Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl yürek yanar ne çare gelsen en güzel çare Ölmeden görürüm seni inşAllah! Görürü yananı Allah!
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl kızardı yine elma gibi yanakların titresin sevdiğini görünce bacakların kabul olsun her daim ettiğin duaların geceleri unutma açık olsun farların...... bülen abla söylerdi o güzel şarkıyı ver ona içsin bir dikişde rakıyı boru gibi sesiyle güzel okuyor şarkıyı kadın gibi takar en pahalı takıyı....
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl ne DESEM ne yazsam kendime mezar kazsam nasıl ölmek istediğimi nasıl anlatsam nasıl ölmek isterseniz topicinde mi yazsam ayyyy bu ne yaaa ben ölücemm galibaa
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl ALLAH gecinden versin daha çok gençsin herkes senin kadrini kıymetini bilsin biz sensiz ne yaparsız bunu sende bilirsin kazun toprağu uşaklar meftayı gömün gitsin....
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl helvayi koydum tavaya dagiticam hayirna boyle vakalar oldukca bana haber saliver ben yaparim herseyi hayrina
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl helva yapmayıda bilirmiş hayır işlerini çok severmiş helvadan sonra ki yemek bir döner birde tavuk şiş'miş....
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl Allah istahini artiesin nerde sofra gorsen konarsin bukadar cok yeme kaynanadan sonra dayak yersin
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl can boğazdan gelir boğazdan çıkar bu genç yaşımda az yesem ne çıkar ben yemeğimi yerim yemeyen öyle bakar bizim yattara topu aldımı füze gibi çakar......
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl reklamlar bitti şimdi anabaher bülteni haböyle konuşupta ekiz güldürme beni izzet altınmeşe'nin vardır yüzünde beni hayatta sevmem yaptığı şeyi inkar edeni....
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl haberleri seviyorum saat 7 dedimi Ali kirca haberlerini izliyorum sevmem oyle magazin dedikodu en sevdiklerim once habarler sonra aile dizileri (uyduramiyom ya kal geldi bana )
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl böyle güzel uydurmaya can kurban fazla zorlama kendini gülsün kurban daha sonra yazarsın ilham geldiği zaman dedikodu iyi değildir bilesin hiçbir zaman....
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl mani yazmak için benim ölmem lazımmış walla bunlar şaşırmış gülsün helva yaparmış erbay mezar kazarmış
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl erbayım zorlama kızı sonra gösterir sana yıldızı aman dikkat et bu kız kısmısı pek tehlikeli olur bazısı
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl abi kim dedi senin ölmen lazım diye senin ölmeni biz neden isteyelim niye eğer seni kırdıysak lütfen söyle istersen bir daha yazmam yeter ki söyle.... sen merak etme kardeşim azizil bana gösteren gösterdi yıldızı bir elinde aynası bir elinde cımbızı öyle bir vurdu ki yüzüm hala kırmızı....
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl geldim girdim yine foruma cevap veren olmadı soruma bugün kimseler yok buralarda gözüm arar dostlarımı bu forumda....
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl Hoşgeldin Erbay foruma Cevap verelim soruna Havalar ısındı artık Herkes geziyor orda burda
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl hoşbulduk desem geç olurmu elma bıçaksız soyulurmu güzel ile çirkin hiç bir olurmu yari yanında olanın keyfine doyulurmu...
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl cok yogunum gelemiyorum forma kismet olursa hafta sonu kalacam doya doya
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl ALLAH kolaylık versin gülsün bacım gün geçtikçe büyüyor bahçedeki ağacım bu forumdaki dostlarımın hepsi benim baştacım iki gündür içmiyorum nerde benim ilacım....
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl güzeli herkes sever aşk çirkini sevmekte gizli imkansız olan her şey aşkın içinde gizli eğer seviyorsan at kendini sevdiğinin önüne onun bir kelimesiyle gitmen lazım ölüme...... damardan girdim bu sefer....
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl Natalia, Gülsün ve Erbay ne güzel atisiyorsunuz burada... cok SIK olmasada bakiyorum arada... tüm atismalariniz böyle olsun... gönülleriniz hep neseyle dolsun... benim kelimelerimin artik sonu geldi... anam eski günler ne de güzeldi... artik size bol eglenceler... sarmasin sizi ne elem ne de keder...
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl bu forumun vazgeçilmezi alaturka bugün içtim iyi geldi cola turca seni her zaman burda görmek istiyoruz sen istemesende bizler seni ciddiye alıyoruz.... ben şimdi gidiyorum kalın sağlıcakla bizim gerçek aşkımız sadece hak'a ömrümüz geçiyor sonumuz hayırlı olsun sevda çeşmelerimiz hep sevgiyle dolsun.....
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl Su içtim kana kana Sular akar yana yana Yar yüzün görmedim Gidem bilmem ne yana.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.