Φ medikal Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 YUKARIDAKİ ŞEKİLDE ? YERİNE NE GELMELİDİR? HEMEN HEMEN HERKERKESİN GÖRDÜĞÜ BİLDİĞİ BİR ŞEY OLDUĞUNA EMİNİM. O YÜZDEN "VAY BEN GÖRMEMİŞTİM VAY BEN DUYMAMIŞTIM" DEMEYİN Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 YUKARIDAKİ ŞEKİLDE ? YERİNE NE GELMELİDİR? HEMEN HEMEN HERKERKESİN GÖRDÜĞÜ BİLDİĞİ BİR ŞEY OLDUĞUNA EMİNİM. O YÜZDEN "VAY BEN GÖRMEMİŞTİM VAY BEN DUYMAMIŞTIM" DEMEYİN kırmızı Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 nedenn mavi kırmızı sarı= ana renkler mavi+sarı=yeşil mavi sarı kırmızı olur Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 bu da mı cevapsız kalacak? bilemedik işte.... Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 google başka bir siteye de koymuştum aynı soruyu 2. gün bilindi.. sağlık olsun. hoşcakalın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 mor olabilir mi cevap? aklıma bi bu geldi gökkuşağının renkleri desem eksik kalıyor ama bildiğim kadarıyla prizmadan yansıyan ışıkla oluşan renkler senin resmindeki renklere uyuyor ve bir tek mor eksik Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 CYAN veya MAGENTA diyesim geliyor... ama nedenini bulamadım daha Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 mor olabilir mi cevap? aklıma bi bu geldi gökkuşağının renkleri desem eksik kalıyor ama bildiğim kadarıyla prizmadan yansıyan ışıkla oluşan renkler senin resmindeki renklere uyuyor ve bir tek mor eksik CYAN veya MAGENTA diyesim geliyor... ama nedenini bulamadım daha Sanırım medikal "google" diyerek cevabı vermiş "google'ın renkleri" demenin kısa yolunu seçmiş sadece Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Sanırım medikal "google" diyerek cevabı vermiş "google'ın renkleri" demenin kısa yolunu seçmiş sadece doğru valla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.