim demi O gezen Gülsün sınıfta kalsın emi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 sen aldın zorla takdiri gülsün oldu türkü fakiri diploman adresine yollandı herkes seni ozan sandı... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 anah neler oluyor boyle hor hor gormeyin beni turkce fakiri diye bende olacagim sizler gibi yakinda prafosyenel boyle Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 al kalemi eline düşme düşman diline çalışırsan elbet görürsün mükafatı sende Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 senin türkçen fakir ama gönlün çok zengindir seni hor görmek ne haddimize sen daha çok lazımsın bize... bugün gittim kız kulesine gördüm prensesin evini çıktım en üst katına açtım penceresini biri yemek yemişti unutmuş tenceresini...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 yaprağın yeşilinden gözlerinin rengini alan sevgili insanın içini titreten bakışların beni eder deli söyle ALLAH aşkına bumuydu seni sevmenin bedeli yanımdan geçerken ellerine dokunamamak en beteri..... bu akşam efkarlıyım dokunmasın kimseler ben karanlık odamda ağlarken eğleniyor eller sen başını bir kuğu gibi bırakırsın yastığına bana sensiz yatmak haram vururum başımı duvarlara.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 senin güzelliğin değil beni sana bağlayan sen benim eş ruhumsun sevgilim buna inan gözlerin gözlerime değince duruverir zaman gözüm açık giderim son nefeste yanımda olmadığın zaman.... bir açıklaması vardır belkide bilmiyorum sensiz kaldım mı hayatı son nefes gibi yaşıyorum kimseler bilmiyor içimdeki dermansız derdi ALLAH'ım a şükür bana senin gibi dert verdi...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 inat etme gökyüzü benim kadar ağlayamazsın bağrına taş basıp karalar bağlayamazsın bende bilirim herkes gibi gülüp eğlenmeyi nazlı yardan ayrı bilmez bu gönül sevmeyi... yarime kavuşmayı mahşere bırakmışım sevda kurşununu tam kalbimden yemişim canımdan ayrı kalmayı göze almışım amma yarimden ayrılmak ona ihanet gibi gelir bana..... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 cok derlisin bu gece arkadasim iyisimi yat dinlen dusun yesil sana bakan gozleri Allah ayirmasin sizin gibi sevenleri Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 dertler olmuş benim en büyük ilacım nazlı yardır ölene dek benim baş tacım feda olsun yollarına harcadığım gençliğim ben seni sensizde seviyorum be sevdiceğim..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 KIVIRCIKTIR SAÇLARI İNEYİ BELLERİNE BİR KAÇ TÜRKÜ DİYEYİM SİTE GÜZELLERİNE..... BANA DELİ DEYİLER HABU AŞKTANDIR AŞKTAN GÜZELLERİN GÜZELİ ÇIKARDI BENİ BAŞTAN..... YÜZDÜRDÜM KAYUGUMİ SÜRMENE YALİSİNA VURULDUM ÖLÜYORUM BEN NAZLI YARIMA.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 gözlerim yine yollarda belki gelirsin diye ikimizde severken bu deli hasret niye ben seni yokluğunda buldum iki gözüm bu deli yürek seni ölene dek bekleyecek bu son sözüm...... acı çekmek aşık olmayana acı verir gülüm ben senin zehirini içmişim yudum yudum senin aşkındır yaşamam için son umudum önceden deli ırmak gibiydim seni gördüm duruldum.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.