Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 19 yıl neresi orası... çağırdında gelmedikmi.. ısmarladında yemedikmi.. işkembeye bile razı olmadıkmı..
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 19 yıl çağırsam gelirmisinki z.burnu nu bilirmisinki bir çorbanın lafımı olur işkembede ne iyi olur...
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl Çikar bozuk parayi kiz Atalum yazi tura forumun güzel kizlari gülsün ile natalia........ yaylanın cimenine, çiçekler yayilur. bu meydünü kim görse, yemin billah bayilur........ Kupkuru bir derede Hiç baluk tutulurmi bu forumun has uşaği azizil'siz olurmi...... Getur tomar parayi Ben bozarum bozarum Senun güzelluğune kiz kitap bile yazarum.....
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl Doğurdi bizum inek Erkek deyil dişidur Başuna vuran terluk kiz Kaynananun işidur......... benden bu kadar dostlar hem çalar hem söylerum nasip kısmet olursa akşama da gelirum.....
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl akşam oldi geldum foruma bu millet nerelerde hayrola bu forumda verilmez mola her zaman vermeliyiz kolkola....
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl Hoşgelmişsin Erbay foruma Korktuklarından yazmıyorlar buraya Senle atışmak kimin haddine Sen devam et kendi halince
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl hoşbulmuşum gülsün ile natalia hani denizlerde martılar varya insanın karnı öğlen vakti acıkırya daha demin aldım buyurun baklavaya.....
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl Baklava almış bize Yiyelim geze geze Allah senden razı olsun Ne iyi ettin gece gece (olmadı bu pek )
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl gemi gelir aciktan balik yenmez kilciktan Erbay baklava almis buyuralim o zaman
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl bu kızlar oldu usta ozan erbay ne der bu hususta baklavayı yiyin afiyet olsun bu ne ilk nede son olsun....
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl Ben sana şaka ettum Darulma ekiz benden Affet beni natalia Ozur dilerum senden...
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl niyetim kimseyi kırmak değil ben bir aşık ozanım şarkıcı değil baklavayı götürdük akşam üstü ama natalia hanım bize küstü.......
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Mendilimin yeşili Bulamadım eşimi Al bu mendil sende kalsın Sakın sümkürme, yarın gelir alırım..
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl interlock mendil verdi buraya yazı bize şeref verdi merak etme sümkürmem ben hayatta sokağa tükürmem....
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl mendilimin ucuna sakiz baglatirmiyim yar ustune yar sevip yari aldatirmiyim (uydumu )
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl mendilin ucuna sakız bağlanırmı yar üstüne yar sevmek bize yakışırmı sevdik mi tam severiz biz yarimizi ölünce aynı mezara koyun bizi.... kestanedur ağacum dikenleri hep batar bu benim meydün ablam acep şimdi ne yapar...... oy dedemun sakalı ne kadarda beyazmış bizim bu gülsün hanım ne güzelde yazarmış....
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl yesil goz hostur bakisi bostur gonlunu verme vefasi yoktur ( ya uyuyormu soylesene )
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl yeşil göze laf etme bakışına dağlar erimekte gönlüm bir çift yeşil gözde kalbim o gözlerde can vermekte..... iyi uyduruyon kıs efferim....
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl petegim balsiz kaldi su gonlum yarsiz kaldi son dalimda kirildi elim koynumda kaldi
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl ben bunu bi yerden hatırlıyom ama neyse.... Geldi foruma koktu her taraf gül Üzmeye hiç gelmez sanki bülbül Lale devrinden kalma bir çiçek Sanki natalia'nın elinden çok çekecek Ülkesine bilmem ne zaman dönecek Ne zaman bu hasret sona erecek.....
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl onu bana tr den bir arkadasim yasmisti biliyor olabilirsin ( ayrica tsk,ederim cok guzel uymus )
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl forumun güzelleriylen ozanluk edeyirum Fazla duramayirum Ben işe gidiyirum.....
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Öyle dersen küserim tabi Ne vardı ikimis gelsek sanki Yemiş, içmiş, gülmüşsünüz Çok eğlendiğiniz belli..
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl sensiz gülmek olurmu eğlenmeye doyulurmu şatoya cadı koyulurmu sizin gibi misafirler kovulurmu..... derenun kenarına kurduk közli mangali sen üzülme natalia sana kaldi tavuğun kanatlari....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.