Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl ne oldı natalia hanım sesun kısildi galiba sana kanat bıraktık diye sakın ha ağlama.....
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Evinizin üstü fırın Az ye olmuşsun şişman Gülsün orda aç dururken Sen hala nasıl yersin Ya bi dk yaaa ben usta değilim senin kadar Bişiler karalamaya calıuşıom Gülsün cok biliosan sen yaz
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl önemli olan içten yazmak usta olmaya gerek yok daha kanat istersen vallaha da billaha da yok......
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Evet sesim kesildi Meydanı boş bulmuş gördüm seni Kanat filan da istemem Sen devam et Gülsün gari
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl hepiniz birden gelin hiç kimseden korkum yok hamsileri koydun mu tavaya ara sıra salla onları havaya.....
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl En kesif aşıkların Yükleniyor ikisi üçü Erbaya Tek başına çarpışıyor İki tane cadıya
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl cadı demek ayıptır cindy ile barbie'ye öyle bir hamsi yapmışsın ki yemeği bırak parmaklarını ye.....
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Afiet bal şeker olsun Karnın iyice doysun Başka hamsi isteme Sonra şişko olursun
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl işte bu güzel olmuş efferim... yedim eline koluna sağluk bi dahakine alırız alabaluk buralar oldu çok kalabaluk hamsi ile vardur bende bir akrabaluk....
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl cimbom attı golleri fener aldi turi boşuna sevinmesinler 20 sene daha beklerler.... yollar oldu hep moloz hoşgeldin kız cadaloz senun içun yanayi vereyim sana bi gazoz.... ayağunda oldi yara ezmedendur ezmeden ölüm daha hayirli boyle dertli gezmeden.... Yuklendum sepetumi Yaylaya gidiyirum azizil kardeşumi Çok merak edeyirum....
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl çarşambayı sel aldı acep gitmeyecekmi sevdaluk edenlerin yüzu gülmeyecekmi...
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl gene gelduk foruma atışmaya kimseler yok benum derdumun dermani artık bu dünyada yok....
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl senin derdine derman yok karsiliksiz sevgiyi bilen yok su yalanci dunyada saygiyi bilen yok
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl başladun ekız iyi atmaya hamsileri dizdim tavaya soğukta tak şapkayı kafaya hamsiler hazır koydum masaya....
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl hamsiler basladi oynamaya buyur sende gel sofraya bir bas kuru sogan sende koy sofraya
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl yeduk bitirduk hamsileri şimdi midemde yüziyler bunun üstüne gider bir tatlı bunuda beğenmeyen kabahatlı....
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl kahveyi yemenden aldim senin icin yaptim yudum yudum icesin ikincisinide istiyesin
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl ne de güzel yaparmış bizim gülsün kahveyi kimden öğrenmiş acep böyle kahve yapmayi.... bir tane daha alayım sana zahmet olmazsa tadına doyulmuyor sanki cevizli baklava.....
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl zahmeti olurmu atismaya doyulurmu sen boyle yasdikca sohbete doyulurmu
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl ağacın içi oyulurmu kahveye tuz koyulur mu şeker ile tuzu karıştırmışsın senin hünerlerin bu mu alaman çukalatasu isterim en çok sevdiğim bitter'im ben gelene kadar beklerim 5 kilo hamsiyi bi seferde yerim....
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl sana aldim alaman en iyi markasi herkes bundan yiyor Toffifee diyince akla hemen almanya geliyor ( uymadi ya bu )
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl ALLAH razı olsun senden çikolatamı aldın hemen uymasi önemli değel sen içinden yaz yeter... çikolata dan kurt çıktı içi de vıcık vıck tı piyangodan ikramiye bu hafta gülsüne çıktı....
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl hayalle yasiyorum gurbetin kahrini cekiyorum bir gun sans bizede guler diye her hafta lotto oynuyorum
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl kader sana en başta gülmüş adını gülsün koymuş loto işleri boşmuş bundan haberin yokmuymuş....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.