Gönderi tarihi: Cumartesi 00:144 gün Yazar Admin Will Clyburn İstanbul'da Fenerbahçe Basketbol yeni adresi
Gönderi tarihi: 17 saat önce17 saat Yazar Admin Kaptan Melih Mahmutoğlu ile 1 yıl daha! @melihmahmutogluFenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Kaptanımız Melih Mahmutoğlu ile 1 yıllık yeni anlaşmaya varmıştır.2013 yılında katıldığı ailemizde 2 EuroLeague, 8 Türkiye Ligi, 6 Türkiye Kupası ve 4 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonlukları yaşayan, takımımızla özdeşleşerek adını Sarı Mirasımıza altın harflerle yazdıran Kaptanımız Melih Mahmutoğlu, yeni sezonda da Fenerbahçemizin başarısı için mücadele edecektir.Bu anlaşmanın Kulübümüze ve Melih Mahmutoğlu’na hayırlı olmasını diliyor, Kaptanımıza 10 numaralı Çubuklu formasıyla başarılarla dolu bir sezon diliyoruz.
Gönderi tarihi: 17 saat önce17 saat Yazar Admin Temmuz 2026'da Shane Larkin, sekiz ikonik sezon ve kazandığı iki EuroLeague şampiyonluğunun ardından Anadolu Efes'ten ayrılarak ezeli rakibi Fenerbahçe Beko ile 2 yıllık sözleşme imzaladı ve modern EuroLeague tarihinin en sarsıcı transferlerinden birine imza attı.Larkin, resmi tanıtım açıklamasında ve beraberindeki medya demecinde Efes'ten ayrılışının ve Fenerbahçe'ye imza atmasının temel nedenlerini şu sözlerle dile getirdi:Larkin'in Açıklamasından Öne Çıkanlarİhanete Uğramışlık Hissi ("Ayağımın Altındaki Halıyı Çektiler"): Larkin, Anadolu Efes yönetimiyle ilişkilerinin kopma noktasına geldiğini belirtti. Sekiz yıl boyunca kulübe verdiği her şeye rağmen sürecin sonunda yalnız bırakıldığını hissederek şu ifadeyi kullandı: "Ayağımın altındaki halıyı çektiler."Sakatlık Söylemleri ve İletişimsizlik: Sakatlık geçirdiği zorlu bir sezonun ardından yaşadığı sağlık sorunlarının ele alınış biçiminden ve hakkında çıkarılan söylentilerden duyduğu derin rahatsızlığı dile getirdi. Kulüp içinden veya çevresinden bazı kişilerin "sakatlığını uydurduğunu" iddia etmeye başladıklarını açıkladı. Efes yönetimiyle yaşanan kopukluğu ise kısaca şöyle özetledi: "Onlara 'A' diyorsunuz, onlar 'B' yapıyor."Mesele Para Değildi: Larkin, şehrin diğer yakasına geçişinin maddi kaygılarla gerçekleşmediğini net bir şekilde vurguladı. Bu transferin gerçekleşebilmesi adına, Efes'teki yıllık 4 milyon dolarlık sözleşmesine kıyasla ciddi bir maaş indirimini kabul etti ve sözleşmesini feshetmek için kendi cebinden yaklaşık 400.000 dolar ödedi.Fenerbahçe'de Yeni Bir Başlangıç: Larkin, gerçekten değer gördüğünü, saygı duyulduğunu hissettiği ve en üst seviyede kazanma arzusu taşıdığı yeni bir sayfa açmak istediğini vurguladı. Fenerbahçe'ye katılmak, evi olarak gördüğü İstanbul'da kalmasını sağlarken aynı zamanda başka bir dev EuroLeague yarışmacısında yepyeni bir hedef üstlenme fırsatı sundu."Bugün sadece bir basketbolcuya değil, bir rol modele veda ediyoruz..."— Anadolu Efes, Larkin'in Fenerbahçe'ye imzasından önce mirasını onurlandırmak amacıyla yayınladığı resmi veda paylaşımından.
Gönderi tarihi: 2 saat önce2 saat Yazar Admin Fenerbahçe Erkek Basketbol'ün yeni transferi Shane Larkin Sağlık Kontrolünden GeçtiYeni transferimiz Shane Larkin, @MedicanaSaglik Ataşehir Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.