Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 teşekkürler mizyal... Duştumda yuvarlandum Çenem kiruldi çenem Hasretlukten eldurdi Beni güzel sürmenem Kiz ne guzel bişesun Kurban dünyalaruna Benum güzel sürmenem Oy girer rüyalaruma... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Garip garip sozleri Oy diyisun diyisun Ekiz sen çocukmisun Çikolata yiyisun Geldi gene kiş ayi Başladi sert esmeye Eğer türki bilmesan Sen git kalas kesmeye Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 ben anlamam atışmaktan gözümü açamam çalışmaktan herkes keyfine bakar benim al yanaktan ter akar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 benum başumi yakan kaynana dirdiridur bu bizum mineu kardaş al yanakli biridur.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Benum honda arabam Kartipi lastiklidur Bizum türkilerumuz Noterden tastiklidur Yalvaralum ALLAH'a Olmasun kederumuz Bu site oldi bizum Dert paylaşma yerumuz Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Geldi gene kiş ayi Damlar akayir damlar Oy natalia kardeş Olsun sana selamlar Uykum gelmiyir uykum Gece yatamayirum Bugun moralim bozuk iyi türkü atamayirum Giderum akşam eve Ninem bağurur ninem Seni unuturmiyim Benum canum birtanem... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Valla çok güsel yasıon Erbay Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Bence sen yat,uyu, dinlen Moralini de yerine getir demlen Bugün git yarın gel erkenden Yoksa şiirlerin katili olacaksın ecelden Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Bizum evun başlari Mezarluktur mezarluk ekız nazar aldunsa Tak kendune nazarluk azizil'e Bu benum dertlerumi Katiplerde yazamaz Senunlan aramuzi Dunya kalksa bozamaz giderum mezarluğa mezarumi kazarum aha ben türki diye hepunuzi yazarum Gülsün'e kız vurdum atmacayı gel yiyelum etinden ALLAH kurtarsun seni bu vatan hasretinden.... Gece çiktum dişari Aya bakarum aya Benden selamlar olsun bütün arkadaşlara.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 ERBAY cok guzel supersin Alıntı
Φ kırmızıelma Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 BEN YÜRÜREM YANE YANE Ben yürürem yane yane, Aşk boyadi beni kane Ne akilem ne Divane, Gel gör beni aşk neyledi Gah eserem yeller gibi, Gah tozaram yollar gibi Gah akaram seller gibi, gel gör beni aşk neyledi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 kırmızı elmayi soymadan yiyecesun sen habu aşuk halinle bilmem ne edecesun..... Alıntı
Φ kırmızıelma Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Yaza yaza yaz geldi Göllere kaz geldi Daha yazacaktım Mürekkebim az geldi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 İstop ettum motori Kayiğum kürektedur mürekkep kalemde değil Kardaşum yurektedur........ Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Habu bekar kizlarun Kabuldur dilekleri Sahte perıye bezer angel'in melekleri Lahananun dibune Goti diyiler goti Turki yazarum ama Benum sesum çok köti..... Çikar patatesleri Koy kazana kazana Toplanada gidelum oy Hep birden trabzona... Alıntı
Φ kırmızıelma Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Akşamlar olmasaydı Badeler dolmasaydı Yâr koynuna girince Hiç sabah olmasaydı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 ben atarum atarum türkilerin hasini nerdesinuz uşaklar silin klavyenin pasini.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 yaptuğum şakayi azizum gerçek sanmiş kardeşum gibi severum belli ki çok alınmiş..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Belune bağladuğun oy Karadeniz kuşaği Vallahi çok ozledum habu meydün ablami..... mevlam akil ver bize dogru yola sapalum hep beraber dostlarim siteye sahip cikalum..... Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 erbay süpersin..koptummm Alıntı
Φ Lion53 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 ERBAY emice atişacaktum senlan ama cozum çesmedi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 ayıp ettin toprağam sende takıl kafana göre.. death is the will of god'a Paşundaki çomberun Otuz iki dali var E kiz senun avatarun ne biçum hali var..... Alıntı
Φ Lion53 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Belumde dirhem kuşak pusçulleri yumuşak oy sana kurban olsun turçi soyliyen uşak Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 rize ile sürmene 45 dakka arasi alacağum oradan kızların en hasini...... Alıntı
Φ Lion53 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Bu dere baştan başa Atladum taştan taşa Çiçekli şalvaruni Yırtarum baştan başa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.