Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 eet hoşgeldin Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 HOŞGELMEKTEN COK HOŞGELDIN DIYEN KİBAR FORUMDAŞLARIM BENI SEWİNDİRDİ HOŞBULDUUUKK Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 ya arkadaşlar forumda çok az kişi var canım sıkılıyo yaaaaa Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 KİBARLIKTAN COK FORUMARKADASLARIMIN HARBİ OLMASI BENİ SEWİNDİRDİ BEN BOOLE OLDUGUNU DUSUNUOM Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 HOŞGELMEKTEN COK HOŞGELDIN DIYEN KİBAR FORUMDAŞLARIM BENI SEWİNDİRDİ HOŞBULDUUUKK büyük yazı yazma uyarı alırsın bu sadce bende uyarı ..çünkü ben çok aldım uyarı ya arkadaşlar forumda çok az kişi var canım sıkılıyo yaaaaa aynen öyle manyetik arkadaşım çok sıkıldım bügün Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 KİBARLIKTAN COK FORUMARKADASLARIMIN HARBİ OLMASI BENİ SEWİNDİRDİ BEN BOOLE OLDUGUNU DUSUNUOM arkadaşım saol kendi adıma sana teşekkür edrim.... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 KİBARLIKTAN COK FORUMARKADASLARIMIN HARBİ OLMASI BENİ SEWİNDİRDİ BEN BOOLE OLDUGUNU DUSUNUOM saol mugmuge büyük yazı yazma uyarı alırsın bu sadce bende uyarı ..çünkü ben çok aldım uyarı aynen öyle manyetik arkadaşım çok sıkıldım bügün eet napak bisde can sıkıntımıs geçsin diye geliyos foruma buradada işte malum Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 harbiolmaktan cok düşüncelilik..düşüncelilikten cok paylaşım..paylasmaktan cok eğlenmek..eğlenmekten cok merhabalasmak..merhabalasmaktan cok..tartışmak..tartışmaktan cok uzlasmak..beni sevindirdi ..... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 saol mugmuge eet napak bisde can sıkıntımıs geçsin diye geliyos foruma buradada işte malum yaf sorma bügün çık sıkıntılıyım manyetik cimbom yenilmiş zaten ..avrupadada kısır çekiyozzzz..... inşallah uefa ya gideriz bari... sen nie sıkıntılısın .................. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 yaf sorma bügün çık sıkıntılıyım manyetik cimbom yenilmiş zaten ..avrupadada kısır çekiyozzzz..... inşallah uefa ya gideriz bari... sen nie sıkıntılısın .................. sen forumda yenisin fasla bilmessin ama benim canım hep sıkkındır.düzelmes. fasla saçmaladım forumda bu yüzden zaten zamanında maalesef. benim sıkıntı geçmes boşverrrrrrrrrrrrr.herzaman eğlenmeye bak. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 bu sene cimbom kötü sıkılırım ben artık sene boyunca neyse............ Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 hoşbulduk arkadasım Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 tarihte bugun:mugmuge forumda acem i mertebesine yükseldi.hayırlı olsun.nazaretme noolur,1 ileti yaz,senin de olur. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 En güzeli ise; İnsan içinde bir yabancı barındırır; yazmak, işte o yabancıya ulaşmaktır. Sevgiyle.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 ark.lar yeni gelmiş olsam da benden yeniler için ve forumda ve öncesinde tanıdığım herkese hoşgeldiniz diyorum.... Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 tesekkurler arkadasım sen de hoşgeldin.gelmişken sana şeker yerine forum ikramedeyim,buyur yaz olur mu hoşgeldinn Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 tamam..şekere bayılırım...ama forumda şeker gibi zaten Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 hoşbulduk.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Şiiiittt sessiz olun... re re ra gas saray gas saray cim cim cim cim bom bommmmmmm Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 teşekkurleer bir adet rerererararagassaragassaracimbombom iciin yemek siparişi gibi oldu.iyi ki bu kadar uzun yemek adı yok. yaww aklıma geleni yazıom işte.iter guluun ister gulmeyin..ister sonra gülün.hoşgeldik hoşbulduk. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.