Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 amma güzel uydurmuşsun bu kelimeleri nerden bulursun almancayla türkçeyi birbirine karuşturursun....... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 buna sukur diyeyim turkceyi sizin gibi arkadaslardan ogrendim ömer ve natalie cekti kahrimi o ne demek bu ne demek onlar verdi cevap bende oldu turkce superrrrrrrr (Allahim bu hic uymadi ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 ben var seni tebrik etmek herkes senin gibi türkçeyi öğrenmek önemli olan ne dediğini bilmek şimdi bir karpuz olsada yesek...... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 karpuzu gormeden denize girmiyesin havalar soguk usutmuyesin sen bekle hele yazi doya doya yersin karpuzu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 ben biraz sabırsızım bekleyemem yazın gelmesini kalbimde var hep bir sızım kimseler bilmiyor yürekten sevmesini.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 sevginin degerini bilenmi kaldi buyuklere saygimi kaldi yurekten seven yok sevginin ismi eletirik sanal meselesi olmus uymadi buda Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 sevginin ne olduğunu hasret çeken bilir geceleri ağlamayı yalnız kalanlar bilir sevmek yürek ister merhamet değil aşk acı çekmektir zevk almak değil.... Alıntı
Misafir Thalia Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 bana özel olan birseye dudak bükülmüs... haddi olmadan birileri araya girmis.. bellí ki gözlerine boya sürülmüs... aska olan saygi bile gitmis... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Aaaa kim gelmiş hoş geldin ablacım! Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Adrenalin sayman nerdesiniz? Haraçları alamaz oldum bir bilseniz! çok sıkıştım param bitio! çabuk bi gelseniz! Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 çetenuz dağildi galiba haraçlar oldu heba sonunda olacağı buydu haydan gelen hep huy'a gidiyo..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 bugün hava güneşli herkes geziyor belli azizilin paraları suyunu çekiyor belli... gülsün nerelerdesin kız karnım acayip acıktı yap şöyle güzel bir yemek bütün forum afiyetle yiyek... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Bizim çete dağılmaz azizilin paraları suyunu çekmez denizde kum bende para media forum sakinleri sağola Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 ne devletler dağıldı para pul uğruna azizim sen dön bu yoldan sonra oturup ağlama..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Biz bu yola baş koyduk her önüne gelene posta koyduk ağlamak yoktur bizim kitapta gel sende katıl bu olaya Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 haram yola koymadım hiç başımı mert insanla paylaştım hep aşımı delikanlıya çatmadım hiç kaşımı doğrunun önüne koymadım taşımı.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 bizim yolumuz haram değil zenginden alır fakire veririz sen bunu bilmezmisin o zaman neden yaşarsın hayatta herşey para değildir ama bir okadarda paradır sen şimdi bişey anlamadın bende anlamadım zaten benim gitmem lazım şimdi sanma kaçıyorum diye geri gelicem elbet az kaldı sabret Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 güle güle azizim tekrar görüşürüz böyle mevzuları her zaman konuşuruz fakire vermek istersen gönülden vericeksin zorla haraç almakla göğe mi ericeksin........ ben her zaman burdayım lafımın arkasındayım senin gibi kardeşim var dünyanın karşısındayım..... para dediğin şeyi ben kapına bağlıyım ben örf adetime sonuna kadar bağlıyım bu dünyada yaşarım ALLAH(cc)'a kulluk için dünyada once güzel şey varken bu kötülükler niçin.... ALLAH (cc) şükürler olsun Türk doğduk düşmanı her savaşta elimizle boğduk kim bu vatana yan gözle baktıysa tek bir vucut olup toprağımızdan kovduk... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Ya ben şair değilim bu kadar yazmam bile mucize zenginvermezse fakir acize tek çare zengine gitmek hacize Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 sen zaten bir mucizesin bizim biricik kardeşimizsin fener yine yendi ALLAH kahretsin bu feneri'in işi trabzonda bitsin..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Kahretsin fener genemi yendi ya uyuz oldum ya şiir yazmak istemiyom ben! Uyuz fener ne olcek Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 ben şimdi gideyrum biraz sonra gelirim adaletin karşısında tereyağ gibi eririm ben sevdim mi birini canımı da veririm gidenin arkasından dua'mı ederim... oy trabzon trabzon ettin beni verem ben böyle takımı söyleyin ne edem bu kadar da olmaz alıp başımı gidem hamsi yedim demin çok ağırıyor midem...... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 bana özel olan birseye dudak bükülmüs... haddi olmadan birileri araya girmis.. bellí ki gözlerine boya sürülmüs... aska olan saygi bile gitmis... Dudağını büken büksün Sensiz forum yerle yeksan olsun, Turkasız tadı tuzu yok alemin Kıskananlar çatlasın... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Sınırları zorlanan sabrın Yitirilmiş saygınlığın Bir smileya takılmışlığın Ne yeri ne de zamanı bu tavırların... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 oturdum koltuğuma aldım klavyeyi elime bir türkü tutturdum dilime aklıma geliyor güzel bir kelime... bu dünyada hiç kimse vazgeçilmez değilmiş en çok sevdiğin bile seni kalbinden silmiş fazla gözel olanı da hep kendini beğenmiş can-ı gönülden seven insan dünyalara değermiş..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.