Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl teşekkürler mizyal... Duştumda yuvarlandum Çenem kiruldi çenem Hasretlukten eldurdi Beni güzel sürmenem Kiz ne guzel bişesun Kurban dünyalaruna Benum güzel sürmenem Oy girer rüyalaruma...
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 19 yıl Garip garip sozleri Oy diyisun diyisun Ekiz sen çocukmisun Çikolata yiyisun Geldi gene kiş ayi Başladi sert esmeye Eğer türki bilmesan Sen git kalas kesmeye
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 19 yıl ben anlamam atışmaktan gözümü açamam çalışmaktan herkes keyfine bakar benim al yanaktan ter akar
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 19 yıl benum başumi yakan kaynana dirdiridur bu bizum mineu kardaş al yanakli biridur..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl Benum honda arabam Kartipi lastiklidur Bizum türkilerumuz Noterden tastiklidur Yalvaralum ALLAH'a Olmasun kederumuz Bu site oldi bizum Dert paylaşma yerumuz
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl Geldi gene kiş ayi Damlar akayir damlar Oy natalia kardeş Olsun sana selamlar Uykum gelmiyir uykum Gece yatamayirum Bugun moralim bozuk iyi türkü atamayirum Giderum akşam eve Ninem bağurur ninem Seni unuturmiyim Benum canum birtanem...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl Bence sen yat,uyu, dinlen Moralini de yerine getir demlen Bugün git yarın gel erkenden Yoksa şiirlerin katili olacaksın ecelden
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl Bizum evun başlari Mezarluktur mezarluk ekız nazar aldunsa Tak kendune nazarluk azizil'e Bu benum dertlerumi Katiplerde yazamaz Senunlan aramuzi Dunya kalksa bozamaz giderum mezarluğa mezarumi kazarum aha ben türki diye hepunuzi yazarum Gülsün'e kız vurdum atmacayı gel yiyelum etinden ALLAH kurtarsun seni bu vatan hasretinden.... Gece çiktum dişari Aya bakarum aya Benden selamlar olsun bütün arkadaşlara....
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl BEN YÜRÜREM YANE YANE Ben yürürem yane yane, Aşk boyadi beni kane Ne akilem ne Divane, Gel gör beni aşk neyledi Gah eserem yeller gibi, Gah tozaram yollar gibi Gah akaram seller gibi, gel gör beni aşk neyledi
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl kırmızı elmayi soymadan yiyecesun sen habu aşuk halinle bilmem ne edecesun.....
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl Yaza yaza yaz geldi Göllere kaz geldi Daha yazacaktım Mürekkebim az geldi
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl İstop ettum motori Kayiğum kürektedur mürekkep kalemde değil Kardaşum yurektedur........
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl Habu bekar kizlarun Kabuldur dilekleri Sahte perıye bezer angel'in melekleri Lahananun dibune Goti diyiler goti Turki yazarum ama Benum sesum çok köti..... Çikar patatesleri Koy kazana kazana Toplanada gidelum oy Hep birden trabzona...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl Akşamlar olmasaydı Badeler dolmasaydı Yâr koynuna girince Hiç sabah olmasaydı
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 19 yıl ben atarum atarum türkilerin hasini nerdesinuz uşaklar silin klavyenin pasini....
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 19 yıl yaptuğum şakayi azizum gerçek sanmiş kardeşum gibi severum belli ki çok alınmiş.....
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 19 yıl Belune bağladuğun oy Karadeniz kuşaği Vallahi çok ozledum habu meydün ablami..... mevlam akil ver bize dogru yola sapalum hep beraber dostlarim siteye sahip cikalum.....
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 19 yıl ayıp ettin toprağam sende takıl kafana göre.. death is the will of god'a Paşundaki çomberun Otuz iki dali var E kiz senun avatarun ne biçum hali var.....
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 19 yıl Belumde dirhem kuşak pusçulleri yumuşak oy sana kurban olsun turçi soyliyen uşak
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 19 yıl rize ile sürmene 45 dakka arasi alacağum oradan kızların en hasini......
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 19 yıl Bu dere baştan başa Atladum taştan taşa Çiçekli şalvaruni Yırtarum baştan başa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.