Gönderi tarihi: Salı 01:455 gün Yazar Admin Bonzie Colson, Fenerbahçe’nin nasıl bir kulüp olduğundan bahsediyor:“Fenerbahçe’deyken kazanmak zorundasınızdır. Hiçbir maçı kaybetmemelisiniz. Kazandığında daha fazla hatırlanırsın..Fenerbahçe’de tüm kupaların yer aldığı tamamen efsanelere ayrılmış bir bölüm var.”
Gönderi tarihi: Salı 01:465 gün Yazar Admin TBF Basketbol Spor Lisemizde yeni eğitim ve öğretim yılının ilk zilini çaldık. Geçtiğimiz yıl büyük bir heyecanla çıktığımız bu yolculuk, bugün aramıza katılan 50 yeni öğrencimizle daha da büyüyor. Artık 100 gencimizin hayallerine, hedeflerine ve geleceğine eşlik eden büyük bir aileyiz.Onların hem sahada hem de eğitim hayatında attıkları her adımın, Türk basketbolunun yarınlarına güç katacağına yürekten inanıyorum.Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılarla dolu bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum.
Gönderi tarihi: Salı 15:084 gün Yazar Admin Fenerbahçe Tarfin ile Beşiktaş’ın karşı karşıya geleceği 39. Cumhurbaşkanlığı Erkekler Basketbol Kupası, 22 Eylül Salı günü saat 20.00’de TRT 1’den naklen yayınlanacak.Fenerbahçe Tarfin X Beşiktaş22 Eylül 2026, SalıSinan Erdem Spor Salonu20.00TRT 1
Gönderi tarihi: Çarşamba 01:394 gün Yazar Admin Wade Baldwin: "Fenerbahçe'ye gelmeden önce sadece erkek çocuklarım vardı. Sonra bir anda kız çocukları olan birçok oyuncunun bulunduğu bir takıma geldim. Sanırım bu biraz bulaşıcı oldu ve şimdi ilk kız çocuğum geliyor. Doğum Noel dönemi civarında olacak. Umarım o dönemde burada oluruz ve hiçbir maçı kaçırmam." (beIN SPORTS)
Gönderi tarihi: Çarşamba 11:183 gün Yazar Admin Yeni bir kupa. Yeni bir sayfa. Yeni bir sezon.Euroleague Basketball SuperCup, tarihte ilk kez Abu Dabi'ye geliyor 🇦🇪Her şey Cuma günü burada başlıyor.
Gönderi tarihi: Çarşamba 23:223 gün Yazar Admin Unutulmaz anlar yaşadığımız, tarihimizin ikinci Avrupa Şampiyonluğunu kazandığımız Abu Dhabi’de alışılmış bir gösteriyle karşılandık! Here we are in Abu Dhabi again!
Gönderi tarihi: Çarşamba 23:503 gün Yazar Admin Türk Basketbolunun En Çok Kupa Kazanan Takımı’nın ilk resmi maçına yalnızca 8 gün kaldı!
Gönderi tarihi: Perşembe 00:023 gün Yazar Admin “FENERBAHÇE SADECE TÜRKİYE DEĞİL DÜNYA’DA DA BÜYÜK KULÜP!” Shane Larkin: Şu an olduğum yerde mutluyum ve çok heyecanlıyım. Sadece Türkiye değil, Dünya’da da bu kadar büyük bir kulübün parçası olmak benim için bir onur.”Shane Larkin: “Bence çok sayıda yıldız ismin olduğu geniş kadronuz olduğunda temel mesela bu yapıya inanma Egonuza kapının önüne bırakmalısınız. Bunu başarırsanız harika olma şansınız vardır Ben bu zihniyette olduğumuzu düşünüyorum. Bence iyi olacağız.”
Gönderi tarihi: Cuma 11:141 gün Yazar Admin İlki düzenlenecek olan Euroleague Basketball SuperCup için bugün sizleri bekleyenler şunlar:İki ELİT karşılaşma...@Olympiacos_BC - @FBBasketbol@dubaibasket - @RMBaloncestoSaat 16.00'dan (CEST) itibaren ekran başında olun.
Gönderi tarihi: Cuma 11:331 gün Yazar Admin Maç günü!EuroLeague Süper Kupa Yarı FinalOlympiacos 17.00Etihad Arena@ssporttr#YellowLegacy
Gönderi tarihi: Dün 00:411 gün Yazar Admin Maç Sonucu | Olympiacos X Fenerbahçe Tarfin: 92-90Skor dağılımımız: Shields 18, Key 17, Bingham Jr 10, Baldwin IV 9, Horton-Tucker 8, Clyburn 8, Forrest 7, Melli 5, Silva 5, Juzang 3. #YellowLegacyMaçı seyrettim yenildiler ama bence bir süre sonra Olympiacos'u rahatça geçebilirler.
Gönderi tarihi: Dün 00:431 gün Yazar Admin Sarunas Jasikevicius, Olympiacos maçını değerlendirdiFenerbahçe Tarfin Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, EuroLeague Süper Kupa yarı finalinde Olympiacos’a 92-90 mağlup olduğumuz maçın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na şu açıklamalarda bulundu:"Tabii ki sonuçtan çok mutlu değilim, oyundaki bazı anlar için ise mutlu olduğumu söyleyebilirim. Biz veteran ve tecrübeli bir takımız daha akıllı olmamız gerekiyordu. Özellikle dört defa çift hanelerde öne geçtik. Olympiacos ilerleyen bölümlerde fizikselliğini artırdı ve biz buna karşı çok fazla karar hatası yaptık, çok fazla kolay sayıya izin verdik. Bunları yapmamalıydık. Bu sebepten dolayı hepimizde buruk ve tatsız bir his var."
Gönderi tarihi: 15 saat önce15 saat Yazar Admin Maç günü!EuroLeague Süper KupaDubai 17.00Etihad Arena@ssporttr#YellowLegacy
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Fenerbahçe Tarfin: 85 - Dubai Basketball: 77Bu sonuçla Fenerbahçe Tarfin turnuvada 3. olduEuroLeague Süper Kupa 2026’yı galibiyetle tamamlıyoruz! Maç Sonucu | Fenerbahçe Tarfin X Dubai: 85-77Skor dağılımımız: Horton-Tucker 23, Forrest 11, Baldwin IV 11, Shields 10, Key 8, Clyburn 6, Silva 4, Sargiunas 4, Melli 3, Sertaç 2, Onuralp 2, Melih 1. #YellowLegacy
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Başantrenör Sarunas Jasikevicius ve oyuncular, Dubai Basketball galibiyetini değerlendirdiFenerbahçe Tarfin’in, EuroLeague Süper Kupa organizasyonundaki üçüncülük maçında Dubai Basketball’ı 85-77’lik skorla mağlup ettiği mücadelenin ardından Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius ve oyuncularımız, Fenerbahçe TV’ye konuştu.Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius: İyi basketbol oynadık“3 çeyrek boyunca iyi basketbol oynadık. Üçüncü çeyrekte geçen maçta olduğu gibi yine hazır gelmedik ama dördüncü çeyrekte yaptığımız geri dönüşten, verdiğimiz kararlardan, top kayıplarını çok sınırlayabilmemizden ve özellikle bu bölümü çok iyi oynayabilmiş oynamamızdan dolayı gayet memnunum.”Başantrenörümüz, Beşiktaş ile oynayacağımız Cumhurbaşkanlığı Kupası finali hakkındaysa şunları söyledi:“Bir kupa için daha sahaya çıkacağız. Çok zorlu ve güçlü bir rakibimiz olacak. Şimdi eve gitmeli, dinlemeli ve kendimizi en iyi şekilde hazırlamalıyız.”Başantrenörümüz Jasikevicius’un ardından kaptan Melih Mahmutoğlu ve Onuralp Bitim ise şu şekilde konuştu:Onuralp Bitim: Önceliğimiz kazanmaktı“Kazandığımız ve sağlıklı kaldığımız için mutluyum. Önceliğimiz tabii ki de kazanmaktı. Çok önemli ve uzun bir sezona başlayacağız. Bu organizasyonun dönüşünde ana hedeflerimiz başlıyor ve bunlardan ilki Cumhurbaşkanlığı Kupası. Bu turnuvayı geride bırakıp kendimizi hazırlayacağız. Şu anda bütün konsantrasyonumuz İstanbul’a dönerek kupa için hazırlığımızı yapmak ve en iyi şekilde taraftarımıza kupayı hediye etmek olacak.”Melih Mahmutoğlu: Sezon başı itibarıyla seviyemizi gördük“Süper Kupa organizasyonunda mücadele ettik. Buraya gelmek de bizim için önemli. Kupayı da almak isterdik. Sezon başı itibarıyla seviyemizi gördük. Yeni bir takım olmamıza rağmen iyi bir durumdayız. Olympiacos maçını bu sabah tekrar izledik ve ufak hatalarla kaybettik. Bugün de üstün olan taraf bizdik. Kazanmak ve kazanarak dönmek önemli. Şimdi önümüzde Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı var. Bugün de herkes oynadı ve katkı verdi. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçına da en iyi şekilde hazırlanıp gideceğiz. Tek isteğimiz sezona kupayla başlamak olacak. Salı günü güzel bir atmosferde bizim için sonunun da güzel biteceği bir maç olur inşallah.”
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin SÜPER KUPA ŞAMPİYONLARI@RMBaloncesto, EuroLeague Basketbol Süper Kupası'nın tarihteki ilk şampiyonu oldu!En çok kupa kazanan EuroLeague takımının müzesine bir kupa daha eklendi!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.