Gönderi tarihi: 20 saat önce20 saat Yazar Admin Bonzie Colson, Fenerbahçe’nin nasıl bir kulüp olduğundan bahsediyor:“Fenerbahçe’deyken kazanmak zorundasınızdır. Hiçbir maçı kaybetmemelisiniz. Kazandığında daha fazla hatırlanırsın..Fenerbahçe’de tüm kupaların yer aldığı tamamen efsanelere ayrılmış bir bölüm var.”
Gönderi tarihi: 20 saat önce20 saat Yazar Admin TBF Basketbol Spor Lisemizde yeni eğitim ve öğretim yılının ilk zilini çaldık. Geçtiğimiz yıl büyük bir heyecanla çıktığımız bu yolculuk, bugün aramıza katılan 50 yeni öğrencimizle daha da büyüyor. Artık 100 gencimizin hayallerine, hedeflerine ve geleceğine eşlik eden büyük bir aileyiz.Onların hem sahada hem de eğitim hayatında attıkları her adımın, Türk basketbolunun yarınlarına güç katacağına yürekten inanıyorum.Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılarla dolu bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum.
Gönderi tarihi: 7 saat önce7 saat Yazar Admin Fenerbahçe Tarfin ile Beşiktaş’ın karşı karşıya geleceği 39. Cumhurbaşkanlığı Erkekler Basketbol Kupası, 22 Eylül Salı günü saat 20.00’de TRT 1’den naklen yayınlanacak.Fenerbahçe Tarfin X Beşiktaş22 Eylül 2026, SalıSinan Erdem Spor Salonu20.00TRT 1
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.