Φ burcuca Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 arkadaşlar, bir arkadaşım yakında radyo programı yapacak....akşm 22-23-24 gibi ..tam belli değil. format : aşk, yalnızlık, hüzün, evlilik, ayrılıklar, kısa denemeler, şiirler olabilir vs.... bununl ilgili nasıl bir program yapacağı üzerine çalışıyor. forum olarak fikirlerinizi bekliyorum..... hoş, güel, ilginç ne olabilir.....ama biraz detaylı yani varsa kafanızda..nasıl olmalıdırda ekleyebilirsiniz. yani..şunları görmek isterim...yada şunlar ilgi çeker.. ya da avrupa da şöyle bir program var...çok iyi gibi. selamlar. Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 hoş, güzel, ilginç ne olabilir..... Arkadaşın ilk programına beni davet edebilir mesela Şaka bir yana radyo programları TV programları gibi fazla yaratıcı unsurlar içermiyor sevgili burcuca.. Ve inan bana akla gelebilecek her format şu anki radyolarda zaten denendi veya deneniyor. Sadece sabahları best fm de Gazoz Ağacı diye bir program var. O benim işe giderken dinlemekten keyif aldığım bir program. Ona benzer bişeyler yapabilirse tutar diye düşünüyorum. Umarım bir fikir verebilmişimdir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.